"Zajecarski kafic"

• Začetnik teme Začetnik teme Ragen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Crystal_77 Hmmmmmmm...... :)))))))))))))))))))))) Ne u pravu si si sto se tice svega sto kazes. Nema sta da se izvinjavas...Evo ja sam se prepoznao...SVI :) znate u kojoj temi sam ja SVE :) napljuvao. Ok preterao sam ga, ali jbg, sta da radim kad ja "njih" ORGANSKI ne podnosim, ja OZBILJNO imam mrznju, cistu mrznju prema "njima" ! A imam i razloga DEBELIH i mogu da argumentujem ZASTO? E tako o tome... :)

Niko nije savrsen i mislim da je gubljenje vremena trazenje nekog savrsenstva, jer savrsenstvo NE POSTOJI ! ! !
Ne treba generalizovati stvari, to stoji, ali ih vecina generalizuje jer je to postala surova danasnjica. Evo ja kad budem nasao curu NORMALNU, ali STVARNO NORMLANU (da nije ljubomorna, da je mozes sa njom na prvom mestu da popricas, da je romanticna, da zna da voli, , da ceni, da postuje, da je dobra, da je pametna, da je svoja...DA JE BRE NORMALNA :) ) , CASTICU VAS, KUNEM VAM SE ! A znate kad ce to biti....Hm....Ne smem ni da kazem :(
Evo od kada sam zavrsio 5-to godisnju vezu sa curom, tacno preeeeeeeee godinu dana, ja od tada, AKO MI VERUJETE nisam upoznao NI JEDNU ok curu, imao sam od raskida pa do dan danas citave 2 veze i CORAK :( Na mars jedino da tradim...Ne znam... !
A ovo sto sam se zabavljao sa njom 5 godina, to vam sve govori kakav sam...Danas po pricama SVIH, veze pucaju tu negde na 2-gi mesec...Cudno, ali tako je...Ko pregura 3 meseca sa curom...Moze da se opusti... :)
Toliko...

goran_b U potpunosti se slazem sa tobom da savrsteno ne postoji ali uvek se mi nadamo necemu sto je barem malo savseno ili da je pak slicno nama ali tako nesto je vemo tesko naci.
Danas se vecini ljudi zivot svodi na spletkarenja i mesanje u tudje zivote,ja uvek govorim ako ne mozes pomoci coveku nemoj mu ni odmagati i to je jedan od velikih razloga zasto veze pucaju.
Opet kazem niko od nas nije idealan ali mozemo se barem malo potruditi da budemo bolji nama ne moze nista skoditi ali ce ljudima oko nas mnogo znaciti.
Poz svima

@stormgearl Normalno, iako tvrdimo si da savrsenstvo ne postoji, mi smo takvi da uvek ka njemu tezimo...A svesni smo da necemo nikad to postici, ali opet stremimo ka njemu...Nikad ne treba nekog ko je slican nama, jer prvenstveno je svako ljudsko bice individua za seve, a sa druge strane bi po meni to bila dosadna veza, oko svega bi se slagali, i postalo bi dosadno...
Ljudi su danas katastrofa, svi gledaju od nekog da izvucu neku korist, sto moji drug rece, danas i mochas iz koristi :)
Slazem se tobom da svako treba da radi na sebi i da time prvenstveno pomazemo sebi, a onda i drugima i da sve greske koje covek nacini u zivotu treba pazljivo da sagleda, razmotri i da izvuce iz nje pouku...

@stormgearl Verovatno zato sto se nekom liku da daaaaaaaaaaavnim vremenima desilo nesto lose na petak 13 i lepo covek resio da taj dan proglasio kao baksuzan dan...Hehehehehehehehehe :)
Ili druga teorija :) Nekom je stvarno bio dosadan zivot i resio da petak 13 proglasi kao baksuzan dan, fora, "Hm, koliko mi je dosadno, sta da radim sada, aham danas je petak 13, sto ovo ne bi bio baksuzan dan?"
Hahahahahahaha... :) Lele majko koliko mlatim, UBIJ TE ME ODMA... ;) Nije za svakog prolece :)

Evo neko malo objasnjenje koje sam iskopao na nekom sajtu...

Zasto je petak 13 "baksuzan dan"?

....Niko nije zasigurno znao da li su vitezovi ucenili Vatikan ili je Crkva jednostavno pokusala da kupi cutanje vitezova, ali papa Inocentije II je istog trenutka izdao papski dekret bez presedana na osnovu kojeg su vitezovi dobili neogranicenu moc, i buduci iznad zakona, proglaseni su za vojsku nezavisnu od bilo kakvog uplitanja kraljeva i prelata, kako religioznih tako i politickih.
Uz ovu carte blanche koju su dobili od Vatikana, vitezovi templari su se prosirili zapanjujucom brzinom, kako brojcano tako i u smislu politickog uticaja, gomilajuci ogromna imanja u preko deset zemalja. Poceli su da daju kredite bankrotiranom plemstvu i naplacuju kamatu, udarajuci na taj nacin temelje savremenom bankarstvu i jos vise povecavajuci svoje bogatstvo i uticaj.
Do 1300-ih, zahvaljujuci podrsci Vatikana, vitezovi su stekli toliku moc da je papa Kliment V odlucio da nesto mora preduzeti. U dosluhu sa francuskim kraljem Filipom IV, papa je osmislio genijalnu tajnu operaciju koja je imala za cilj da se templari uniste a njihovo bogatstvo prigrabi, i tako stekne kontrola nad tajnama od kojih je Vatikan ocigledno zazirao. U vojnom manevru dostojnom CIA, papa Klement izdao je tajna zapecacena naredjenja koja je trebalo da njegovi vojnici sirom Evrope otvore u isto vrene, u petak, 13. oktobra 1307 godine.

U zoru trinaestog, naredjenja su otpecacena. U papinom pismu tvrdilo se da je papa licno imao viziju u kojoj ga Bog upozorava da su vitezovi templari jeretici krivi za obozavanje djavola, homoseksualizam, oskrnavljenje krsta, sodomiju i sta sve ne. Bog je od pape Klementa zatrazio da ocisti zemlju tako sto ce pohvatati sve vitezove i muciti ih dok ne priznaju sve svoje zlocine protiv Boga. Klementova makijavelisticka operacija izvedena je sa vrhunskom preciznoscu. Tog dana su brojni vitezovi zarobljeni, muceni bez mislodti i naposletku spaljeni na lomaci kao jeretici. Odjeci te tragedije jos uvek se pronalaze u savremenoj kulturi; do danas se petak trinaesti smatra nesrecnim danom.

Den Braun - Da Vincijev kod

A OVDE ima jos jedno objasnjenje Petka 13-og.

P.S. Da ga ne tupimo mnogo, i da ne skrecemo sa teme suvise... Ce ni tepaju :)

@stormgearl
Ako nisi, procitaj "Sveta krv, sveti gral" - Braun je imao sudjenje sa autorima zbog navodne kradje materijala za svoju knjigu. Ako ti se Kod svideo - moze i ovo da ti bude interesantno

Izvinjavam se sto pisem mimo teme!!! :D

Film je radjen bas po knjizi ali imaju deficit u jedno sat vremena materijala. Nekako je ... zbrzan.
Mislim da je onima koji nisu bili upoznati sa temom ili knjigom bilo malo teze za pracenje.

A ako ti se Braun svidja, procitaj i njegovu knjigu "Andjeli i demoni" (Digitalnu tvrdjavu nisam citala)

A to P.S .Ne padamo na bilo sta! Podrazumeva se sta znaci (dobra kola,lova,lepota....)to je danas svakodnevnica ali te devojke koje samo to gledaju po meni nisu normalne.
Normalna devojka treba da bude dobra,skromna,da joj bude lepo i sa deckom koji nema velikih mogucnosti.Kad cete ljudi shvatiti vec jednom LJUBAV NIJE NOVAC I MOC-LJUBAV JE KAD SI SA NEKIM KOJI CAK I NEMA STA DA TI PRUZI ALI TE ISKRENO VOLI.
P.S. OVO POSEBNO VAZI ZA SPONZORUSE

goran_b:
Jer postoji u ovom gradu neka normalna devojka vise, koja se ne lozi na pare i dobra kola?Sta se to desava sa curama.Uvece kada izadjem u grad, sve su kao barbike, sve lice jedna na drugu, plavuse na sve strane, kao da imamo majku mu neku fabriku za proizvodnju plavusa. Ponekad mislim, i kad nadjem neku devojku, a ona bude plava, pa sada ja treba da se nadjem sa njom u grad, i da se nadjem sa nekom drugom, jer su sve lice jedna na drugu!
Zar nema vise cura kojima je bitna unutrasnja lepota i ono sto covek nosi u sebi, a ne da im je bitan samo spoljni izgled ! Danas da bi se dopao pojedincima i da bio bio "normalan" za njih ti moras biti nenormalan, jer si onda za njih normalan !
Zato ja pitam ponovo "Jer ima neka normalna cura u gradu, koja se ne lozi na kintu, dobra kola, da nije fenserka?" Ili je sve otislo u P.M. !

ne zez da nema metalki,rockerki i punkerki u zajecaru???sacekaj gitarijadu pa ce da se skupe ribe kojima nije stalo do do puno para,samo taman za pivo...:)

To je vec zalosno kad devojka puno pije i napravi budalu od sebe pa je debili iskoriscavaju,ja stvarno neznam kako te "different from others" nije sramota ali ti si "musko" pa ti je sve dozvoljeno.
Jedan savet za devojke CUVAJTE SE OVAKVIH

ne,ne ne!ne mislim ja na iskoriscavanje i na neki sex!!nego na ono startujes nekog ko drzi pivo u ruci i zapocnes neku pricu i sl.ja sam tu licno mislio na neko neobavezno druzenje.
podsetio me dogadjaj od prosle gitarijade pa sam na to mislio.startovali mene i ortaka 3 ribe i tip pa smo se bas zdruzili.
znas za ono:pivopije se drze zajedno :)

Gazdarica ("foruma"istorije) :
"Imam u kuci jednu knjigu izdatu 1943. u Zagrebu... Dakle, u NDH..."
"@Lj, dacu vam kame..."
(ПРЕТЊА СМРЋУ)
(ја сам Србин мета тог "разговора")
(у под-форуму: "везе с Италијанима")
СРБИ, ЈЕВРЕЈИ, ЦИГАНИ: СЕТИМО СЕ ЗЛОГЛАСНЕ УСТАШКЕ SS "KAMA" DIVIZIJE !!!

Gazdarica ("foruma"istorije) :
"Imam u kuci jednu knjigu izdatu 1943. u Zagrebu... Dakle, u NDH..."
"@Lj, dacu vam kame..."
(ПРЕТЊА СМРЋУ)
(ја сам Србин мета тог "разговора")
(у под-форуму: "везе с Италијанима")
СРБИ, ЈЕВРЕЈИ, ЦИГАНИ: СЕТИМО СЕ ЗЛОГЛАСНЕ УСТАШКЕ SS "KAMA" DIVIZIJE !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back