Zaista ali zaista deluje za podizanje samopouzdanja

za par dana mozete podici samopouzdanje ali je bitno da ne prestanete i ne zaboravite svaki dan da iscitavate ovaj tekst makar JEDNOM DNEVNO:

"Ja sam covek, dakle svesno i sposobno bice da pronikne i resi sva pitanja; ja razlikujem dobro od zla, istinu od lazi; ja shvatam lepotu; moj razum prostran je i bistar koliko i kod ljudi koji su oko mene, moja pamet im ne popusta; ja imam dovoljno pobuda i ostroumlja za valjano rukovanje svojim stvarima; dakle, ne treba mi nikakav gospodar, i ja mogu s uspehom da se borim protiv onih koji bi hteli da potcine moj trud i da se njim posluze u svoju korist. Pominjite se cesto ovih reci, ne ustupajte od njih nikada i ubedjujte sebe o svojoj vrednosti."

Tekst preuzet iz "Knjige o sreci", Stiven Rudez

Osim ovog samoubedjivanja, koje pomaze samo dok ne naidje problem koji treba resiti, potrebno je da se osoba potrudi oko svog usavrsavanja, neki bi to rekli "da radi na sebi". Pored svega ovoga, nikad ne kopirati druge koji izgledaju sigurni u sebe, ne pamtiti reci i recenice vec ih razumeti, a one ce same naci svoje mesto.

Poslednja izmena:

Back