Banshee Buduća legenda Poruka 25.746 20.11.2005. u 00:51 - Zabranite Guču i Ravnu Goru #176 Elvin: ja jedva 1mbit skrpio ti 11... Kliknite za proširenje... ja nisam ni toliko
commodore Domaćin Poruka 4.296 20.11.2005. u 00:56 - Zabranite Guču i Ravnu Goru #177 ајде, ајде... то ми националисти и клерофашисти - водимо рат са зликовачким западом... морамо да имамо оружје... :wink: није тешко да добијеш такву везу... само платиш.... ... добијеш и свој смајли...
ајде, ајде... то ми националисти и клерофашисти - водимо рат са зликовачким западом... морамо да имамо оружје... :wink: није тешко да добијеш такву везу... само платиш.... ... добијеш и свој смајли...
commodore Domaćin Poruka 4.296 20.11.2005. u 01:00 - Zabranite Guču i Ravnu Goru #178 Banshee: ja nisam ni toliko Kliknite za proširenje... Нема везе. ... Али, да верујеш у Бога, добила би... :wink:
Banshee: ja nisam ni toliko Kliknite za proširenje... Нема везе. ... Али, да верујеш у Бога, добила би... :wink:
Banshee Buduća legenda Poruka 25.746 20.11.2005. u 01:02 - Zabranite Guču i Ravnu Goru #179 commodore: Нема везе. ... Али, да верујеш у Бога, добила би... :wink: Kliknite za proširenje... joj,nemoj i ti...molim te. :-(
commodore: Нема везе. ... Али, да верујеш у Бога, добила би... :wink: Kliknite za proširenje... joj,nemoj i ti...molim te. :-(
C crow Veoma poznat Banovan Poruka 11.554 20.11.2005. u 01:12 - Zabranite Guču i Ravnu Goru #180 commodore: Ок... националиста, едитуј пост, смањи слику брате.. изгибоше дајлапаши. Kliknite za proširenje... NEOBEE! NEOBEE! NEOBEE! NEOBEE! NEOBEE! 8) a mogli bi da sunu koji nalog, kolko ih reklamiram...
commodore: Ок... националиста, едитуј пост, смањи слику брате.. изгибоше дајлапаши. Kliknite za proširenje... NEOBEE! NEOBEE! NEOBEE! NEOBEE! NEOBEE! 8) a mogli bi da sunu koji nalog, kolko ih reklamiram...
banegad Domaćin Poruka 4.564 21.11.2005. u 12:15 - Zabranite Guču i Ravnu Goru #181 Elvin: @ commodore kako imas 11 mbit-a?jesi koknuo nekog u veratu Kliknite za proširenje... molim lepo
Elvin: @ commodore kako imas 11 mbit-a?jesi koknuo nekog u veratu Kliknite za proširenje... molim lepo