Zacin za sex

Meni su super ove propratne slike uz ceo tekst.
Prvo neka pegava zarozana britanka zamisljena u postelji senzualnih usana...
Onda njih dvoje,zaljubljen par drmaju laptop.
Nakon toga onda njemu nesto sapuce kao planiraju letovanje, a u stvari mu prica kako zeli da gurne djumbir u zadnjicu
Nakon toga ona na njemu sva razdragana (valjda su vec probali i videli da im se dopada), kako ga zadirkuje sa: Moramo opet probati, ovo je nestou skrouzzz, ahh sto nisam ranije.

As If Eye Roll GIF by MOODMAN

Dobro imam jedno pitanjce sada.
Draga i On se napale kao aj da cusnemo jedno drugome djumbir, odu lepo, sve po ps-u, oljuste, ociste, cak cak cak, cusne ona: aa kako je? P nako, zanimljivou.. Cusne i on, ajd jbg za dobar seks sve... I posle pola sata skapiraju zakasnelu reakciju i trckaraju okolo. Kako da undo?

treba gustirati,jer što si alaviji,brze ti nešto dosadi....konzumerizam,umerenost
žene umeju da čekaju bar nedelju dana :lol:
tako ako se strpiš malo,opet će da ti bude najzabavnija,mislim ebiga trpe vas takve i još bi da izvoljevate:rotf::heart:

ovi podmeću:aha2:
a one bi da su u modi:rotf:
E aj posto si tako neutralan, a to je ono.. Kao bi al ne bi..
Zamisli sad zenska, tvoja draga, hoce da se poigra s tobom. Veze ti oci fazon, hoce da se skoncentrises na cula...
I sad krene prvo da te drazi kosom, ti se jeznes, pa onda ljubi te po velom telu, ti se jos vise jeznes, pa malo noktima, fazon igra se s tobom, ti taman da jauknes ona te onako socno poljubi i prstima kroz kosu, ti ono u mehuru i cujes kako ode do kuhinje, vrati se, ti gotov vec - radi sad sta god hoces i sako odjednom.

Back