Žaklina Tatalović: Kako je Vučić počeo da se ljuti na mene

Zamisli radila zena samo svoj posao..
Svojevremeno sam i ja ovde pisao o poznavanju ruskog jezika "prvorodjenog". Od izgovorenih 5 - 6 reci, ni jednu nije pravilno izgovorio.
Sto je najgore, on misli da nesto zna. Budali je i more do kolena. Cak je na TV Pale vodio neku informativnu emisiju na engleskom jeziku... :hahaha:
Pogledaj mu samo tw na engleskom jeziku. Nivo 7. razred osnovne skole. Pa kad toliko placa cela krda nekih savetnika i konsulenata, mogao je bar naci nekoga ko ce njegove tw sa engleskog prevesti na engleski pre nego ih objavi.
Da ne pominjemo ono njegovo oslovljavanje nemackih politicara imenom.
Hoce primitivac da pokaze da je sa njima "na prst u doope", a valjda niko nema hrabrosti da mu pridje i kaze, da to nije umesno.

Ne razumem zašto sevaka rasprava svede na Vučića . To je meni pa... poprilično bolesno

Meni ova tema zanima kao fenomen , i to prevashodno kaosad već ogoljena šema rada medija i bildovanja nečijeg uticaja

Ko je i šta realno neka novinarka ? Po čemu je ona bitna? Njeno je da nam donese informaciju , a ne da mi se mota kao neka persona od uticaja ili još više neka "ceca" samo ne pedvriskivanja na bini već glumljenja ne znam ni čega u novinarskom svetu

Kao ona svojim pitanjima nekoga kao cima ... mo'š misliti .
Hajmo realno- ideš ti na pregovore, instrukcije, dogovore, naredbe ne znam ni ja šta već kod svih svetskih lidera i onda dođe neka kao novinarka i pita te neku nebulozu, ti je pogledaš. šta da kažeš budali, a ona posle postane neko ko te kao "preslišava" a ti kao nemaš odgovore

Pa da li je neko retard toliki da u to veruje

Pošto odgleda sve vesti, Vučić se pridruži novinarima. Tog dana bio je veoma ljut i besan. Ja sam već znala zbog čega, jer me je urednica zvala i tražila da joj objasnim “zašto nisam rekla da je Vučić pričao ruski?” Pola sata sam objašnjavala da on nije pričao ruski, već da je rekao “dobar dan, hvala na prijemu” i nastavio na srpskom, i da nemam zbog čega da lažem, kao i da to nije bilo nikakvo pričanje na ruskom.

Šta se desilo kada vam se Vučić pridružio?

Pitao nas je zašto nijedna nije rekla da je pričao ruski. Je l’ pretpostavljate šta je bilo prvo što je tad uradio? Zvao je urednike. I bila sam tad u čudu. Bio je toliko ljut na Suzanu da joj je rekao da se spakuje i vrati za Beograd, a nama je rekao da smo mu mi uništili važno putovanje.

Gospode koji je ovo egomanijak...

Hajmo realno- ideš ti na pregovore, instrukcije, dogovore, naredbe ne znam ni ja šta već kod svih svetskih lidera i onda dođe neka kao novinarka i pita te neku nebulozu, ti je pogledaš. šta da kažeš budali, a ona posle postane neko ko te kao "preslišava" a ti kao nemaš odgovore

Pa da li je neko retard toliki da u to veruje
Kakvo preslisavanje, on sam toliko lupeta da vise ne zna kuda udara.
Eto, rece covek danas da je nabavio "gama noz" za 12 miliona €. Kako, gde?
Gde to kosta "gama noz" tolike pare, znaci ili lazes ovaj narod, ili si ti stvarno platio toliko pa si pre za zatvor ili za ludnicu, trece nema.
On sebe najbolje "preslisava", ne treba mi novinar za to.
Ona zena samo radi svoj posao. I ja bih ga pitao: "dobro gosn Predesednice, zasto vi nabavljate tu opremu, i odakle vam ideja da to toliko kosta"?

15977691_1433942566625703_1802301147806883949_n.jpg

39001887_2117033591649927_5098397927227785216_n.jpg

Nisam gledala i nemam pojma šta je rekao , verovatnu neku budalaštinu svojstvenu njegovoj pameti i moralu ..

Sve u svemu ista kaljuga u kojoj se valjaju i oni koji glumataju finoću i onaj olinjali folker roker , šta li je već

Pa da, zato mu treba dozvoliti da piša po svima nama. Šta, on je folker, roker, narkoman i budala, on ima pravo da se pojavi na nacionalnoj televiziji i vređa koga god hoće. E, moja ti...

Pa da, zato mu treba dozvoliti da piša po svima nama. Šta, on je folker, roker, narkoman i budala, on ima pravo da se pojavi na nacionalnoj televiziji i vređa koga god hoće. E, moja ti...

Da li ona beše ona koja je za vreme prolećne korone izašla sa dezinformacijama o KBC Vojvodina?

Pa se posle digla sva bulumenta da je "brani"

Ako jeste - ona kada laže može, a kada neko o njoj laže - ne može?

Licemerno- Žena je javna ličnost i šta očekuje , ako načepi nekoga , načepiće i nju neko.

Da li ona beše ona koja je za vreme prolećne korone izašla sa dezinformacijama o KBC Vojvodina?

Pa se posle digla sva bulumenta da je "brani"

Ako jeste - ona kada laže može, a kada neko o njoj laže - ne može?

Licemerno- Žena je javna ličnost i šta očekuje , ako načepi nekoga , načepiće i nju neko.
Dok tebe ne čepi niko pa provodiš sve vreme na forumima.

Много буке ни око чега, што'но рече Шекспир, ономад...
Супер- новинар-ка се сад сетила професионалног интегритета, кад су њени жути зглајзнули, па неће више да се игра, и тражи своје крпице назад; ма, да, хау јес ноу... :lol:
Сујете на послу- опасна су ствар.
Нема она капацитета да ово капитализује; просто- не "дохвата".
Инцидент, на нивоу уснимљене голишаве пацијенткиње у "Арени".

Много буке ни око чега, што'но рече Шекспир, ономад...
Супер- новинар-ка се сад сетила професионалног интегритета, кад су њени жути зглајзнули, па неће више да се игра, и тражи своје крпице назад; ма, да, хау јес ноу... :lol:
Сујете на послу- опасна су ствар.
Нема она капацитета да ово капитализује; просто- не "дохвата".
Инцидент, на нивоу уснимљене голишаве пацијенткиње у "Арени".
Žuti zglajznuli pre 8 godina , skoro decenija prodje jbt , a ona se "sada setila " :lol:

Žuti zglajznuli pre 8 godina , skoro decenija prodje jbt , a ona se "sada setila " :lol:
Ништа од овога ја не пишем напамет...
Скоро све, који су данас "ведете" српског "новинства"- кадрирали су жути.
Тако и ову малу, око које се сад диже фртутма, као да је Оријана Фалачи; и све ово, око чега се "замерила" првом међу недодирљивима- дешавало се и у време кад је њена политичка симпатија "ведрила и облачила" на овим странама, али- онда јој то није некако сметало... :lol:
Још је она и цвеће, каквих ту гњидица има; знам ја многима од њих "развојни пут", и како су, нарочито жене- дошле у позиције, са којих, потпуно недорасле задатку -треба да обавесте овде и данас јавност, -шта то тамо петљају ови у "држави".
Зато данас ретко ко и чита новине.
То јест, читају још само они који мисле да тамо раде новинари.
Знам за податак, и одговорно тврдим следеће; у једном "угледном" страном медију, у доба кад сам се и ја тамо мувао- од неких 100-тинак новинара, било је двоје са ФПН, са журналистике.
Али смо зато имали 7 медицинских сестара, два техничара за обраду меса, 3 врсна аутомеханичара, а није мањкало ни свршених хемијских теничара, као и стручњака за обраду коже!:flert:
И не знам шта је по стручном образовању Таталовићева; али ме ни најмање не би изненадило било какво занимање, јер сам видео заиста свашта; и директоре са "Мегатрендова и Сингидунума", који су сви тада ушли у браншу, искључиво по политичкој подобности- и по томе- Брозовци су били једна хипер-либерална средина, право да ти речем ја...:lol:

Ништа од овога ја не пишем напамет...
Скоро све, који су данас "ведете" српског "новинства"- кадрирали су жути.
Тако и ову малу, око које се сад диже фртутма, као да је Оријана Фалачи; и све ово, око чега се "замерила" првом међу недодирљивима- дешавало се и у време кад је њена политичка симпатија "ведрила и облачила" на овим странама, али- онда јој то није некако сметало... :lol:
Још је она и цвеће, каквих ту гњидица има; знам ја многима од њих "развојни пут", и како су, нарочито жене- дошле у позиције, са којих, потпуно недорасле задатку -треба да обавесте овде и данас јавност, -шта то тамо петљају ови у "држави".
Зато данас ретко ко и чита новине.
То јест, читају још само они који мисле да тамо раде новинари.
Знам за податак, и одговорно тврдим следеће; у једном "угледном" страном медију, у доба кад сам се и ја тамо мувао- од неких 100-тинак новинара, било је двоје са ФПН, са журналистике.
Али смо зато имали 7 медицинских сестара, два техничара за обраду меса, 3 врсна аутомеханичара, а није мањкало ни свршених хемијских теничара, као и стручњака за обраду коже!:flert:
И не знам шта је по стручном образовању Таталовићева; али ме ни најмање не би изненадило било какво занимање, јер сам видео заиста свашта; и директоре са "Мегатрендова и Сингидунума", који су сви тада ушли у браншу, искључиво по политичкој подобности- и по томе- Брозовци су били једна хипер-либерална средина, право да ти речем ја...:lol:
Pa to nije ništa novo , većina poznatih novinara ima srednju školu ,čak i od stare garde kao recimo pokojni Tirke ili Tijanić , ili kao Ćirjaković i Pera Luković su inžinjeri elektrotehnike i tako nečeg što nema veze sa žurnalistikom Po meni formalno obrazovanje i nije toliko neophopdno ako neko ima talenat za pisanje i iole dostojanstva i i profesionalne etike .
Žuti su davno prošlo vreme ,a njihov kadar je buklvalno svuda , recimo vrhovni komadant SNS propagande i švaler od kraljice majke Ksenije je Beba Popović , za koga svi zano ko je i šta je bio , pa onda Sarapa koji je celu karijeru pljuvao po radikalima , naprednjacima i socijalistima , pa lepi Dragan J Vučićevć ,otporaš i urednik Djilasovog Press-a .. imaš takvih primera koliko hoćeš.Nisu samo oni koji rade na N1 i još par medija koji nisu SNS "žuti " ,više ih sada ima na režimskoj strani .

Pa to nije ništa novo , većina poznatih novinara ima srednju školu ,čak i od stare garde kao recimo pokojni Tirke ili Tijanić , ili kao Ćirjaković i Pera Luković su inžinjeri elektrotehnike i tako nečeg što nema veze sa žurnalistikom Po meni formalno obrazovanje i nije toliko neophopdno ako neko ima talenat za pisanje i iole dostojanstva i i profesionalne etike .
Žuti su davno prošlo vreme ,a njihov kadar je buklvalno svuda , recimo vrhovni komadant SNS propagande i švaler od kraljice majke Ksenije je Beba Popović , za koga svi zano ko je i šta je bio , pa onda Sarapa koji je celu karijeru pljuvao po radikalima , naprednjacima i socijalistima , pa lepi Dragan J Vučićevć ,otporaš i urednik Djilasovog Press-a .. imaš takvih primera koliko hoćeš.Nisu samo oni koji rade na N1 i još par medija koji nisu SNS "žuti " ,više ih sada ima na režimskoj strani .
Све тачно.
Зато ми је и смешна ова хистерија око Таталовићеве, која није ни у топ-500 новинара по утицају и угледу, али је неко, изгледа- гура на "светло", као и обично- са неком другом намером.
Поновићу, оно што говорим само 20 година: у свету, а и код нас- не постоје више медији, који извештабају јавност; они само креирају јавно мњење, по потреби оног, ко их финансира.
Тек по неки фри-ленсер ту и тамо набаса на нешто, као онај сулуди Швед- кога ЦИА хоће да утепа због Викиликса, за који је целом свету јасно да је све истина...

Zena ima petlju samo takvu.
Prava je novinarka, elokventna, stalozena, britka, ne podilazi, ne uvlaci se, ne plasi se da postavi pitanje.
A sto se uspaljenosti tice, pa ima li uspaljenije od Gordane Uzelac, koja je odglumila cak i razbijanje tikve? Doduse ona nije novinarka, to je vec tip Barbare "linc, silovanje, nasilje...".
Ona samo liči na ženu, a nije žena - obolela od pederastije :)

Back