Zabranjena arheologija

pozdrav swima! Now sam owde,ali imam jednu extra temu:

Pronadjena je arhiva,ispod Velike piramide. Eo odlomak iz knjige "Vecnost i swetlo piramida-poslednje tajne planete"

-Naravno,ne treba zaboraviti staru-modernu legednu po kojoj se glavnina tajnih dokumenata starih svetova,nalazi direktno ispod velike piramide.Jedna od najsmelijih,najblaze receno,iz ovog teorijskog kruga,a od kojih vrvi alternativna arheologija,izneta je u knjizi Dejvida Levisa "Tajne piramida". Autor,koji je wise godina proveo u istrazivanjima Velike piramide,izabran je za clana jedne expedicije,koja je uspela da prodnadje skriven ulaz prema tajnoj grobnici,duboko ispod piramide.Navodno owaj grob,sagradjen wise hiljada godina pre piramide,predstavljao je senzacionalno otkrice istorijske arhive sa pregledom swih civilizacija,576.000 godina unazad! Mimo tvrdnje da je u grobnici pronadjeno na hiljade mikrofilmovanih podataka,zapisa na papirusima,i metalnim diskovima,Levis je pisao da su tada otkriveni nepobitni dokazi da postoje razvijene civilizacije na 6 planeta van nase galaksije.U arhivi se,prema Levisu,nalaze detaljni opisi i crtezi njihovih letelica,neobicnih energetskih izvora,izgleda planeta,nacina zivota,svrhe njihove posete Zemlji,upozorenja...i njihovog eventualnog povratka.

Veoma zanimljivo,sa obzirom,kad pogledate,ako se takva znanja kriju samo u piramidama u Egiptu,onda zamislite sta se krije u piramidama u Kini i Japanu? Jeste culi da su u Kini nadjeni kameni diskowi sa nepoznatim pismom? Vlada Kine ne daje dozvolu istrazivanja piramida. Ko zna sta vlade raznih zemalja zataskavaju... Ali sweopsti zakljucak je da,istorija nije onakwa kakwa se uci u skolama i fakultetima...Znanje je moc,a kad shvatite kakwo se znanje krije od drugih,pa zapitajte se onda kolika je ta moc...? Znanje je moc...

Pozdrav drustvo...ajd kad vec divanimo, pa da pitam nesto.
Teorija skrivanja "prave istine od nas samih"... Interesuje me, otkud potreba da se neke istine intezivno skrivaju ?
Primer : Sta ako dobijemo jasnu nedvosmislenu priliku i dokaz koji rusi neku raniju predstavu. Mislim sad na pronalazak-ulov zive ribe-fosila, za koji se mislilo da je davno izumro a dogadjaj je usao i u udzbenike iz biologije.
Zasto to niko nije sakrio? Zasto se nije digla prasina oko toga? 1000 zasto...?
Znaci situacija prve kategorije, "prst u oko" zvanicnoj nauci i nista ! Eto svelo se na to da je to samo obicna riba...?

P.S. Ovde sad nije rec o ribi vec o propustenoj ( ? ) prilici da se revidiraju neka naucna shvatanja i da se utera skrivacima istine pre svega...

Pozdrav drustvo...ajd kad vec divanimo, pa da pitam nesto.
Teorija skrivanja "prave istine od nas samih"... Interesuje me, otkud potreba da se neke istine intezivno skrivaju ?
Primer : Sta ako dobijemo jasnu nedvosmislenu priliku i dokaz koji rusi neku raniju predstavu. Mislim sad na pronalazak-ulov zive ribe-fosila, za koji se mislilo da je davno izumro a dogadjaj je usao i u udzbenike iz biologije.
Zasto to niko nije sakrio? Zasto se nije digla prasina oko toga? 1000 zasto...?
Znaci situacija prve kategorije, "prst u oko" zvanicnoj nauci i nista ! Eto svelo se na to da je to samo obicna riba...?

P.S. Ovde sad nije rec o ribi vec o propustenoj ( ? ) prilici da se revidiraju neka naucna shvatanja i da se utera skrivacima istine pre svega...

ja malo ne razumem tvoje pitanje,mi smo pronasli toliko fosila kojima mesto nije na zemlji ??

Jel zna neko o srpsko-kineskom ratu u kom je poginulo 100 milion Srba?

Tek sam danas odlucio da propratim sve postove vezane za ovu temu i OVAJ post me je posteno nasmejao kao smisljen za sprdnju!

Medjutim, postoje NAUCNI DOKAZI koji potvrdjuju da je Kineski Zid sazidan da bi se Kinezi odbranili od napada MNOGOBROJNIH SRBA

Ovde je u pitanju TABU O POREKLU SLOVENA, tako da meni ostaje samo da vas uputim na link

http://www.rs-metal.com/viewtopic.php?t=4491&sid=18927b689699c362f73ffc8cdd36c96f

Vladimir Serbakov - Atlantida i Prasloveni
Dusan Vukotic - Praroditelj evropskog coveka
Pavel Jozef Safarik - O poreklu Slovena NAJBITNIJA SA OBILJEM PODATAKA

i, naravno

Dr. Jovan Deretic - Zabranjena istorija Srba

ne znam da li sam pomenuo koviljsku studiju o Lepenskom Viru, ali sad je pominjem!

Poslednja izmena:
Za "umrimuski"...
Paaa, ulovili su svojevremeno sasvim ziv primerak ribe za koju se smatralo da je bash, bash davno izumrla. To je otkrice, koje baca senku na naucni autoritet, budi sumnju u istinitost o starosti zemlje, unosi novi razdor izmedju evolucionista i kreacionista....bla, bla...znaci dosta materijala da se nekom nabije na nos. Isto kao i sad sa piramidama itd. Zasto ovu pricu neko nije stopirao? Zasto bi uopste? Zasto mistifikovati poneku arheologiju ? Puno pitanja se namece.
A to je bila recimo zlatna prilika ili ce neko pomisliti da je prica o opstrukciji naucnih otkrica - samo mit ?
Ovo je samo neko moje razmisljanje, ne zelim nikoga da poklapam, jednostavno palo mi na pamet.:think: Nadam se da se razumemo.

Za "umrimuski"...
Paaa, ulovili su svojevremeno sasvim ziv primerak ribe za koju se smatralo da je bash, bash davno izumrla. To je otkrice, koje baca senku na naucni autoritet, budi sumnju u istinitost o starosti zemlje, unosi novi razdor izmedju evolucionista i kreacionista....bla, bla...znaci dosta materijala da se nekom nabije na nos. Isto kao i sad sa piramidama itd. Zasto ovu pricu neko nije stopirao? Zasto bi uopste? Zasto mistifikovati poneku arheologiju ? Puno pitanja se namece.
A to je bila recimo zlatna prilika ili ce neko pomisliti da je prica o opstrukciji naucnih otkrica - samo mit ?
Ovo je samo neko moje razmisljanje, ne zelim nikoga da poklapam, jednostavno palo mi na pamet.:think: Nadam se da se razumemo.

dada u potpunosti te razumem sada, e ta zlatna prilika,e pa nje nema ti vrlo dobro znas ko odlucuje sta je mit a sta stvarnost i sta ce deca da uce u skoli a sta ne AKADEMIJA NAUKA,e sad akademici se dele na vernike(znaci teski bogomoljci muslim,katol, itd) i nevernike koje ima najvise(masoni i obicni ateisti) i sta se desava i jedni i drugi ljubomorno cuvaju ono u sta veruju i zato prilike za sada nema i dali ce ikad biti pitanje je :think:

:hahaha:
Idem pješke,pio pive češke,a noge mi teške...
Na putu sretnem mačku,kad ona ne bježi nego reži...
Mislim o muzici,o Larinoj guzici, o hip hopu
a jebena mačka me prati u stopu
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ekstra,baš se nasmijah...
:cool:
E sad kad sam se oladio,i sjetio Martija Misterije :)
može i on topic...
Činjenica je da se širom svijeta,pa i Evrope :mrgreen: nalaze razne piramide.
E sad,je li to stari sistem za skupljanje kosmičke energije,ili ko zna šta?
Ima ljudi(naučnika) širom svijeta koji tvrde da su iskopali RADIOKATIVNE kosture
stare 7 hiljada godina,koji su napola ugljenisani kao žrtve Hirošime.
Ajde sad zanj šta je tačno u ovom ludom svijetu,sa svim varijantama prevare
preko interneta,montaža preko računara itd...
Na kraju off topic na filmić,NE VALJA,ali samo zato što nijedno bitje nije
pokušalo da zaviri pod žensku suknju (čast Škotima). :hahaha:

Zvanicna istorija tvrdi da civilizacija postoji NAJVISE 10.000 godina.Tako da ove teorije o civilizacijama koje su stare 500.000 godina smatram za vrlo interesnatne. Ako i kad se tako nesto potvrdi verovatno cemo doci do neverovatnih saznanje.To ce biti zanimljiva vremena.

Tesko da bilo sta mozemo da saznamo toooliko starim civilizacijama (za koje ne mislim da su postojale jer je raspon preeevelik). Atlantida zvuci logicno, zato i istrazujem. Takodje ima jos mnogo toga sto zvuci logicno. Dakle nije u domenu SF kao mnoge teorije vec se lepo uklapa... :)

Joca Memedov,poznati novinar,bio je skoro u Tadžikistanu...
Pričao sa ljudima i otkrio 20 skoro identičnih riječi kao u srpskom.
Nekadašnji imperator Avganistana je bio Sorab.
Zvuči slično onome Srb(in)?
Danas sam gledao atlas i nađoh u Kazahstanu na obali Kaspijskog mora...
Ne mogu da se sjetiom,pokrajinu,mjesto ili...
Ali zove se BALKAN...
:mrgreen:
Ajde sad malo da istražujemo.
:cool:

E vidis postoje slicnosti izmedju sanskrita i srpskog. Doduse, vecina indoevropskih jezika ima slicnosti, ali nigde reci nisu ISTE!!! Npr. brat (i ostala rodbina), zet, kum, stoka itd. itd.

Da sansriti isrpski su jako slicni , negde sam imala i link sa paralelom izmedju sanskritskih i srpskih reci sad ne znam gde mi je to ............. :roll:

Pa imate paralelu izmedju staroslovenskih Bogova i istocnih paganskih bogova. Kao na priver Val koji se spominje i kod Slovena i zesce popljuvan kod istrazioca Masonsko - Satanistickih tema, pa Ra takodje " omiljen " Egipadski Bog Sunca , isti lik i delo i kod Slovena :lol:

Imas svasta... Npr. nasa slava (koja je paganska izvorno). Takvo slavlje se pominje jedino jos kod indijskih Veda... :) Cudan smo mi narod... :)

P.S. Pre bilo kakvog pocetka pljuvanja boga Ra da razgranicim samo da Atum Ra i Amon Ra nisu isti bogovi... :) Toliko...

Back