"Zajecarski kafic"

• Začetnik teme Začetnik teme Ragen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema ih nestale su!!!
Mozes da se osvrces oko sebe kao ringispil i da sledas do sutra nema sanse da nadjes savrsenu devojku u ZA!!!Garantujem ti!!!!!!!Pod savrseno mislim(moj tip devojke):
1.da ne preteruje sa picem i cigaretama
2.Da je sportski tip
3.Da je pre svega dobra drugarica i da ono sto pricamo ili sto se desi ostane medju nama.
4.Da se ne prima na kola i kes
5.Ne mora uopste da bude lepotica...bitno je da je fina.
6.Spoljasnjos nije bitna toliko koliko ono unutra!!!
7.Lep osmeh i lepe oci!!!
tjt....

:Idol: Sta si hteo/la da kazes ovim "....."?
=bUsHiDo=: Brate ti si moj covek 10000000000%, slazem se sa tobom u svemu ! ! !

Ono sto ja nudim, mislim, ajde nudim, ali aj kako da ga kazem, kakva je devojka prema meni ja sam takav prema njoj. Ako je cura dobra prema meni, ja cu biti, milion puta bolji prema njoj i pruzicu joj sve sto mogu i cuvacu je kao malo vode na dlanu, i ja kada volim,volim i srcem i dusom i dajem celog sebe u vezi, a za uzvrat trazim jedino ISKRENOST i uzajamno postovanje, ali ako ako me potprckuje :) Cao i gotovo. Jer od kada mi je zavukla poslednja cura, nakon 4 godine zabavljanja i uspeo nekako da je prebolim, mogu da prebolim sve.

goran_b:
:Idol: Sta si hteo/la da kazes ovim "....."?
=bUsHiDo=: Brate ti si moj covek 10000000000%, slazem se sa tobom u svemu ! ! !

Ono sto ja nudim, mislim, ajde nudim, ali aj kako da ga kazem, kakva je devojka prema meni ja sam takav prema njoj. Ako je cura dobra prema meni, ja cu biti, milion puta bolji prema njoj i pruzicu joj sve sto mogu i cuvacu je kao malo vode na dlanu, i ja kada volim,volim i srcem i dusom i dajem celog sebe u vezi, a za uzvrat trazim jedino ISKRENOST i uzajamno postovanje, ali ako ako me potprckuje :) Cao i gotovo. Jer od kada mi je zavukla poslednja cura, nakon 4 godine zabavljanja i uspeo nekako da je prebolim, mogu da prebolim sve.
Znaci nemam sta da dodam na ovo sto si ti napisao!!!
Isti smo...Ako je dobra ,ja bicu najbolji,ako me zavlaci,nema vise sta da se raspravlja....Slobodna si i dovidjenja... :wink:

elendil:
Svaka takva devojka i da vidi ovo pitala bi Vas.OK,a sta vi nudite???
Naravno da bi pitale kad one uvek nesto traze...A to je uglavnom novac,kola,kuca,bogati tata itd....Uvek traze pogresno...Zasto ne traze malo neznosti,paznje,postovanje...Sve to mogu da dobiju ako su ok prema svom decku...Ali ne traze iz jednog razloga....a to je :
Devojke su postala malo bezosecajne,pocelo je da ih interesuje samo finansisko stanje momaka i tjt...Ako ona ima decka punog para onda ona ima sve...Ljubav(ali prema parama,Ljubav i toplotu(Bundica i majcica koju im oni kupuju) ali zato nemaju i nikada nece imati postovanje okoline...kao na primer nas na forumu...Pitanje je koliko je i taj tatin sin 8-) sa kime je postuje....
U mogucnosti je da joj kupuje tako da i on verovatno dobija nesto za uzvrat...Tu nema mnogo postovanja i medjusobnih osecanja!!!!
Pa sad vi vidite da li sam u pravu ili ne....!!!!!!! :???:
Mozda preterujem sa napadanjem ali ne mogu da se suzdrzim da ner azem sta mislim...kad pisem o ovome uzasno se nerviram.... :twisted:
Naravno nisu sve bezosecajne.... ;-)

Nema potebe za nerviranjem,pogootovu kada imate iskrene i postene namere...Takvih je uvek bilo i bice...samo smo u velikom glibu i kod nas je to izrazeno,izgleda mnoooooogo...zar mislis da je u Ceskoj,Rusiji,Rumuniji,Bugarskoj bolje...Ali nije upste potrebno osvrtati se na takve stvari...Bitno je da nadjes nekoga sa kime mozes da podelis svoja iskrena osecanja usrcu...a veruj mi kada se najmanje budes nadao sresces takvu osobu...sporost je svetost,a strpljenje je odlika mudrih...Budi upran i strpljiv i iskren,i prema sebi i prema drugima...

Goko sine jadan si ti kad si ovde došao da tražiš devojku. Bolje se ubi.

Ako nemaš pare nemaš kola nemaš ok kuću ili stan, naravno prazan, onda bolje ništa i ne pokušavaj. Ima čiča za tebe rešenje. Odeš u manastir ili se ubiješ.

Hocete zensko misljenje? O ovome sam jako davno i pisala....

Jedemo sta smo sami zakuvali:

1) Zene najcesce pogadja prevara

2) Muskarci najvise size zbog sponzorusa

Ono sto je smesno – sami smo stvorili ono sto najvise mrzimo:

1) Zene su pristale da budu sa zauzetima i stvorile svalere

2) Muskarci su pristali da plate i stvorili sponzoruse

I sta sad hocete?

Naravoucenije 1:

Crnci takodje mogu da budu rasisti. Samo smo navikli da krivimo belce za to.

---------------------------------------

Poucna prica:

Kaze meni moja drugarica: «J*** te svi nasih godina jure klinke od 18»

Kazem ja njoj: «Pile, muskarac od 30 koga zanima dete od 18 nije moja ciljna grupa. Niko nikome tu ne upada na teren i svima je OK.»

Naravoucenije 2:

Ako ti je sponzorusa ciljna grupa – idi zaradi/ukradi pare.

Ako nije – sta tebe boli uvo za njih???

isushrist:

Ako nemaš pare nemaš kola nemaš ok kuću ili stan, naravno prazan, onda bolje ništa i ne pokušavaj. Ima čiča za tebe rešenje. Odeš u manastir ili se ubiješ.

Izvini, ali decko je u pravu sto ovde trazi devojku! Ovde su one koje ne djuskaju u Areni, nego koriste kompjuter...

A da se ne lazemo:
ima i u Areni OK devojaka samo ih ne vidis odmah s vrata....
a ima i ovde riba psihopata....

:mad: (obozavam predrasude svih vrsta, kao sto se da primetiti) :mad:

isushrist:

Kao prvo ja ovde ne trazim ribu!!!!
To je nesto najlakse sto mogu da uradim....Mogu da je nadjem odmah ali to nije to...
Sta ce meni devojka prema kojoj ne osecam nista....ne treba mi ni sponzorusa...Ja nisam rekao da nemam para niti dobru kucu vec sam rekao da devojke jure za takvim momcima....Tu ima razlike.....
Ovde sam da kazem sta mislim i vidim sta drugi misle a tebi prijatelju ako se ne svidja tema za razgovor nadji neku drugu temu veliki je forum....AI nemoj da prozivas bez razloga!!!

Evo i ja delimicno da ponovim sto je prijatelj iznad mene rekao! Ni ja nisam dosao ovde trazim devojku, OK nikad se ne zna na koga ces i kako ces da naletis. Ja sam ovu curu sa kojom sam bio 4 godine upoznao preko mibilnog i tako je krenula ljubav. Ali evo i ja kazem. Ni meni takodje ne treba devojka tipa koja ce da mi sluzi samo za pokazivanje ostalima o kako cu sa njom da izvininete na izrazu da se kurcim okolo, a znam u sebi da je ona samnom samo zbog love i da nema nicega drugog. To mi ne treba. A posebno to sto ZNAM da sa njom samo mogu da vodim suplje price i nista drugo, jer joj je mozak kao kod one slatke pticice kolibri, znate ona malaaaaaaa. Meni BRE treba devojka sa kojom cu moci o svemu da popricam, da joj se poverim i da znam da ce sve sto joj kazem, to ostati izmedju nas, devojka koja BRE ume da VOLI, NE materijalno, vec duhovno ! TU JE RAZLIKA OGROMNA ! Ja ZNAM jedino zasto smo mi muskarci krivi, a to je zbog plavusa, JA SE IZVINJAVAM AKO IMAMO OVDE NEKU, ali vecina se lozi na plavuse, pa su devojke u ovom gradu pocele masovno da se farbaju u plavo. A to nije tacno. Ja vise volim kada je devojka prirodna, kada je svoja, kada je onakva kakvu je priroda napravila. Ono sto najvise ne podnosim kod devojaka danas jer majke mu ga, sto su mahom sve u nekom turbo fazonu, to bre sve sljasti, prsti i tako to. Gledam bre ove mlade devojke u minicima, po ovom hladnom vremenu, ja za njih imam jednu poruku "SESTRO ODOSE TEBI BUBREZI ZA KOJU GODINU !" Ok, je da se neko lepo sredi, ne kazem, ali bre, majke mu ga, na -10 u dopicnjak, sa cizmama do guse, begaaaaaaaaaaaaaaj! Mene ce privuci devojka koja je obucena opusteno, lezerno, da zna bre da se obuce, a ne ovo danas, te sljasti, te neke sljokice, te neke zlatne bluzice ovo-ono, idi begaj !
Ja se izvinjavam ako sam nekog uvredio, ali ovo je moje misljenje !

goran_b:
Gledam ja brate oko sebe, ali ono sto vidim je sam OCAJ i KATASTROFA ! ! ! Nista drugo ! A meni to ne treba. Meni ne treba cura, koja ce biti samnom zbog love i dobrih kola, vec zbog ljubavi i toga. Sta kao treba da nadjem neku bombu koju cu da setam okolo, a ona ce da me cedi i dr*a do 101 i nazad. Neka hvala ! ! ! ! A sto ce imati mozak kao kolibri, O TOME DA NE PRICAM ! ! !

BTW ja sam zensko. Samo mi nije jasno zasto neko hoce puno para? Zar nije lepse kada nesto zelis i kada ga posle kupis budes srecan, a ovako kada imas pare kupis to i nista ti ne znaci. Te devojke mi nikako nisu jasne.

/I/I@Ī@:
sta da kazem ...90' su unistile moralne vrednosti u srbiji ...
Dobro vece,svima...Ja bih se slozila da su 90 - te znatno uticale na vrednosti,prvenstveno moralne.Elem,misljenja sam da sve ono sto se razlikuje od sponzorusa,nacifranih Barbika i slicnih bezvrednih pojava,ne treba ni traziti u Areni,Big - Benu....Devojka cija interesovanja dosezu daleko ispred krpica i sminke,sa kojom se ima o cemu pricati,koja zna sta hoce,ima kriterijume(pri cemu ne mislim na marku automobila i racun u banci),nece sebe videti u tim kaficima....Pre bih rekla da ce se sresti u nekoj letnjoj basti...u kasnim popodnevnim satima...
Mozda bi samo trebalo promeniti te lokale...valjda ima i prijatnih vecernjih ambijenata :-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back