Zadovoljni sami sa sobom???

Trenutno sam baš sama za sebe i za nikoga više :(
Baš, sama sa sobom. Nikog ne želim u blizini, samo bih da legnem i bludim... mislima da bludim... daleko, daleko u prošlost... ispravljam sve greške.. i svoje i tudje... spasavam živote džabe date, koje je tako lako bilo spasiti samo da je neko bio zainteresovan, samo da je neko pogledao... spasavam stvari koje sada nestaju zbog grešaka iz prošlosti...
I tako... sama sa sobom, a sama sebi teška... :(

Preterivanje u otvorenosti uma moze da prouzrokuje njegovo curenje, zato ne bih previse da pametujem. Ne potrebno je razmisljati sa drugi ljudi misle o vama jer retko misle. Odlaskom u crkvu cini vas vernikom koliko i to da ce te postati automobi ako stojite u garazi. Vestacka inteligencija se nikada nije i nece moci suprotstaviti ljudskoj gluposti. U slucaju da licite na slike sa vasih dokumenata definitivno vam je potreban odmor. Nije odeca ono sto vas cini debelim. Jedi zdravo, budi veseo umri u svakom slucaju. Ne postoji cvrst dokaz da je zivot ozbiljan! Sta vam je bitno u zivotu, jer bitno sta drugi misle o vama? Sta vas cini srecnim? Jeste li srecni sami sa sobom i zasto je to tako? Jesu li to i mogu li biti sitnice koje vas obraduju?
Povremeno upadnem u rupu "samosažaljenja" trčeći za Zecom zvanim "hoću, želim, treba mi, sad, odmah, momentalno". Zavrištim, jurnem, strmoglavim se i na kraju završim pijuckajući čaj dok Ludi ŠeMširdžija zvižduće džez a Mačak Cerekalo me gleda onim pokvarenim pogledom, čekajući da do samospoznaje dođem sama, bez ičije pomoći. Ako ni to ne pomogne zvekne me užasnim činjenicama o nekom mladom i lepom biću što istrajava u borbi sa rakom, ili nekom drugom, kome je svaki dan golo preživljavanje. I tada od stida progutam vreo čaj i trčim natrag kući da se stidim.

Srećna sam. Jer imam one koji me vole. Jer imam one koje i ja volim. Jer me svaki dan probudi sunce, nešto nasmeje, ponešto rastuži ili naljuti.
Srećna sam jer mogu da promenim ono što me ne čini srećnom.
Mnogi nemaju tu privilegiju.

Back