Zabranjeno voće

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
nekako mi se čini da život nije život
ako ga svedemo na okvire preživljavanja, življenja, šablonskog socijalnog funkcionisanja i sve u tom fazonu ako me kapirate
dakle,svi se mi prepuštamo nekoj svoj istinskoj strasti i želji koja nije možda baš najubičajenija i najprihvaćenija
sad ne očekujem tajne ispovesti već da da vidim slažete li se i imate li svoju tajnu ili javnu st/r/l/ast koja začinjava vaš život, diže adrenalin i čini da se osećate živim

ako ga svedemo na okvire preživljavanja, življenja, šablonskog socijalnog funkcionisanja i sve u tom fazonu ako me kapirate
dakle,svi se mi prepuštamo nekoj svoj istinskoj strasti i želji koja nije možda baš najubičajenija i najprihvaćenija
sad ne očekujem tajne ispovesti već da da vidim slažete li se i imate li svoju tajnu ili javnu st/r/l/ast koja začinjava vaš život, diže adrenalin i čini da se osećate živim

Ne mora nesto biti "zabranjeno voce" da bi dizalo adrenalin..zivot je carobno iskustvo, a ljudi ga prozive ne probajuci ni pedeseti deo..

Isuviše sam matora da bih mislila kako je zabranjeno voće isključivo – slatko.
Zabranjeno je samo ono što zabranimo sami sebi, pa je zato ponekad najslađe nadmudriti izazov koji nam golica nepce. Majka mara svih adrenalinskih mamaca je kanalisati sopstveni adrenalin.

pa moram da glasam za zabranjeno voce, mislim postojanje toga je caka, shvatate, moramo da smo malo kolumbo a posle sta ce amerika ne znam, udenite joj nekog predsednika da valja il onog ko se pita

ako ga svedemo na okvire preživljavanja, življenja
, šablonskog socijalnog funkcionisanja i sve u tom fazonu ako me kapirate

Meni se cini da zivot bas jeste zivot kad ga ogolis, kad te ogoli...u toj jednostavnosti kad nadjes smisao. Sto manje okicen perjem, opterecen "vanjskim" motivima...
Cini me zivim svaki dan, svijest da nista ne pada s neba, i da ima i losih dana (koji nose naravoucenije iliti imaju svoje "zasto/zato"), a da se dobre stvari nikako ne podrazumijevaju i uzimaju zdravo za gotovo...adrenalin (i raspolozenje) mi podizu sitnice-sati provedeni u prirodi, saznanja (i snizenja :lol:), dobar film, knjiga, kafa kad je s gustom pijem, sitne paznje, drage mi osobe...
Prosla sam fazu zabranjenog voca...bilo je zanimljivo, dok je trajalo. :)

Imam. Ič nije pervertirana, niti nešto što mala deca ne bi mogla pogledat u dokolici.

Prosto neverovatna.

Da li je zato zabranjeno voće?

U ovo vreme, možda, da.

Mislim da uvodni post nije ili ne mora biti u skladu sa naslovom teme ... sport nije zabranjeno voće recimo ... mada 'moderni' život gotovo isključuje svaku vrstu hobija i svaku odabranu djelatnost pretvara u potpuno opredjeljenje ..zanimljivo da 'sve izvan rutine' postaje zabranjeno voće..čini mi se .. no i za to ima načina..ukoliko 'zabranjeno voće' nema alternativu ...

Zabranjeno je zato što su tomu sudili proračunati ili škopci; mada ja verujem da "zabranjeno" kao takvo većinom procenjuju proračunati koji znaju kako da upregnu škopce da za njih odrade prljav poso.

Već sam (negde) rekla kako mi je "normalno" jedna od omiljenih pošalica; ali moram biti poštena pa reći i da se izrazu "zabranjeno" radujem podjednako.

U principu, normalno i zabranjeno je tek ono što čovek kao takvo oseća, ni više ni manje. Međutim, teško je u toj priči misliti svojom glavom kad smo odgajani da u startu podrazumevamo vekovne istine.

Bez provere, na lepe oči. I nečiju reč.

Kad se potežu opšta mesta, ja uvek volim da vidim ko i kakav ih poteže.

Back