Задатак или нервоза?

Одакло толико ЛДП-оваца последњих пара дана

• Добили су задатак

• Истина боли

• Оба (зато су добили задатак)

• "Будућност припада мени", одн. њима (Кабаре)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Registra:
Mene su ovde takodje proglasili "čedoistom"??? Ne razumem... izraziš svoj stav koji je za nijansu različit od nečijeg i odmah si "čedoista".
Зато што многи људи, на жалост, не умеју да размишљају у нијансама, него само по систему "црно-бело".

Zaista nema potrebe za vredjanjem, onaj ko je član LDP - poštujem njegov stav, ima razloga.

Mogu da razumem simpatizere svih stranaka osim radikala i tu mi nema pomoći. Koliko god se trudila, jednostavno ne mogu to da razumem. Toliko su mi sveže uspomene na sve one užase u kojima su učestvovali da ne mogu da se otmem utisku da bi se devedesete vratile u roku od mesec dana po njihovom dolasku na vlast. Jednom rečju, plašim se njihove rehabilitacije.

Ја врло разлијукем - тзв. "обичне људе", симпатизере странака (било која да је), и тзв. "војнике партије".

Признајем, ни ја не могу да схватим неке ствари, рецимо, никад у животу нисам ни била за СПС и СРС, напротив, од почетка сам се борила,, ја лично, али не разумем ове људе данас који јесу, и који брзо заборављају каво су зло свима донели СПС и радикали.

Али поштујем те људе (наравно, уколико и они мене не вређају), опет, која год странка била. док су искрени у уверењу, и док су сами коректни - пуштам их да имају своје ставове. Јер, не вреди никог убеђивати.

Али, зато не могу да смислим ове друге поменуте, који те прогласе или "издајником", или "радикалом" само ако се мало не слажеш с њима.

Ту тенденцију видим и код радикала и код лдп-оваца..

Зато мислим да су врло штетни по Србију и једни и други.

А што се тиче поновног доласка на власт радикала...Наравно, не бих ни ја волела да их видим на власти. Пре свега - из моралних разлога протекле 2 деценије.

Али исто тако, не мислим ни да би била катастрофа да дођу на власт.

(А гледано и строго формално - имају потпуно право да учествују у "утакмици")

Дакле, поновићу, по ко зна који пут:

Сад више нису деведесете. За све је било врло битно и то ОПШТЕ СТАЊЕ, и у земљи, и свету.

Mnozenje nikova se najlakse sprecava registracijom iskljucivo preko domacih provajdera, kao i proverom IP adresa (ni taj sistem nije savrsen, ali barem sece u korenu 95% zaludnih i 95% njihovih trudova da uniste neki forum).

Predlog za moderaciju:
1. ogranicite registrovanje novih korisnika na mailove domacih provajdera
2. provera IP adresa (da nema duplikata kada poustuju)
3. neautomatskom registracijom, tj. odredjenim cekanjem (kao u USA 3 dana na kupovinu vatrenog oruzja :lol: )

Najozbiljniji i najdobromerniji savet, citam ovu sekciju i ne verujem kakvih ljudi sve ima i sta pisu. :shock:

Ja sam more ovakvih tema od tih likova i predvideo chim se ovjde pojavila prva tema koja inkriminishe dragog im Chedicu....ko ne veruje nek prekopa po mojim postovima...koristio sam neku misaonu konstrukciju tipa.."docice Erejzer i njegova ekipa da otvara teme o tome kako je napad na Chedu svesrpsko-chetnichko-dss-radikalsko-shoviistichka zavera uz pripomoc SPC,SANU-a i letecih tanjira"..parafraziram...ali znam da sam spominjao letece tanjire da naglasim efekat imbecilnosti tema koje ce doci.(:

Duh Sekire:
Одакле оволико чланова/симпатизера ЛДП на форуму?
Што се тиче корисника Eraserhead и BlackMusician73 (иста особа) имам делимични одговор. Исти је испушио на форуму своје странке који је громогласно напустио. Како су пала још нека напуштања, можемо оданде очекивати појачање. Од онда је овде много распрострањен (последњих неколико дана), а и на још једном форуму где се одазива на име Руфутабис :lol:

Али то није све. Пре свега у наслову није ексклузивна дисјункција. Сасвим је могуће да су баш добили задатак да се ангажују због нервозе у врховима странке. Клупко се од Цанета распетљава до Мила и Бебе (два највећа њихова "гуруа"), а главни непријатељ им је сад човек који је хапсио или планирао хапшења њихових политичких противника. Дакле, прљави веш се качи...
Друга ствар их не погађа толико директно, али руши њихов поглед на свет. Наиме, никако бре Косово да постане неовисно. Шампањац који су прерано отворили је изветрео и смлачио се - ерго, постао бљутав. С обзиром на модераторе који злоупотребљавају свој посао (и не крију своје ставове у расправама) и сумњивог власника Крстарица д.о.о. не треба се чудити овој офанзиви. Погледајмо само праву инфлацију тема где се прича како је Коштуницва мафијаш а омаловажава се свако ко је подржао српски став поводом Космета. Али џаба сте кречили. Ипак се окреће!

Trebalo bi videti sa Telekomom da poveća cenu internetu koja je ionako idiotska ali očigledno nedovoljno. Sve je kriv treći provajder!

Back