Забранити Инстаграм и ТикТок

isto kao da si rekao treba vaspitavati decu da ne gledaju pink i happy, a tv ko tv, neka gleda ko hoće
Па можда и треба. Можда и треба у школе увести дигиталну писменост. И да се деца освешћују о свим добрим и лошим утицајима технологија. Да се уче како да их користе, и да извлаче корист

Чекај, полако. Дух је пуштен из боце. Иде нови ковид талас, још поскупљења и ратова.
Ковид је још више утицао на отуђеност. Свет није исти након њега. По својој родбини видим. Скроз смо се охладили једни од других, што је страшно

Evo Palestina i Izrael krenuli. Sad ne znam ko ide posle njih. Polako i do Srbije mora stići.
Па ево, Косово пре неки дан. А ја се питам како ја могу помоћи. И како ја могу допринети мом народу доле. Доста ми је више да слушам тешке вести а да не могу ништа да урадим

Па ево, Косово пре неки дан. А ја се питам како ја могу помоћи. И како ја могу допринети мом народу доле. Доста ми је више да слушам тешке вести а да не могу ништа да урадим
Junaci prvi ginu. Pamet u glavu i bez junačenja.

Ушао сам и није ми се допао призор. Већином девојке које једва саставе 2 здраве. И попаљени момци који би да их мувају. Њесра, не може то меда

vidiš nema samo takvih na tiktoku imaš ti na tiktoku i normalnih ljudi,zabavnih,čudnih i čudnjikavih.psihički bolesnih i sl

ja sam isprva imao negativno mišljenje o tiktoku dok nisam malo dublje ušao tako je bilo propagirano i sa počecima jutuba a ustvari većinu ne čine krindzeri gaseri i slični

vidiš nema samo takvih na tiktoku imaš ti na tiktoku i normalnih ljudi,zabavnih,čudnih i čudnjikavih.psihički bolesnih i sl

ja sam isprva imao negativno mišljenje o tiktoku dok nisam malo dublje ušao tako je bilo propagirano i sa počecima jutuba a ustvari većinu ne čine krindzeri gaseri i slični
Разлика између тиктока и јутјуба је голема. На тиктоку ти се сервирају кратки клипови. На јутјубу идаље можеш да тражиш оно што желиш, дуге клипове, документарце, емисије...

Да направимо још једну хијерархију. Крстарица-фејсбук-инстаграм-тикток-снепчет. Крстарица нуди активан додир са људима свих врста и профила. Можеш да делиш мултимедију и коментаришеш све што постоји на земљи
koji bre aktivan dodir sa ljudima???
jel kao sa @Тихи neće nikome da pokaže kako on gaji 3000 stabala aronije i cedi 200.000 tona vina, niko ne zna ni gde je ni ko je, krije ip broj, a piše kako ima granite, avione i kamione, kako on brani kosovo i ostale budalaštine....neverovatne idiotluke ovde možeš pročitati, dok moderacija čačka nos
i šta je tu bolje nego na instagramu?
spaliti sve do temelja

Разлика између тиктока и јутјуба је голема. На тиктоку ти се сервирају кратки клипови. На јутјубу идаље можеш да тражиш оно што желиш, дуге клипове, документарце, емисије...

da samo u delu video klipova to je tačno dobro i lajvovi se razlikuju jel na tiktoku mnooogo više ljudi drži lajvove nego li na jutjubu

koji bre aktivan dodir sa ljudima???
jel kao sa @Тихи neće nikome da pokaže kako on gaji 3000 stabala aronije i cedi 200.000 tona vina, niko ne zna ni gde je ni ko je, krije ip broj, a piše kako ima granite, avione i kamione, kako on brani kosovo i ostale budalaštine....neverovatne idiotluke ovde možeš pročitati, dok moderacija čačka nos
i šta je tu bolje nego na instagramu?
spaliti sve do temelja
Па није једно навођење неког форумаша довољно да објанси то како опет на форумима можеш више ствари него на Инстаграму. То је просто чињеница. Са људима је комуникација #1 услуга, на ИГ није тако.

da samo u delu video klipova to je tačno dobro i lajvovi se razlikuju jel na tiktoku mnooogo više ljudi drži lajvove nego li na jutjubu
Држи доста стварно, у праву си. Али барем по мом укусу је то све монотоно... Стереотипичне девојке и стереотипични момци

Back