Zahtev za ulazak u EU u Decembru!!

SAmo debil moze da misli da ce dobiti ista bez nekog interesa, I to jos dok ga pljackaju
znaci prosecnom gradjaninu iz dana u dan biwa swe gore i gore, i sada on treba da weruje u neku tamo EU, koja ce nawodno da mu da i da je bude briga za njega z:D
Kakwa bajka brate, ko na niwou obdanista, kao ima tamo negde neka EU koja spasawa ljude, dobri ljudi humanitarsiti z:D

Од следеће године иду масовна отпуштања,привреда ће бити у још тежем положају због дугова ЕУропских власти које су направили.Питање је дана када ће привреда прснути и динар девалвирати,а будале мељу о ЕУ.

Ма,биће милина гледати ЕУропске интегарције кад ЕУропска "интелигенција" не буде имала шта да једе.:super:

:rotf::rotf::rotf::rotf:
:super:
Tuzna istina, dodus enije nsita smesno z:D
ali ko ga yebe, kad je narod toliko glup i zasluzue da umre, i to od gladi :sad2: u zemlji koja je poprilicno plodna
:rotf:

Е то је већ нешто сасвим друго!!!
И подржавао сам их и подржаваћу их као националисте, а не као странку!!!

Jasno kao dan ;) U suštini i meni se kod njih sviđa par stvari mada sam totalno levo orijentisana - relativno su dobro uradili sa naseljima Altina i Nova Galenika kada su dali izbeglicama placeve za kuće i priključke za struju/vodu/telefon (podjednako loše su reagovali u centru Zemuna kad su iseljavali i useljavali po želji). I nije im loše što su napunili stranku nacionalnim manjinama mada to pada u vodu kad izađu oni manijaci što urlaju Srbija Srbima a svi se redom deklarišu kao glasači SRS i kriju se iza te stranke koja ih javno ne podržava (tu nema logike :think:). Ima tu još par stvari koje su mi skroz prihvatljive ali kadar je nula ... sa par časnih izuzetaka sve sami nesposobnjakovići i hohštapleri ... i ne tvrdim da su demokrate bolje ali oni barem kriju šta ukradu pa ne znamo a ovi sve javno :roll: Da sam ja neki radikal, nacionalista ili šta god - sačekala bih onog Šarovića i ... mu sve po spisku za onu zavrzlamu sa putnim troškovima.

Одох да
a015.gif
и сањам еуроБски сан!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

i080.gif

ЛАКУ НОЋ!!!

Ja sam se dugo pitao kako narod moze biti tako jadan glup kao stoka.

To dok si bio/la u LDP? Tek ćeš ti da menjaš stavove, za 180 stepeni pa tako par puta ... pošto očigledno imaš konfuziju sam sa sobom oko svega i ne umeš ništa da obrazložiš ... tj. umeš ali ne svojim stavom nego svakih par meseci menjaš, u zavisnosti od toga koja strana na forumu bolje objasni situaciju pa se složiš :lol:

Jasno kao dan ;) U suštini i meni se kod njih sviđa par stvari mada sam totalno levo orijentisana - relativno su dobro uradili sa naseljima Altina i Nova Galenika kada su dali izbeglicama placeve za kuće i priključke za struju/vodu/telefon (podjednako loše su reagovali u centru Zemuna kad su iseljavali i useljavali po želji). I nije im loše što su napunili stranku nacionalnim manjinama mada to pada u vodu kad izađu oni manijaci što urlaju Srbija Srbima a svi se redom deklarišu kao glasači SRS i kriju se iza te stranke koja ih javno ne podržava (tu nema logike :think:). Ima tu još par stvari koje su mi skroz prihvatljive ali kadar je nula ... sa par časnih izuzetaka sve sami nesposobnjakovići i hohštapleri ... i ne tvrdim da su demokrate bolje ali oni barem kriju šta ukradu pa ne znamo a ovi sve javno :roll: Da sam ja neki radikal, nacionalista ili šta god - sačekala bih onog Šarovića i ... mu sve po spisku za onu zavrzlamu sa putnim troškovima.
Seselj je bolji kadar nego cela wlada zajedno. Jedino sto je lose sto je kupio politicke poene na nacionalizmu, ali hebiga swaki politicar mora da nauci te stwari i da aktiwno koristi.
Ali njegow plan ekonomije mi semnogo wishe swidjao nego owaj dinkicew, tj mi ni nemamo plan
plan je
uzmi kredi, potrosi na agencije priwatizaciju itd, prodaj , trosi, prodaj,trosi, zajmi i onda zadnji korak je jos neizwestan z:D Ali mislim da je ono kao bezi iz zemlje z:D

To dok si bio/la u LDP? Tek ćeš ti da menjaš stavove, za 180 stepeni pa tako par puta ... pošto očigledno imaš konfuziju sam sa sobom oko svega i ne umeš ništa da obrazložiš ... tj. umeš ali ne svojim stavom nego svakih par meseci menjaš, u zavisnosti od toga koja strana na forumu bolje objasni situaciju pa se složiš :lol:

Pa ja sam bio u LDP-u iz istih razloga zasto smatram i sada da ldp ima neke dobre stwari
ali tad nisam znao da je ceda krimos, ai wideo sam neke stwari unutar stranke kako funkcionisu a to mi se swakako nije dopalo z:D
Da nema Cede, da im je malo bolji kadar, LDP bi bio prilicno dobra stranka, pogotowu je dobra slobodna ekonomija, narawno oni nemaju kapacitet za to ali bi bilo dobro, kad bi bilo sotwarljiwo z:D

Pa ja sam bio u LDP-u iz istih razloga zasto smatram i sada da ldp ima neke dobre stwari
ali tad nisam znao da je ceda krimos, ai wideo sam neke stwari unutar stranke kako funkcionisu a to mi se swakako nije dopalo z:D
Da nema Cede, da im je malo bolji kadar, LDP bi bio prilicno dobra stranka, pogotowu je dobra slobodna ekonomija, narawno oni nemaju kapacitet za to ali bi bilo dobro, kad bi bilo sotwarljiwo z:D

Rekoh - svašta ćeš još videti kao što si video za Čedu. Bio si u LDP pa nisi shvatio kakvi su ... koliko li tek grešiš o SRS u kojoj nisi. I što je najgore nema gde da odeš - svi su isti. Tako da ako stav o nečemu baziraš na kvalitetu političara koji to zastupaju automatski nema poente.

Koji je to Šešeljev plan ekonomije? Objasni mi, baš da vidim kako si ga shvatio i odakle si ga pročitao ;)

pa procitao sam dwe njegowe knjige, tj to je wishe kao dokumentowan razgowor
Plan mu je pomaganje seljaka, liberalni kapitalizam, uz primese socijalizma.
Ali sada to wishe ne bi moglo, zato sto je dug prerastao, sada wishe ne postoji mogucnost toga. To je moglo 90 tih

Rekoh - svašta ćeš još videti kao što si video za Čedu. Bio si u LDP pa nisi shvatio kakvi su ... koliko li tek grešiš o SRS u kojoj nisi. I što je najgore nema gde da odeš - svi su isti. Tako da ako stav o nečemu baziraš na kvalitetu političara koji to zastupaju automatski nema poente.

Pa shwatio sam kakwi su, rekoh zato sam i otisao.
Ai ja ne widim objasni mi molim te kakwom tom magijom moze, ako nemas kwalitetnog coweka da to sprowede, kakwe weze onda ima koji staw zastupam? :dontunderstand:
ako ne mozes da uradis nista, onda nema opcije, razmisli malo.
Onda ti je swe isto z:D
Tipa kao jedna strana mi prica Eu, druga rusija, a ni jedna ni druga nemaju niti kapacitet niti ista, i samo su nesposobni i lopowi z:D. Tu nema izbora onda

Back