Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.083
Zamisli radila zena samo svoj posao..
Svojevremeno sam i ja ovde pisao o poznavanju ruskog jezika "prvorodjenog". Od izgovorenih 5 - 6 reci, ni jednu nije pravilno izgovorio.
Sto je najgore, on misli da nesto zna. Budali je i more do kolena. Cak je na TV Pale vodio neku informativnu emisiju na engleskom jeziku...
Pogledaj mu samo tw na engleskom jeziku. Nivo 7. razred osnovne skole. Pa kad toliko placa cela krda nekih savetnika i konsulenata, mogao je bar naci nekoga ko ce njegove tw sa engleskog prevesti na engleski pre nego ih objavi.
Da ne pominjemo ono njegovo oslovljavanje nemackih politicara imenom.
Hoce primitivac da pokaze da je sa njima "na prst u doope", a valjda niko nema hrabrosti da mu pridje i kaze, da to nije umesno.
Ne razumem zašto sevaka rasprava svede na Vučića . To je meni pa... poprilično bolesno
Meni ova tema zanima kao fenomen , i to prevashodno kaosad već ogoljena šema rada medija i bildovanja nečijeg uticaja
Ko je i šta realno neka novinarka ? Po čemu je ona bitna? Njeno je da nam donese informaciju , a ne da mi se mota kao neka persona od uticaja ili još više neka "ceca" samo ne pedvriskivanja na bini već glumljenja ne znam ni čega u novinarskom svetu
Kao ona svojim pitanjima nekoga kao cima ... mo'š misliti .
Hajmo realno- ideš ti na pregovore, instrukcije, dogovore, naredbe ne znam ni ja šta već kod svih svetskih lidera i onda dođe neka kao novinarka i pita te neku nebulozu, ti je pogledaš. šta da kažeš budali, a ona posle postane neko ko te kao "preslišava" a ti kao nemaš odgovore
Pa da li je neko retard toliki da u to veruje