Zadovoljstvo ili obaveza?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.200
Zli jezici kazu :lol: da vecini zena felatio ne pricinjava zadovoljstvo i da najcesce to rade preko volje samo da bi njemu bilo lepo.
Muskarci opet kazu da nema gore stvari nego kada im je partnerka bezvoljna
po tom pitanju i ne uziva u tome.

Da li ste ikada, samo odradile partnera u stilu “svrsi vec jednom“u smislu obaveze a ne i zadovoljstva

Zli jezici kazu :lol: da vecini zena felatio ne pricinjava zadovoljstvo i da najcesce to rade preko volje samo da bi njemu bilo lepo.

Da li ste ikada, samo odradile partnera u stilu “svrsi vec jednom“u smislu obaveze a ne i zadovoljstva

ima istine, mislim koj će mi onda to, kad se vidi da radi na silu

ako ikada budem uhvatila sebe da ,,to'' odradjjujem...mislim da cu da se zamonasim :lol:

Ja to umem da odradim kad me mrzi da pružam ceo paket, a vidim da je on navalio pa ne pušta, a meni se spavaaaaaaaaaaaaa....:zzzz:
Mislim, odrađivala sam i jedno i drugo jer ne pušta ni kad mu kažem da sam pospana. Mm uporan neki čovek, ne prihvata ne, a nije mnogo zahtevan. :aha:

...Zadovoljstvo strane koja pruza oral lezi u zadovoljstvu koje pruza partneru - bilo zato sto joj je do nje(ga) i njenog/vog uzitka stalo, ili iz drugih razloga koji imaju veze pre svega sa egom i igrom dominacije/manipulacije/kontrole...Kada nedostaje motivacija, nema ni zadovoljstva - stanje moze da bude pitanje trenutnih okolnosti, no ukoliko traje duze, par ima problem...

Kuku, ja sam smetnula s uma to "felacio".
2230_isuse.gif

Ja mislila tema je onako, obicna.

Ovo je bre LJiS.

Pa jeste obicna. Ako prodje bez povreda. :lol:

Pa jeste obicna. Ako prodje bez povreda. :lol:

Ili oglodanost bataka ili biohemijska iritacija očiju :lol:

- - - - - - - - - -

Pa nije obicna.

Ova tema je za LJiS i sramota je sta se sve ovde stavlja da bi neko sebi ugodio i ispao "fin" a zapravo tema treba da bude i do juce je pisao naLJiS.

Ne stavlja se ovde nego među zube i to da bi se ugodilo drugom :lol:

Back