Zaharijeva pozvala ambasadora Srbije zbog Dačića

Pazi. U Francuskoj je delovao gestapo. Znas koji je bio procenat Nemaca u tom gestapu u FR? 0. Nula.

Sve su bili Francuzi. 100%. Francuzi su bili uz Hicu.

Inace u FR. su tada komsije slale pisma vlasti da odaju gde se kriju komsije hebreji i one koje trazi gestapo.

Kazu poslato je vise pisama nego sto je bilo hebreja.

cilj je Rusija. Juce danas sutra

У СС-у је било око 500 000 Руса. Да је "Гића" продро мало дубље у Русију, било би их пар милиона минимум.

У Белорусији, Украјини итд. није остао ниједан Јеврејин. Углавном их нису побили Немци.

Шта ти то говори?

У СС-у је било око 500 000 Руса. Да је "Гића" продро мало дубље у Русију, било би их пар милиона минимум.

У Белорусији, Украјини итд. није остао ниједан Јеврејин. Углавном их нису побили Немци.

Шта ти то говори?
Неки историчари тврде да је у периоду битке код Стаљинграда, дакле на прекретници рата и до милион и по совјетских грађана било у немачкој служби, под оружјем.

„Razgovarali smo o svim ovim nesporazumima koji su se ovih dana odvijali na našim relacijama, što je obavljeno i kroz razgovore sa ambasadorima u našim Ministarstvima, ali danas smo ustanovili, analizirajući kako je to preneto u pojedinim medijima, da je očigledno da je došlo do pogrešne interpretacije onoga što je rekao Borisov i onoga što je objavljeno u medijima“, rekao je Dačić.

I pojeo je frajer svojo ***** naravno. E moj ministre inostranih poslova...pogrešna interpretacija u tabloidima :lol:

Хеј Тихи, како то да те воле ни Шиптар, ни *********, ни Усташа, ни Балија, ни Хортијевац, ни Тута, ни Северни Македонац?

Ако те баш не воли НИКО са ким делиш границу, у ком грму леже зецови?

A kako to da ni Siptar, ni *********, ni Ustasa, ni Balija, ni Hortijevac, ni Tuta, ni Severni Makedonac nemaju problem u Srbiji i zive normalno, ali Srbi imaju problem bas u svakoj od njihovih drzava?

Ako bas NIKO ne omogucuje meni da zivim normalno u njegovoj drzavi/sredini, a on zivi normalno u mojoj drzavi/sredini, u kom grmu leze zecovi?

Inace da ne ispadne da podrzavam Dacica zbog ove izjave, Dacic je govedo, mada je reagovao (ne znam kako je to rekao - naravno to je trebalo da bude u diplomatskom stilu a ne alo, bre, ako je tako lanuo) u sustini ispravno i stitio stav Srbije po pitanju KiM.

Generalno, Dacic ne bi trebalo da bude ni kontrolor u GSP-u, a ne ministar, ali kako ste glasali - TRAZILI STE - GLEDAJTE (i slusajte, i zivite, i...)

A kako to da ni Siptar, ni *********, ni Ustasa, ni Balija, ni Hortijevac, ni Tuta, ni Severni Makedonac nemaju problem u Srbiji i zive normalno, ali Srbi imaju problem bas u svakoj od njihovih drzava?

Ako bas NIKO ne omogucuje meni da zivim normalno u njegovoj drzavi/sredini, a on zivi normalno u mojoj drzavi/sredini, u kom grmu leze zecovi?
Mi kazemo da je to sve Srbija, oni kazu da nije.

Премијер Бугарске Бојко Борисов сматра да министар спољних послова Србије Ивица Дачић треба јавно да се извини због речи које му је упутио.
„Ствар је у томе да Ивица Дачић треба да ми се извини. Чиме сам увредио Дачића? Зашто је моје понашање било неприхватљиво?“, рекао је Борисов новинарима

Бугарски премијер је такође рекао и да му се Дачић већ извинио, али не у присуству медија.

„Четири пута је рекао ’извини‘, али не жели то каже пред медијима..
. Да сам ја рекао нешто ружно, ја бих то урадио. Није тешко рећи ’извини‘“, рекао је Борисов.

https://rs.sputniknews.com/regioni/201907091120315599-borisov-trazi-javno-izvinjenje-od-dacica/

Cekamo javno izvinjenije :ceka:

Back