- Poruka
- 16.741
De_Sisti:e, blago tebi i tvom mozgu....![]()
tebi je zivot skroz jednostavan....
nema puno razmisljanja...
kazes (napises) ono sto ti instaliraju i milina.... 8)
Et' tako bih i ja rekla...jasno svima... :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
De_Sisti:e, blago tebi i tvom mozgu....![]()
tebi je zivot skroz jednostavan....
nema puno razmisljanja...
kazes (napises) ono sto ti instaliraju i milina.... 8)
Зато што многи људи, на жалост, не умеју да размишљају у нијансама, него само по систему "црно-бело".Registra:Mene su ovde takodje proglasili "čedoistom"??? Ne razumem... izraziš svoj stav koji je za nijansu različit od nečijeg i odmah si "čedoista".
Zaista nema potrebe za vredjanjem, onaj ko je član LDP - poštujem njegov stav, ima razloga.
Mogu da razumem simpatizere svih stranaka osim radikala i tu mi nema pomoći. Koliko god se trudila, jednostavno ne mogu to da razumem. Toliko su mi sveže uspomene na sve one užase u kojima su učestvovali da ne mogu da se otmem utisku da bi se devedesete vratile u roku od mesec dana po njihovom dolasku na vlast. Jednom rečju, plašim se njihove rehabilitacije.
Let mi ges..josh jedan "neutralni"koji se"dvoumio izmedju DS-a i LDP-a"ali ga je sablaznjavanje na stav nekih ovde spram LDP-a definitivno uverio da su oni prava solucija?Milutin Smith:Citam ovo i razmisljam se da bi ova antiLDP ekipa ovde i radikala ubedila da je LDP OK.
Duh Sekire:Одакле оволико чланова/симпатизера ЛДП на форуму?
Што се тиче корисника Eraserhead и BlackMusician73 (иста особа) имам делимични одговор. Исти је испушио на форуму своје странке који је громогласно напустио. Како су пала још нека напуштања, можемо оданде очекивати појачање. Од онда је овде много распрострањен (последњих неколико дана), а и на још једном форуму где се одазива на име Руфутабис![]()
Али то није све. Пре свега у наслову није ексклузивна дисјункција. Сасвим је могуће да су баш добили задатак да се ангажују због нервозе у врховима странке. Клупко се од Цанета распетљава до Мила и Бебе (два највећа њихова "гуруа"), а главни непријатељ им је сад човек који је хапсио или планирао хапшења њихових политичких противника. Дакле, прљави веш се качи...
Друга ствар их не погађа толико директно, али руши њихов поглед на свет. Наиме, никако бре Косово да постане неовисно. Шампањац који су прерано отворили је изветрео и смлачио се - ерго, постао бљутав. С обзиром на модераторе који злоупотребљавају свој посао (и не крију своје ставове у расправама) и сумњивог власника Крстарица д.о.о. не треба се чудити овој офанзиви. Погледајмо само праву инфлацију тема где се прича како је Коштуницва мафијаш а омаловажава се свако ко је подржао српски став поводом Космета. Али џаба сте кречили. Ипак се окреће!
zoranjakovljevic:edit: ovo niko ne cita![]()