"Zajecarski kafic"

• Začetnik teme Začetnik teme Ragen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i mene, dodjoh da vas vidim, pozdravim i opet da pobegnem do sledeceg vidjenja.
svima vama lep weekend, ljubitese, volitese i u slozi zivite.
Cao.........................................
Lune

sasvimsama:
Devojka cija interesovanja dosezu daleko ispred krpica i sminke,sa kojom se ima o cemu pricati,koja zna sta hoce,ima kriterijume(pri cemu ne mislim na marku automobila i racun u banci),nece sebe videti u tim kaficima....Pre bih rekla da ce se sresti u nekoj letnjoj basti...u kasnim popodnevnim satima...
Mozda bi samo trebalo promeniti te lokale...valjda ima i prijatnih vecernjih ambijenata :-)

@sasvimsama
potpuno se slazem sa tobom - vise bih volela da znam koji to momci nisu izasli u grad neko vreme :) :) :) Cak imam i jednog konkretnog na umu kad to pisem - nigde ga nema :) :) :)
Ne slazem se za vecernje ambijente (iako su mi takvi izlasci najdrazi) - tada se uglavnom ljudi "zakucaju" za svoj sto sa svojim drustvom i retko se raspored sedenja menja do kraja veceri. Ipak je za cirkulaciju potrebno malo buke i guzve i sitnijih sati.

A vecina mojih prijatelja je saglasna oko toga da su najkvalitetnija poznanstva imali kada su upoznavali nekog kod/preko svojih prijatelja.

* * * 3 ujutru, alkohol i Grand muzika su los start - pa i kada se u takvim okolnostima sretnu dve OK osobe

P.S. da parafraziram mog najboljeg druga ---- Mi smo devojke muvali uz vecne rok balade, ovi sad uz "Plavu motorolu" i "Bas mi se svidja tvoja devojka" - takvo vreme doslo, sta ces? -----

Ljudi, vi mi uopste niste jasni... Pa sva gore pomenuta mesta su skroz OK, kad odes tamo, kao da si otisao u bioskop, Americka Pita 10.ti deo...Dok sam bila u Zajecaru, ja sam stalno izlazila tamo. Odes, osvrnes se oko sebe i umres od smeha. Jes, neko bi reko da je sve to zalosno, gde odose moralne vrednosti..., ali, svaka ptica svome jatu leti. :)

Bez BRE, molicu lepo!
Da, postoje fine, dobre, lepo vaspitane devojke, ali su one u glavnom zauzete! Uvek postoji neko brzi ko ce da primeti potencijal u devojci i ko ce malo da se potrudi oko nje. Znaci, normalne devojke postoje, samo je potrebno pazljivo pogledati oko sebe i dati curama sansu.

Cehinja:
Bez BRE, molicu lepo!
Da, postoje fine, dobre, lepo vaspitane devojke, ali su one u glavnom zauzete! Uvek postoji neko brzi ko ce da primeti potencijal u devojci i ko ce malo da se potrudi oko nje. Znaci, normalne devojke postoje, samo je potrebno pazljivo pogledati oko sebe i dati curama sansu.

Jedan veliki ljubac za tebe Cehinja ;)

sasvimsama
dala si najpametniji odgovor
ne moramo deliti devojke na arenu ili tak
ne znam pab ili big ben---to mi j e vishe stvar opredeljenja na polju muzike....(naravno mrzim shabanijadu)
ssvko zna sta hoce...i naravno
za cehinju--sve dobre i fine su ZAUZETE i tako i treba da bude pa ko se snashao,snashao...pozzz
a ove druge zna se chemu sluze....:)))

Iako sam zensko tvrdim da je vecina devojaka poludelo i da samo kao sto kazes misli na pare i da pored sebe ima bogatog (moze i glupog) momka.Ali nisu samo muskarci ti koji imaju problem imamo ih i mi devojke iz razloga sto vecina momaka juri bas takve devojke koje su nacifrane i koje traze samo jedno......................................... :-)
I ja bi postavila slicno pitanje STA JE SA NORMALNIM MOMCIMA?GDE SU?
Dugo nisam imala momka koji ce me postovati,koji je zabavan,sa kojim mi nikad nije dosadno,koji mi veruje,koji je romantican,nije ljubomoran,i iskreno smatram da takav momak ne postoji (cast izuzetcima).
A sto se tice normalnih devojaka one postoje ali u manjem broju i veruj mi izgled nije uvek presudan vazno je sta covek misli i oseca i kako se ophodi prema drugima.
POZDRAV SVIMA IZ ZAJECARA :-D

@stormgearl Gde si ti bila celog MOG zivota breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) :) :)
U potpunosti se slazem sa tobom u vezi svega. Danas sam bas pricao sa drugaricom o tome koliko je tesko danas naci momka/devojku bas po tome svemu sto si navela. Sve se poremetilo, ali SVE. Sto se tice izgleda, ja polazim od sebe uvek, meni nije bitan, ali ozbiljno, mozda se sad neko smeje, briga me,
mnogo mi je vaznije da je cura iskrena, da ume da postuje, da mogu da popricam sa njom o svemu, a ne kao ovce da se gledamo, da ceni prvo sebe pa druge itd itd jednom recju mnogo mi je bitnija duhovna lepota ! Svi znamo da normalne cure postoje i da su slobodne, ali one retko izlaze i kada izadju, sklone se, ne vole suvise da se exponiraju, ne znam, mene ce pre da privuce cura koja je sasvim opusteno obucna i da nije nafrakana, cak sta vise koja i nema sminku, a ako je ima, da je neka blaga, cisto da istice neke delove lica, a ne tamo neka hodajuca jelka koja ima kilo sminke na faci, koju kad bih poljubio, njena faca bi se preslikala na moju, a eventualno legao u krevet da spavam sa njom, ujutru bih se probudio pored sasvim druge devojke i verovatno bih se uplasio slike !
Ne znam...Vise niko ne ceni LJUBAV ! Ljubav je unistena po meni...
Aha...Da ostao sam bez cure, neznam ko me je to pitao ovde...Jbg...Ispostavilo se da smo dva razlicita sveta...I eto ostadoh sam, uz muziku i svoje misli...
Trazim, ali nemaaaaaaaaaaaaaaaa... :(
I da stormgearl to sto si navela kod momaka da fali, ja sam takav inace, ne hvalim se, vrlo emotivan itd itd...Odraso uz 2 zene bez oca...E vidis kad sam ja bio prema jednoj curi takav, sta je ispalo, da sam je smorio i popio sam pedalu...Ne znam....Ponekad se zbunim kako da se ponasam prema devojci...
I da, citiracu moji najomiljeniji bend, tj. pevaca Edi Vader-a (Pearl Jam) "Cannot find the comfort in this world" - Immortality

@stormgearl
Aplauz iz publike za komentar o "normalnim momcima" :) :)

@goran_b
Ja sam te pitala kako ide. Sorry! :-(
Mada, pitanje kako da se ponasas je apsolutno suvisno kada si pored nekog ko je za tebe i ne sumnjas u osecanja te osobe.
Kad god sam se zapitala kako da se ponasam - znala sam da nesto nije u redu :) :)
Srecno - sledeci put!

Ne,ne,ne Crystal_77 nisam ja tako mislio...Vec u smislu prilikom upoznavanja ne znam vise kako da se postavim, a da ne smorim ili ovo ili ono, jer kazem ti kad sam JA,JA, smorim i tako to...Inace se slazem u potpunosti sto si ti rekla sto se tice osecanja !

@jelenaza Znaaaaaaaaaaaam....Normalne dvojke su u manjinji....A ludaca i lujki je (IZVINJAVAM SE) sve vise ! Od kafica sam vise digao ruke...Jer sam upao u trip neki i ne podnosim guzve uopste, tako da mi sada najvise odgovara lepo skupimo se na konak celo drustvo i zezancija, i ni tamo nema devojaka...Muka me uhvati kada petkom se skupimo i gledamo Diskoteku Bellu-u, pa ono je bruka. Da imam jednu bombetinu tamo bih je prvu bacio, po meni je ono bruka za Zajecar, a posebno to sto je sada izlepljen ceo grad sa nekom sisatom striperkom koja gostuje u istu diskoteku i to polu gola slika (ALO BRE DECA PROLAZE GRADOM), shvatio sam danas kad sam to video da je ovaj
grad otiso u tri lepe PM ! BRUKA BRE !

Whitesnake-Taj pojam "normalne devojke" ti uopste nije potreban neznam dali si procitao moju poruku ali znam takvo je vreme doslo da ni vi ne mozete naci normalne devijke a ni mi normalne momke pa smo nekako u slicnoj situaciji.
Vecina momaka samo gleda kako da devojku odvuce u krevet posle prvog sastanka a kad se ona tome usprotivi on joj kaze AJDE CAOS (cast izuzetcima).
Danas je vrlo tesko naci pravog momka zato i moje veze nemogu da potraju duze od mesec dana.
Dali je toliko tesko da se u drustvu devojke lepo ponasas,da spontano pricas,da joj se odmah ne nabacujes i ne dosadjujes?
POZ goran_b

Oduvek sam verovala da osobe koje optuzuju OKRUZENJE i DRUGE za svoje probleme - same imaju problem. I to veliki.

Nemoguce je da je neko vas od kriticara 100% kako treba - a SVI ostali su eto... zastranili... jadni ONI !

Ja bih sebe ozbiljno preispitala kada bih pocela da pisem takve stvari...

Cim upotrebite u recenici rec
SVI, SVE, SVAKO... imate veliki problem u "pametnoj" glavici.
NEKI, NEKO, PONEKAD su zdravi poceci recenica.
SKORO SVI i CESTO mogu da budu znak pocetka mentalnog oporavka.

Izvinjavam se svima koji su se prepoznali!

Nisi ti nista dobro razumela!!
Niko ovde nikoga ne optuzuje ,odnosno kako mozes nekoga optuzivati kad ga ne poznajes.To je samo surova realnost koja nas okruzuje ,da vecina ljudi ne bira metod da nekom ucini zlo bilo to u ljubavi ili prijateljstvu.
Niko od nas nije 100% idealan daleko od toga svi smo mi gresni i ne mozes tako da govoris da neko nekog optuzuje.

stormgearl:
Nisi ti nista dobro razumela!!
Nisi ni ti pazljivo procitala sta sam napisala, a svakako ni sta pisu ostali.
Postoji jos nekoliko tema ovde, koje su me inspirisale na taj komentar, ne samo OVA TEMA.

Bilo je jako mnogo vredjanja: zena, muskaraca, na nacionalnoj osnovi i sl. I uvek su se koristile reci "svi vlasi", "svi srbi", "sve zene", "svi muskarci"... SVI je teska rec. To je poenta.

Dobrodosla na forum, ali posveti malo vise vremena svim :D temama aktuelnim u poslednjem periodu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back