Zadnji put kada je Rus pošao u rat pešadijom Adolf Hitler je izvršio samoubistvo

Rusi će prevaspitati protivnike činjenicama . Onaj neki što je pretio Kadirovu, sad moli Putina da bombarduje carinike jer u okviru vojne pomoći uvoze skupocene automobile.
............................................................................................
I šta će prosečan vojnik da posle misli, On da ratuje a Kijewski bogataši da se provode i bogate.

Како људи живе у некој прошлости константно. Од прошлости се не живи. Нит Путин може до Дњепра, камоли до Берлина. Може, ракетама. Исто онда следује и њега и где су онда ту Руси? Свестан је тога и он.

Како људи живе у некој прошлости константно. Од прошлости се не живи. Нит Путин може до Дњепра, камоли до Берлина. Може, ракетама. Исто онда следује и њега и где су онда ту Руси? Свестан је тога и он.
Чему онда НАТО паркирање испред руске капије и шутирање у исту? Ако су сви свесни свега. Обрни ситуацију и замисли америчку реакцију на искандере, руске војне инструкторе и организовање насиља у мексику, на пример.

Чему онда НАТО паркирање испред руске капије и шутирање у исту? Ако су сви свесни свега. Обрни ситуацију и замисли америчку реакцију на искандере, руске војне инструкторе и организовање насиља у мексику, на пример.
На пример, Руси нису знали да ће до овога доћи још брат брату пре 15 година? Друже исти ти Амери и Руси седе и договарају све. Овамо за јавност као шатро прича мрзимо се највише на свету, а и једни и други поделили интересне зоне између себе и то је то. Ја мислим да је све ово договор између њих да цеде Европу до максимума и једни и други.

На пример, Руси нису знали да ће до овога доћи још брат брату пре 15 година? Друже исти ти Амери и Руси седе и договарају све. Овамо за јавност као шатро прича мрзимо се највише на свету, а и једни и други поделили интересне зоне између себе и то је то. Ја мислим да је све ово договор између њих да цеде Европу до максимума и једни и други.
Има и тога, само не можемо сметнути с ума чињеницу да су они ипак непријатељи. Да се америци укаже прилика за неку нову 1917-у, не треба сумњати да би је искористили. Испада да нуклеарно оружје великог домета ипак чува светски мир. Питање је докле, јер САД води прилично агресивну спољну политику.

Има и тога, само не можемо сметнути с ума чињеницу да су они ипак непријатељи. Да се америци укаже прилика за неку нову 1917-у, не треба сумњати да би је искористили. Испада да нуклеарно оружје великог домета ипак чува светски мир. Питање је докле, јер САД води прилично агресивну спољну политику.
Воде је од 45, тачније од маршаловог плана. Трпају кредите свима, руше и измишљају афере да руше режиме и такви су. Да ће ударити на Русе, неће. Једноставно мислим да је све договор, па и ово. Ај мало да дижемо цене свега и свачега, видиш да су се Кинези раширили. Овде је највећи губитник Украјина и тај народ ма како они себе сматрали.

Da, sve su to isti lazovi..medjutim, mene tu zbunjuje pitanje odgovor: ko je tu kome dosao pred vrata
da sprovodi svoju politiku, rusi amerima ili ameri rusima?
Ko se tu u tom slucaju brani a ko napada...eto, ja pojma nemam a mozda je tako bolje..
Interesantno je i pitanje; "Protiv koga su Ameri spremali Ukrajince da ratuju , da to možda nisu vanzemaljci ?" (Nebojša Katić, 2022)

Džaba što je Putkov deda bio antifašista kad mu unuk danas skoro pa fašista.
Vidim ja da tebi ovde dosta toga nije jasno da ti malo uprostim.Zivis u kuci sa zenom ja ti zakucam na vrata i kazem ti...slusaj od danas tvoja zena je i moja sve sta je tvoje to je i moje.E to ti je slucaj sa odnosom Rusija-zapad,zapad bi da sa Rusijom deli sve sta poseduje.Priznaces to ni malo nije pametno da svoje delis sa nekim.Sa zenom mozes ako imas poverenja prema njoj .

Vidim ja da tebi ovde dosta toga nije jasno da ti malo uprostim.Zivis u kuci sa zenom ja ti zakucam na vrata i kazem ti...slusaj od danas tvoja zena je i moja sve sta je tvoje to je i moje.E to ti je slucaj sa odnosom Rusija-zapad,zapad bi da sa Rusijom deli sve sta poseduje.Priznaces to ni malo nije pametno da svoje delis sa nekim.Sa zenom mozes ako imas poverenja prema njoj .
Drugi svetski rat u Evropi je poceo nemackim napadom, i okupacijom Poljske, a zavrsio 1945 ruskom okupacijom Poljske, Baltickih Republika, Cehoslovacke, i Bugarske.Oni koji su bili pod ruskom cizmom tolike godine, nemaju zelju da to nastave, i logicno je da ce se staviti pod zastitu ruskog protivnika (NATO saveza).Nema nikakve veze sa tvojom analogijom

Back