Moram da olaksam dusu, kad smo kod guranja predmeta, i u isto vreme pokusam da se edukujem.. Ako neko zna..
Naletim na jednu zensku sto reklamira onlili fens. I sad njen promo video je kako ima jednu igracku kupastog oblika i bogme jedno pedes/sheset cm duzine. Polozeno na zemlju, uspravno i ona tako sede na nju. Pre nego je sela, morala je da je raskoraci i kako je to uradila, pomislih u sebi ptja, ahaaa, osh malo sutra.
Kad ono plop, u gouzu i ide, ide, ide.. Dipa.. Dipa.. I jos dipa...
Odmah mi je masta uradila x sken nje i vidim njen skelet i karlicu, unutrasnjenorgane, organrle, kako.. Kako je to moguce?...
Priznajem da koliko sam se uplasio (a nisam nevinasce da kazem da pre nikad nisam video deep penetration) i uzbudila me je posvecenost.
Ode ono cudo toliko da je ona vec bila u cucecem polozaju. Tad sam vec bio u fazonu: nemoj sestro, imas jos godine i godine lepih momenata koji te cekaju.
Tada sam snimio tacno na toj igracki mesto gde je njen vec rasiren shprincer obelezio dokle je dosla i kada je ustala ono ni pet ni shest pa mereci po njoj, bilo joj je negde taman kod dijafragme, mada rekao bih i vise.. Ne mogu.. Stao sam kod dijafragme...
Kako je to moguce? Jel to neki trik? Cgi? Votafak? Sta je to s tom anatomijom? Gde to sve vodi? Sta sam propustio na casovima u skoli?