Zagorka Dolovac

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
130.948
Da li moze neko da objasni sta se u stvari desava oko nje?

Prvo je napadana od strane opozicije da ne postoji, da ne radi svoj posao, secam se da su na pocetku blokada studenti odbili razgovor sa njom kad ih je pozivala

A sad odjednom vidim da je Vucic nesto napada a blokaderi deluje mi podrzavaju??? Mislim da sam video i inicjativu da se smeni sa polozaja.

Narodna stranka će u ponedeljak predati Narodnoj Skupštini zahtev za smenu Zagorke Dolovac. Prikupljeno je preko 30 hiljada potpisa građana koji su potpisali Narodnu Inicijativu za smenu Zagorke Dolovac.

Ona je na mestu javnog državnog tužioca od 2010 godine, i reizabrana je 2015.godine.

Zašto se traži njena odgovornost i smena?

Ona svojim nečinjenjem ometa rad tužilaštva. 17 godina blokira rad javnotužilački sistem.

Odgovorna je i zbog ometanja istrage o padu nadstrešnice na železničkoj stanici u Novom Sadu.

Prvo je napadana od strane opozicije da ne postoji, da ne radi svoj posao, secam se da su na pocetku blokada studenti odbili razgovor sa njom kad ih je pozivala

A sad odjednom vidim da je Vucic nesto napada a blokaderi deluje mi podrzavaju??? Mislim da sam video i inicjativu da se smeni sa polozaja.

Загорка је својевремено била прва на лустрационом списку али БАШ целога правосуднога система Србије

Када су 'демократе' виделе колика је то аждаја ( не само Загорка већ цео правосудни систем ) и колико се новаца без проблема узима

застали су и правили дил да им Судство даје 'демократски рекет'

Ту ускаче у причу СНС.

70% 'демократа' 'прелази' у СНС ..и Загорка ( и цео правосудно судски сисетем ) се 'враћа у седло' ...

Протести су против оваквога наказнога правосуднога система ...па и против Загорке

Narodna stranka će u ponedeljak predati Narodnoj Skupštini zahtev za smenu Zagorke Dolovac. Prikupljeno je preko 30 hiljada potpisa građana koji su potpisali Narodnu Inicijativu za smenu Zagorke Dolovac.

Ona je na mestu javnog državnog tužioca od 2010 godine, i reizabrana je 2015.godine.

Ona svojim nečinjenjem ometa rad tužilaštva. 17 godina blokira rad javnotužilački sistem.

Odgovorna je i zbog ometanja istrage o padu nadstrešnice na železničkoj stanici u Novom Sadu.

Она ?

Само она ?!

Најтврђе језгро накарадно наказнога 'демократско напредњачкога' право суднога система јесудство Војводин ..и Апелациони суд Војводине

@dlugomir

Загорка је својевремено била прва налустрационмсписку целога правосуднога система Србије

Када су 'демократе' виделеколика је то аждаја ( не само Загорка већ цео правосудни систем ) и колико сеноваца без проблема узима

Ту ускаче у причу СНС.

70% 'демократа' 'прелази' у СНС ..и Загорка ( и цео правосудно судски сиетем ) се 'враћа у седло' ...

Протести су против оваквога наказнога правосуднога система ...па и против Загорке
Dolovac cisto srpsko prezime :rotf:

Ne znam, ali cinjenica je da se sudstvo srozalo s godinama i decenijama i da trebaju promene.

' Срозало ' ?! Ма хајде молим те ...Судство као све и сви у капитализму само профитира одонга чиме се бави ....Правда за Загорку

Сви за Себе

@miso6207

Она ?

Само она ?!

Најтврђе језгро накарадно наказнога 'демократско напредњачкога' право суднога система јесудство Војводин ..и Апелациони суд Војводине

@dlugomir

Ne samo ona. Gajić je predao zahtev za smenu još nekoliko tužilaca iz Novog Sada.

Mislim da se za smenu Zagorke Dolovac slažu i studenti i opozicija.

Zapravo, treba u celini da se promeni sistem, ne samo pravosudni, ali njega stavljam na prvo mesto jer je najvažnije..slede prosveta, zdravstvo..

Ne samo ona. Gajić je predao zahtev za smenu još nekoliko tužilaca iz Novog Sada.

Mislim da se za smenu Zagorke Dolovac slažu i studenti i opozicija.

Zapravo, treba u celini da se promeni sistem, ne samo pravosudni, ali njega stavljam na prvo mesto jer je najvažnije..slede prosveta, zdravstvo..

Мој скроман став да је дошло до квантних мулти персоналти дисордерова ...али ... наше револуционарно тумачење је изложено хајци ..... :ljutko:

Zaga, kako je zovu studenti, rođena je u Novom Sadu.

Nije poenta koje je nacionalnosti, već kako obavlja svoju funkciju.
Jeste poenta, jer na celu Srbije mi odavno nemamo Srbina, nema tu nikakvog vredjanja.
Moze da bude rodjena i na Marsu ako obavlja svoju duznost kako treba ali ona em nije Srpkinja em ne obavlja duznost kako treba a ona nije jedina u tome...sto sam naveo i u primeru Brnabicke koja je 3 puta imala mandat premijera.

Ovako, ona je SNS pijun koji nije realno nista radio sto se tice svog posla (kada su bile silne SNS afere a ona nije niti jednog privela ni uhapsila). E sada ove godine tokom protestovanja, javno tuzilastvo je odbijalo da osudi vecinu protestera/demonstranata jer uopste nisu krsili zakone, a jos i dirali su njegove (ono kad su tukli devojku 4 degena u NSu)

E kada nije hapsila i osudila vuciceve drugare onda je top, ali kada su pusteni ljudi koji realno nisu krsili zakone (osim onih koji vucic redovno izmislja dok drami na TV PINK) onda je z-valavi siptar poludeo, te je paralizovao njen rad svojim ljudima u VJT i takodje poceo masovno medijsko lincovanje (koje sledi i svakome koga identifikuje ona konjina DJV).

ne podrzavaju je blokaderi, nego je vucic sada koristi kao zrtveno jagnje jer se makar deo JT-a usudjuje da ne postupa po njegovoj diktaturi

Americki igrac.
Reaguje kada to USA ambasada zahteva.
vucic?
Jeste poenta, jer na celu Srbije mi odavno nemamo Srbina, nema tu nikakvog vredjanja.
Moze da bude rodjena i na Marsu ako obavlja svoju duznost kako treba ali ona em nije Srpkinja em ne obavlja duznost kako treba a ona nije jedina u tome...sto sam naveo i u primeru Brnabicke koja je 3 puta imala mandat premijera.
nema veze nacionalnost ima veze da je vucic koristi da ne trpa njegove u zatvor ali i to nije dovoljno pa je zrtvuje ko sahovsku figuru...

Загорка је својевремено била прва на лустрационом списку али БАШ целога правосуднога система Србије

Када су 'демократе' виделе колика је то аждаја ( не само Загорка већ цео правосудни систем ) и колико се новаца без проблема узима

Ту ускаче у причу СНС.

70% 'демократа' 'прелази' у СНС ..и Загорка ( и цео правосудно судски сисетем ) се 'враћа у седло' ...

demokrate su budale ipo, 2012te dobijaju parlamentalne izbore dok su izgubili predsednicke. Umesto da formiraju vecinsku vladu oni preletaju u SNS i ostatak je istorija...Zagorka je zlocinac jer nije oslobodila batinase koji su devojku ubili od batina ili likusu koja je na snimku nagazila autom direktno u gomilu ljudi...

da ali je sada goni i vucic koji zeli da protesteri odgovaraju za nepostojeca krivicna dela i da oslobadjaju sve batinase i ubice u pokusaju ako su njihovi...

Ona svakako ne radi svoj posao. Sad ovo novijeg datuma je samo neko njihovo interno sukobljavanje, ne očekujem da iz toga može da proizađe da najednom počne da radi. Mada tetka sigurno ima u fiokama cirka 1000 godina robije za naprednjake ;)

Back