Zaglupljivanje devojčica u Srbiji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve lepo što je stavljeno u vidu slika na forum ti si nazvao rugobama. Dakle natprosečno pravilne crte lica, primarni ženski atributi u vidu bokova i grudi propiorcionalni struku i sve ostalo što čini lepu ženu tebi je bilo ružno. Da počnemo da stavljamo neke dlakave i brkate medjede, pa da budeš zadovoljan?

Kako moze nesto da bude natprosecno pravilno?ne,nisu natprosecno pravilne :mrgreen:

Ako je tebi primarni cilj i najvece intelektualno dostignuce u zivotu da raspoznas zenu od medjeda,onda je to ok.......sa tvog gledista :mrgreen:

Sve lepo što je stavljeno u vidu slika na forum ti si nazvao rugobama. Dakle natprosečno pravilne crte lica, primarni ženski atributi u vidu bokova i grudi propiorcionalni struku i sve ostalo što čini lepu ženu tebi je bilo ružno. Da počnemo da stavljamo neke dlakave i brkate medjede, pa da budeš zadovoljan?

TO!!! On je iz tih krajeva, pa ga muci nostalgija.:per:

Kako moze nesto da bude natprosecno pravilno?ne,nisu natprosecno pravilne :mrgreen:

Ako je tebi primarni cilj i najvece intelektualno dostignuce u zivotu da raspoznas zenu od medjeda,onda je to ok.......sa tvog gledista :mrgreen:

Dobro, možda je bolji izraz skladno. Ne, meni nije bilo čak ni da znam ko je Paradžanov, što Albanci znaju čim im na filmskom festivalu ide omaž pomenutom, niti a znam kakva jeveza izmedju Arijevaca i Indo-evropljana. To su stvari u domenu općeg obrazovavanja. A medjed je medjed, sad ako se tebi lepe ne dopadaju, onda jedino ostaju one ružne. Ili tipovi. Pa ti biraj po volji...

WTF?!?!?!?!!?!?!
Pa gde zivis onda?na brdu.........ne moze izdrndani jugo da se popne u tvoje carstvo gde ocito ljudska noga jos nije krocila.:think:
Izdrndani jugo?:hahaha:........ma ajde nastavi ovde da places zbog 500 kinti :mrgreen:
(

Zar ti ne vidis da sam iz Vojvodine? :dash: Ni na Fruskoj gori nisam bila vec par godina, nazalost. :(
Ne placem ja zbog 500 kinti, ove godine necemo dobiti NISTA za taj posao, u pitanju je princip. Valjda rad treba da se plati posteno.

TO!!! On je iz tih krajeva, pa ga muci nostalgija.:per:

Ko o chemu dolchevita o posjtenju..........

Dobro, možda je bolji izraz skladno. Ne, meni nije bilo čak ni da znam ko je Paradžanov, što Albanci znaju čim im na filmskom festivalu ide omaž pomenutom, niti a znam kakva jeveza izmedju Arijevaca i Indo-evropljana. To su stvari u domenu općeg obrazovavanja. A medjed je medjed, sad ako se tebi lepe ne dopadaju, onda jedino ostaju one ružne. Ili tipovi. Pa ti biraj po volji...

...............a Gwydion o paradzanovu :mrgreen:

Iako ne zna dal' se tacno preziva paradzanov,parazdanov,parazdanovic,parazainov(kako je do sada pisao njegovo prezime) al' nema veze..........:hahaha:

:mrgreen:

Zar ti ne vidis da sam iz Vojvodine? :dash: Ni na Fruskoj gori nisam bila vec par godina, nazalost. :(

Sisla si pre par dina?

Sa planine u mochvaru.........eeee to se zove emancipacija :mrgreen:

A lepa je Fruska,lepa :ok:

Poslednja izmena:
Немаш ти појма. :lol
Видим колико си омиљен лик међ' мушким форумашима...толико о предности ''неравнотеже'' над равнотежом.:mrgreen:

п.с. не мораш да се декларишеш, из ставова ти се и види да си неуравнотежена ;)

blagiš tebi što si omiljen lik medju muškim forumašima jer si uravnotezena.:hahaha:

šta ću, kud ću, što nisam dostigla takav uspeh.:sad2::mrgreen:

neravnoteza o kojoj ja govorim, takve koje ti ne mogu da shvate niti je imaju, niti ovi mačo primitivci za čijom pažnjom skvičiš.:mrgreen:

a i oni potajno sanjaju o bas ovakvim neuravnotezenim kao sto sam ja, dok ih kuci smaraju takve uravnotezene kao što si ti , koja na vecini ovde postova kukumavče i zapomaže.:cool:

evo, to o sanjanju vazi i za ovog ispod mog posta.:mrgreen:

Poslednja izmena:
Ne placem ja zbog 500 kinti, ove godine necemo dobiti NISTA za taj posao, u pitanju je princip. Valjda rad treba da se plati posteno.

Кад робујеш мафији и радиш за део накарадног система,онда има да ћутиш и трпиш.Кад би мало послушала људе из Двери српских,схватила би то.

Кад робујеш мафији и радиш за део накарадног система,онда има да ћутиш и трпиш.Кад би мало послушала људе из Двери српских,схватила би то.

Misliš ne bi ni radila, već bi bila ui kući vaspitavajući decu u praavoslavnom duhu i čekajući da pijani domaćin dodje iz kafane da je nalema?

Misliš ne bi ni radila, već bi bila ui kući vaspitavajući decu u praavoslavnom duhu i čekajući da pijani domaćin dodje iz kafane da je nalema?

Где си ти видео православне домаћине да иду по кафанама да се опијају?То је ЕУропејска традиција уз додатак опијата,због којих заврше у Црној Реци.

Где си ти видео православне домаћине да иду по кафанама да се опијају?То је ЕУропејска традиција уз додатак опијата,због којих заврше у Црној Реци.

nesto mi se čini da je medju tabadzijama zena, tzv. pravoslavnih domaćina koliko voliš.
ovde se biti domaćin shvata nakaradno...gazdujem nad zenom,ona je deo imanja,kuća, okućnica, zena, stoka, mlatim i ločem ispred lokalne birtije.

Zene su same prihvatile da su "slabiji pol", cast izuzecima. Ja ne mislim da je zena slabiji pol, stavise, mislim da su jace od muskaraca. A da se one nesto pitaju (kao sto se ne pitaju) ne bi svet ponekad bukvalno licio na klanicu, bilo bi manje gladi, strahova...

Ali, generalno, zene vole da su "slabiji pol". Ja se pitam, a po CEMU?:roll:
Po kolicini tereta koji na grbacu mozemo da natovarimo?! Lakse zaplacemo?! Sta treba da radimo?
Nisam ja feministkinja (feminizam su izmislili upravo muskarci) i ne borim se za "zenska prava", to bi mi generalno bilo degutantno, ali postoje ugrozena prava zene, i nisu (vidim da je ovde i o tome rec) krive sto ih muzevi mlate, ali su krive sto sebi dozvole da nemaju svoj posao ako mogu da ga imaju, sto se ne skoluju ako mogu, i sto su ZAVISNE!

Zavistan covek je sputan covek.

Ja necu da tvrdim da su muskarci neprijatelji nas zena, kao sto oni misle to za nas:)
Mi smo samo DRUGACIJE u mnogo cemu (ne mislim bukvalno na fizicku razlicitost), dakle, ni bolje ni gore. U osnovi smo isto: LJUDSKA , iliti STAN ZA BOZANSKOG PUTNIKA:)

Ekstreme ne racunam, ni na jednoj strani. O njima nije rec.

P.S. Uteha je da su promene ipak moguce, da sujete umiru kao sto se i rajdaju, da ljubav preovladava i da je samo nada uvek sveza.

I, da, da ce Tibet biti slobodan:lol:

P.S.2.Ako neko pokusa da me nacisto zatuce zbog ovoga sto napisah, neka zna da LASTE jednako kao i PITONI, svoj plen gutaju ziv:manikir:

Zene su same prihvatile da su "slabiji pol", cast izuzecima. Ja ne mislim da je zena slabiji pol, stavise, mislim da su jace od muskaraca. A da se one nesto pitaju (kao sto se ne pitaju) ne bi svet ponekad bukvalno licio na klanicu, bilo bi manje gladi, strahova...

Ali, generalno, zene vole da su "slabiji pol". Ja se pitam, a po CEMU?:roll:
Po kolicini tereta koji na grbacu mozemo da natovarimo?! Lakse zaplacemo?! Sta treba da radimo?
Nisam ja feministkinja (feminizam su izmislili upravo muskarci) i ne borim se za "zenska prava", to bi mi generalno bilo degutantno, ali postoje ugrozena prava zene, i nisu (vidim da je ovde i o tome rec) krive sto ih muzevi mlate, ali su krive sto sebi dozvole da nemaju svoj posao ako mogu da ga imaju, sto se ne skoluju ako mogu, i sto su ZAVISNE!

Zavistan covek je sputan covek.

Ja necu da tvrdim da su muskarci neprijatelji nas zena, kao sto oni misle to za nas:)
Mi smo samo DRUGACIJE u mnogo cemu (ne mislim bukvalno na fizicku razlicitost), dakle, ni bolje ni gore. U osnovi smo isto: LJUDSKA , iliti STAN ZA BOZANSKOG PUTNIKA:)

Ekstreme ne racunam, ni na jednoj strani. O njima nije rec.

P.S. Uteha je da su promene ipak moguce, da sujete umiru kao sto se i rajdaju, da ljubav preovladava i da je samo nada uvek sveza.

I, da, da ce Tibet biti slobodan:lol:

P.S.2.Ako neko pokusa da me nacisto zatuce zbog ovoga sto napisah, neka zna da LASTE jednako kao i PITONI, svoj plen gutaju ziv:manikir:

1-Zene se radjaju sa 20% manje mishicne mase i nemaju testosterone,dakle naucno je dokazano da su slabiji pol.

(mozda sam pogresio u procentu 5% gore-dole)

2-Da se one vise pitaju svet bi tek bio klanica.

3-Feminizam nisu izmislili mushkarci,losh pokushaj.

4-Zene ne vole da su slabiji pol ali to jesu.

5-Da su zene neprijatelji muskaraca ili obratno moze da izjavi samo bolestan um,ja bih takve na dozivotnu.

1-Zene se radjaju sa 20% manje mishicne mase i nemaju testosterone,dakle naucno je dokazano da su slabiji pol.

(mozda sam pogresio u procentu 5% gore-dole)

2-Da se one vise pitaju svet bi tek bio klanica.

3-Feminizam nisu izmislili mushkarci,losh pokushaj.

4-Zene ne vole da su slabiji pol ali to jesu.

5-Da su zene neprijatelji muskaraca ili obratno moze da izjavi sao bolestan um,ja bih takve na dozivotnu.

Pa, posalji na robiju onog sto pretuce svoju zenu, pa je neko smesti u nekakvu "Sugurnu kucu":roll:
Ja nisam cula da zene tuku svoje muzeve, prema tome- otpada. Mada, ti si poznat po svojim neumesnim komentarima, pa ovo o "bolesnom umu", pripisujem tome.

Sledece, ja nisam mislila na FIZICKU snagu, snaga nije samo u FIZICKOM smilsu. DUHOVNO su jace, to odgovorno tvrdim.

Da se JA pitam, rata nikad ne bi bilo. A dokazano sam ZENA:P

Feminizam jesu izmislili muskarci, jer, da nije degradacije zene od strane muskaraca, zena ne bi imala potrebu da se za neka svoja prava BORI!

I, sta jos bi:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back