zadovoljni/nezadovoljni

He.....da postoje i savremene devojke....Lepo je Overkill rekao ja sam feministkinja, ali to i nije razlog zašto ostavljam takve postove....Razlog je više taj što sam iskrena i što ne smatram da devojka treba da se ponaša ko kreten da bi se dopala momku, tj. da uskače u krevet svakom koji naiđe, da se naliva itd. itd.A što se tiče tih savremenih devojaka koje su ok...To biti ok je vrlo relativno...

He.....da postoje i savremene devojke....Lepo je Overkill rekao ja sam feministkinja, ali to i nije razlog zašto ostavljam takve postove....Razlog je više taj što sam iskrena i što ne smatram da devojka treba da se ponaša ko kreten da bi se dopala momku, tj. da uskače u krevet svakom koji naiđe, da se naliva itd. itd.A što se tiče tih savremenih devojaka koje su ok...To biti ok je vrlo relativno...

kome se takve devojke svidjaju?? Ja trazim dewojku ne qurvu!!

Pa sada, neki od tih normalnih previše vole IMPERATIV kada se obraćaju devojci, a ja nisam tip devojke koja voli zapovedne načine.....

Joj kako da ti objasnim...:think: Evo molim te me saslusaj nisam se derao na tebe,niti mi je to bila namera,jednostavno sam otkucao u uzbudjenju velikim slovima!! Izvini i za onu 2gu poruku,imam i ja trenutke ludila gde ne mogu da se kontrolisem!!

Poslednja izmena od moderatora:

Back