elendil
Aktivan član
- Poruka
- 1.995
Ti da cutis,nemoj da deci kvaris lepe namere.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.......Meni ne treba cura, koja ce biti samnom zbog love i dobrih kola,
Cao i gotovo. Jer od kada mi je zavukla poslednja cura, nakon 4 godine zabavljanja i uspeo nekako da je prebolim, mogu da prebolim sve.pa i ja sam necije deteelendil:Ti da cutis,nemoj da deci kvaris lepe namere.
ja ti slala pp ali ti nisi mi odgovorio heheheelendil:Znam srce,znam...samo se malo salim.Gde si ti sta je s tobom?
Znaci nemam sta da dodam na ovo sto si ti napisao!!!goran_b::Idol: Sta si hteo/la da kazes ovim "....."?
=bUsHiDo=: Brate ti si moj covek 10000000000%, slazem se sa tobom u svemu ! ! !
Ono sto ja nudim, mislim, ajde nudim, ali aj kako da ga kazem, kakva je devojka prema meni ja sam takav prema njoj. Ako je cura dobra prema meni, ja cu biti, milion puta bolji prema njoj i pruzicu joj sve sto mogu i cuvacu je kao malo vode na dlanu, i ja kada volim,volim i srcem i dusom i dajem celog sebe u vezi, a za uzvrat trazim jedino ISKRENOST i uzajamno postovanje, ali ako ako me potprckujeCao i gotovo. Jer od kada mi je zavukla poslednja cura, nakon 4 godine zabavljanja i uspeo nekako da je prebolim, mogu da prebolim sve.
Naravno da bi pitale kad one uvek nesto traze...A to je uglavnom novac,kola,kuca,bogati tata itd....Uvek traze pogresno...Zasto ne traze malo neznosti,paznje,postovanje...Sve to mogu da dobiju ako su ok prema svom decku...Ali ne traze iz jednog razloga....a to je :elendil:Svaka takva devojka i da vidi ovo pitala bi Vas.OK,a sta vi nudite???
isushrist:Goko sine jadan si ti kad si ovde došao da tražiš devojku. Bolje se ubi.
Ako nemaš pare nemaš kola nemaš ok kuću ili stan, naravno prazan, onda bolje ništa i ne pokušavaj. Ima čiča za tebe rešenje. Odeš u manastir ili se ubiješ.
Kao prvo ja ovde ne trazim ribu!!!!isushrist:Goko sine jadan si ti kad si ovde došao da tražiš devojku. Bolje se ubi.
Ako nemaš pare nemaš kola nemaš ok kuću ili stan, naravno prazan, onda bolje ništa i ne pokušavaj. Ima čiča za tebe rešenje. Odeš u manastir ili se ubiješ.
eliminator:Mozda su nekada i postojale... ali su nekim chudom ELIMINISANE...![]()
Pozdrav,
ELIMINATOR
p.s. Pozdrav CRYSTAL-che, jesi li josh uvek ljuta zbog tajanstvenosti? Moze odgovor i na PP.

goran_b:Gledam ja brate oko sebe, ali ono sto vidim je sam OCAJ i KATASTROFA ! ! ! Nista drugo ! A meni to ne treba. Meni ne treba cura, koja ce biti samnom zbog love i dobrih kola, vec zbog ljubavi i toga. Sta kao treba da nadjem neku bombu koju cu da setam okolo, a ona ce da me cedi i dr*a do 101 i nazad. Neka hvala ! ! ! ! A sto ce imati mozak kao kolibri, O TOME DA NE PRICAM ! ! !
Dobro vece,svima...Ja bih se slozila da su 90 - te znatno uticale na vrednosti,prvenstveno moralne.Elem,misljenja sam da sve ono sto se razlikuje od sponzorusa,nacifranih Barbika i slicnih bezvrednih pojava,ne treba ni traziti u Areni,Big - Benu....Devojka cija interesovanja dosezu daleko ispred krpica i sminke,sa kojom se ima o cemu pricati,koja zna sta hoce,ima kriterijume(pri cemu ne mislim na marku automobila i racun u banci),nece sebe videti u tim kaficima....Pre bih rekla da ce se sresti u nekoj letnjoj basti...u kasnim popodnevnim satima.../I/I@Ī@:sta da kazem ...90' su unistile moralne vrednosti u srbiji ...
1972:Pa maco prošla si ti test,što se mene tiče,još kada bi se videli a?