- Poruka
- 9.768
Nije, imam samo jedno pitanje, da li si vernik po slobodnom izboru? Ili zato sto si tako naucen?Non sequitur.
Није срамота немати појма
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije, imam samo jedno pitanje, da li si vernik po slobodnom izboru? Ili zato sto si tako naucen?Non sequitur.
Није срамота немати појма
Да се вратимо на симбол рибе ? Ко је и где прописао да је то знак који се не мења ?Nije, imam samo jedno pitanje, da li si vernik po slobodnom izboru? Ili zato sto si tako naucen?
Pa iskreno Krst mi je veci simbol od ribe, al i dalje nisi ukapirao da je sve to nebitnoДа се вратимо на симбол рибе ? Ко је и где прописао да је то знак који се не мења ?
U njemu se bore dva Vuka. Jedan vozi bmw starog 20 i neku godinu, pije ko smuk, juri najgore žene i psuje ko kočijaš a drugi bi da nosi krstaču oko vrata i da tetovira Ostrog.Ma, da. Ikona je razrešila laž i nepoverenje.
Koliko ti imaš godina kada veruješ u slučajnosti?
I vidis ja sam odrastao u komunističkoj porodici, kod nas se nista nije slavilo, ni Božić, a za Uskrs su se iz fore farbala jaja, babe i djedovi su skavili Slavu, al ja sam svojom voljom odlucio, da upisem veronauku umesto gradjanskog vaspitanja, i pokusao da budem vernik, al tolika kolicina nebuloza, kontradiktornosti, i svega me je odbila ka ateisti.Да се вратимо на симбол рибе ? Ко је и где прописао да је то знак који се не мења ?
x puta se uverio da zakletve ne znace nista...te se kunu u decu, te kunu se u crkvi i posle se ispodtavi da su sve sami foliranti i lazoviЗаклињање у цркви је бесмислено.
Потпуно је небитно да ли је неко у праву или не, заклињање не служи ничему.
Ко се највише куне ја му најмање верујем.x puta se uverio da zakletve ne znace nista...te se kunu u decu, te kunu se u crkvi i posle se ispodtavi da su sve sami foliranti i lazovi
Bog postoji...ZASIGURNOReligija je generalno glupost, al najvece religije propovedaju isto, ne cini zlo, to je super. Naravno da Bog ne postoji.
dokazi?Bog postoji...ZASIGURNO
Uskoro ćeš saznati kad staneš pred Lice Gospodnjedokazi?
Ne planiram jos, a i to nije argumentUskoro ćeš saznati kad staneš pred Lice Gospodnje
Nije na tebi da planiraš....Nadam se da ćeš osetiti prisustvo Tvorca pre nego što staneš pred Lice NjegovoNe planiram jos, a i to nije argument
нашли се на пола пута
Živi u bajkama, taj tvorac nije naš, već nam ga je nametuo Rim, naši bogovi bemaju veze sa jevresjskim JešuomNije na tebi da planiraš....Nadam se da ćeš osetiti prisustvo Tvorca pre nego što staneš pred Lice Njegovo
шта је пуцнуло прстима да настане универзум?Naravno da Bog ne postoji
pitaj Boga, i javi odgovorшта је пуцнуло прстима да настане универзум?
зашто сваки магарац има крст на леђима?Да се вратимо на симбол рибе ? Ко је и где прописао да је то знак који се не мења ?
Мораћеш њих да питашзашто сваки магарац има крст на леђима?
како када нема Бога?pitaj Boga, i javi odgovor
Naravno da Bog ne postoji
pa nema naravnoкако када нема Бога?
ау црни Риа, ниси то знао?Мораћеш њих да питаш