Zacin za sex

Meni su super ove propratne slike uz ceo tekst.
Prvo neka pegava zarozana britanka zamisljena u postelji senzualnih usana...
Onda njih dvoje,zaljubljen par drmaju laptop.
Nakon toga onda njemu nesto sapuce kao planiraju letovanje, a u stvari mu prica kako zeli da gurne djumbir u zadnjicu
Nakon toga ona na njemu sva razdragana (valjda su vec probali i videli da im se dopada), kako ga zadirkuje sa: Moramo opet probati, ovo je nestou skrouzzz, ahh sto nisam ranije.

ovim nasim kad das takvu britansku vege ideju, odmah dodaju jos ljute paprike, rena, malo rakije....
Koliko vole svoje muskarce... Neverovatno.
Hoces granatu da mu stavis? Bum pljus.
Gde zhmu? Zhmuu? Gde si?

As If Eye Roll GIF by MOODMAN

Dobro imam jedno pitanjce sada.
Draga i On se napale kao aj da cusnemo jedno drugome djumbir, odu lepo, sve po ps-u, oljuste, ociste, cak cak cak, cusne ona: aa kako je? P nako, zanimljivou.. Cusne i on, ajd jbg za dobar seks sve... I posle pola sata skapiraju zakasnelu reakciju i trckaraju okolo. Kako da undo?

treba gustirati,jer što si alaviji,brze ti nešto dosadi....konzumerizam,umerenost
žene umeju da čekaju bar nedelju dana :lol:
tako ako se strpiš malo,opet će da ti bude najzabavnija,mislim ebiga trpe vas takve i još bi da izvoljevate:rotf::heart:

ovi podmeću:aha2:
a one bi da su u modi:rotf:
E aj posto si tako neutralan, a to je ono.. Kao bi al ne bi..
Zamisli sad zenska, tvoja draga, hoce da se poigra s tobom. Veze ti oci fazon, hoce da se skoncentrises na cula...
I sad krene prvo da te drazi kosom, ti se jeznes, pa onda ljubi te po velom telu, ti se jos vise jeznes, pa malo noktima, fazon igra se s tobom, ti taman da jauknes ona te onako socno poljubi i prstima kroz kosu, ti ono u mehuru i cujes kako ode do kuhinje, vrati se, ti gotov vec - radi sad sta god hoces i sako odjednom.

Back