- Poruka
- 62.443
U Italiji trudnice dobijaju pet meseci plaćenog odmora, sa punom platom za svaki mesec. U Nemačkoj svaka trudnica pored materinskog odsustva, dobija i tri nedelje besplatnog smeštaja u banji po izboru. Plus, što se tiče odnosa poslodavca i radnika, zakonom je zabranjeno da firma na bilo koji način kontaktira zaposlenog posle završetka radnog vremena. Italija i Nemačka nisu propale zemlje, tako da uopšte ne razumem o čemu ti laprdaš.
Ma sigurno su Italija i Nemacka uspesne drzave zato sto daju povlastice trudnicama, to je sustina njihovog uspeha

Inace, zabole me za bilo koje komunjarske mere u bilo kojoj drzavi, iskreno.
- - - - - - - - - -
znas, jako mali broj trudnica uopce juri da se zaposli
sto u prvom, sto u drugom, sto u trecem trimestru
u prvom imas mucnine, u drugom te ceka gomila pretraga i eventualnih problema, a u trecem mnoge zene vec jedva nose stomak s bepcom
tako da zaposljavanje trudnica je sumanut koncept
ono na sto ti vjerojatno mislis je zaposljavanje zena u reproduktivnoj dobi
koje, zamisli, nerijetko radjaju djecu
njih, uzasnog li uzasa, barem na papiru ne smijes zbog trudnoce otpustiti
nego, sta mislis sta ce bit s...firmama tj s cijelim drustvom
ako te iste zene jednostavno prestanu radjati djecu?
ko ce raditi u tim istim firmama???
Ona deca koja radjaju zene koje ne jure karijeru, kao i do sada, logicno. I apsolutno nije tacno da trudnice danas u Srbiji ne jure da se zaposljavaju. Naprotiv, apsolutno sam siguran da je veci procenat trudnica koje gledaju da nadju posao i zahebu drzavu i/ili poslodavca, nego onih zena koje nisu trudne.
- - - - - - - - - -
http://www.paragraf.rs/100pitanja/posao/porodiljsko_odsustvo.html
6 mjeseci neprekidno
- - - - - - - - - -
nije to paralelni univerzum nego stvarnost
to sam i napisala - da se zakon ne sprovodi i da nikog za to nije briga
inace, ovo sto si napisala zapravo nema puno veze s tim
poslodavac ima pravo da te ne zaposli bez obrazlozenja
time ne krsi nijedan zakon
moze ti dati formalno obrazlozenje ako zeli, ali nije u obavezi da to uradi
Zasto bi ti poslodavac davao obrazlozenje zasto nece da te zaposli, sta je ovo, cetvrti osnovne pa uciteljica mora da obrazlozi zasto ti je dala trojku na pismenom iz srpskog?

- - - - - - - - - -
pa da, u kontinutietu
mislim da ne mora biti kod istog poslodavca
s druge strane, korektan poslodavac zapravo i ohrabruje
svoje zaposlene da idu na trudnicko tj da imaju djecu
jer kapira da je to dugorocna investicija u vlastitu kompaniju i zajednicu
potpuno drukcije rade i ponasaju se zaposleni koje vezuje takav odnos s poslodavcem; to je vise od gledanja financijske koristi, u pitanju je njegovanje osjecaja zajednistva i pripadnosti, tu ljudi daju sve od sebe za zajednicki cilj koji im je jasno predocen
steta je sto su kod nas takvi poslodavci jos uvijek rijetki
zato i firme traju koliko i kako traju - nekvalitetan covjek ne moze
dugorocno okupiti i zadrzati tim kvalitetnih ljudi
cak ni u velikim sistemima, ali ne mislim da se ovdje previse razmislja o tome
To generalno jeste tacno, ali samo za 10% radnika, koliki je i procenat bas kvalitetnih radnika u nekom kolektivu.
Npr. nista ne moze da se generalizuje, ako imas neku fenomenalnu radnicu, njoj treba da platis i 3 puta vise dok je trudna, i jos isto toliko dok je na porodiljskom.
Ali posto 90% radnika nema veze sa vezom sa poslom, i boli ih krac, apsolutno nikad i nigde ne zasluzuju bilo sta, i davati vece pare takvima moze da stvara pozitivnu atmosferu u kolektuivu i drustvu jedino u glavama pomahnitalih levicara, koji ne bi znali sta je pravi posao i rad i da ih isti udari po sred face u Knez Mihajlovoj.

Koja bolest.