Zato je Venecuela propala drzava.
- - - - - - - - - -
Zato je Venecuela propala drzava.
- - - - - - - - - -
Naravno, kazniti privatnika jer gleda svoj interes, toga imamo bas malo u klosarija Srbiji.
Žao mi je što je Venecuela propala a još više mi žao što usred Evrope Srbija ima gore zakone od Venecuele
Političari drže of šor firme i ti zapravo radiš kod NN lica koje se vodi kao šatro vlasnik
Panduri i inspektori drže manje firme i ucenjuju sa vraćanjem para na ruke
U svakom slučaju INSPEKCIJA RADA NE RADI SVOJ POSAO
INSPEKCIJA RADA ima pravo da nenajvaljeno obidje objekte.
Jedino je problem što će uvek neko iz opštine to da dojavi ciljanoj grupi privatnika pa će se u slučaju manje firme gazde lično pojaviti da rade a u slučaju veće da sklone neprijavljene radnike u magacin i natrljavati im posle kako pola dana nisu radili ništa a očekuju platu.
E onda kažeš - odbij mi od socijalnog i zdravstvenog koji ne uplaćuješ...
Pa ti oni kažu da to nije bitno, da će tamo u budućnosti da ukinu penzije, javilo im se u pasulju
Pa ti pitaš a jel plaćate vi sebi to što će da ukinu?
Onda ti oni prijateljski kažu znate po zakonu moram a kod tebe ne moram jer nam raspala seljoberska lopovska država...
Onda ti dotrči Bosanac sa svojim zemljacima i kaže - to su komunisti krivi, a to što ne izgradjujemo svoje nego bežimo kod svih drugih to neće da laju...
- - - - - - - - - -
dakle videti sa INSPEKCIJOM RADA, POLITIČARIMA, PANDURIMA...
drugu mafiju nemamo
- - - - - - - - - -
Prvo neka rađa decu pa posle neka se zapošljava..na dva sklopljena braka jedan razvod .
Prvo neka seljadija napusti Beograd
Zatucano im tamo od njihove nakaradne pameti
Pustiti seljanu u Beograd to je isto kao da BUDALI DAŠ PUŠKU
Rezultate već imamo...
- - - - - - - - - -
Majka nas je rodila šestoro dece.Nisam bila zadovoljna svojim životom zato, sam rodila samo jedno dete ,da mu pružim bolje uslove života .Međutim moj sin meni kaže, ja volim svoju decu i zato ih neću imati..i KRAJ priče ..
Zdravije je imati više dece - neće vaditi oči za imovinu i naučiće da dele i poštuju sebe i druge.
Ovako kad imate jedno, i sve mu na izvolte, možda dodje na ideju da vas otruje pa da proda gajbu pa da stavi na siguricu u kladži?
- - - - - - - - - -
RADIMO ŠTA OĆEMO I NEMO DA TI SE MAJKE MILOSNE AKO NAS PRIJAVIŠ NE ZNAŠ TI KAKAV JE ON ŠIBADŽIJA
da ovo malo ne zvuči MAFIJAŠKI?