Zabranjeno isticanje Srpske zastave u Srbiji

А шта ти радиш за Србију, јадо? Па ти си последња особа осим ИДИМИГА који сме овде да постави овакво питање било коме! :evil:

E, najzad si u pravu.....ja radim samo za sebe, bas me zabole kara da radim za srbiju:D

Da bi kancelarijski stakori , kao ti, koji primaju pare iz budzeta, dobijali platu??
Klosaru jedan.......budzetska bubasvabo...:D:D:D...kako ces da popushis otkaz , kada ti ode DSS sa vlasti:D

E, najzad si u pravu.....ja radim samo za sebe, bas me zabole kara da radim za srbiju:D

Da bi kancelarijski stakori , kao ti, koji primaju pare iz budzeta, dobijali platu??
Klosaru jedan.......budzetska bubasvabo...:D:D:D...kako ces da popushis otkaz , kada ti ode DSS sa vlasti:D

radis za drzavu , ne za sebe, osim ako ne radis na crno! e bas bi voleo da te vidim sta ces da radis kada odu ove dosmanlije sa vlasti! Naci cemo ti neku njivu da okopavas, ili neki sezonski posao poput ciscenje poljskih wc-a!:lol: ididudlaj bolje pakuj kofere i put kazablanka!:lol::lol:

Treba ukinuti Zastavu i Državu. Ukinuti izabrane predstavnike Vlasti. Postaviti Vojsku i Policiju na ulice kao što su uradili Revolucionari, pohapsiti sve koji imaju novca, one koji se sakriju kidnapovati im članove porodica radi otkupa, potpisati sve što traže Glavešine iz EU, uzeti od njih krvavu paru i leškariti na Bahamima dok ovde Streljački vodovi vrše likvidacije nepodobnih na Marakani. One nepodobne koji prežive desetogodišnji kop po Borskim rudnicima posle nove Britanske uprave, vratiti da budu čistači po Rakovici i okolini sa invalidskom penzijom. Revolucija je dragi šabani.... Zakon.

Цитат:
Оригинал поставио eremita
А шта ти радиш за Србију, јадо? Па ти си последња особа осим ИДИМИГА који сме овде да постави овакво питање било коме! :evil:

Твоја искреност ме некада фасцинира. Овог пута бар имамо право објашњење зашто просипаш гомиле измета и бљувотина против Срба и Србије на овом пдф.

п.с. Не радим у канцеларији...:lol::lol::lol: ја креирам...:lol::lol::lol: нисам члан ДСС-а8-)

Твоја искреност ме некада фасцинира. Овог пута бар имамо право објашњење зашто просипаш гомиле измета и бљувотина против Срба и Србије на овом пдф.

п.с. Не радим у канцеларији...:lol::lol::lol: ја креирам...:lol::lol::lol: нисам члан ДСС-а8-)

ma vidis da je on malo priglup za te stvari, poput kreiranja, on bolje zna kako se pravi CROATIA!

Pa ti si kreatorka???:D
Provalio sam da si homoseksualac...

A "gomile izmeta " ne prosipam protiv srba i srbije, nego protiv retardiranih , satro - srba.......ne podnosim glupe , pa jos i nakurchene shabane.............:):)

Nekako se uvek ti i jos nekolicina istih , nadju prozvani :)

Pa ti si kreatorka???:D
Provalio sam da si homoseksualac...

..................
Laughing_RoflSmileyLJ.gif

Back