Zar Šešelj ima "dostojanstvo ličnosti"?!?!Pa on je sam izgovarao najrazličitije budalaštine, vadio pištolj na studente na sred ulice i sebi stvorio takav imidž.
A to da se neko "šali da će klati zarđalim viljuškama", pa to je baš čudan smisao za humor, zar ne?!?
To isto dokaži, zna se tačno šta se pod tim podrazumeva, a pošto je čovek sa visokim integritetom i stručnim zvanjem, povreda takve dostojanstvenosti košta više nego povreda tvoje i moje.
Opet si izneo neistinu, za koju opet možeš da odgovaraš, on nije vadio nikakav pištolj na studente, već je iskoristio institut koji mu po zakonu stoji na raspolaganju a koji se zove "Nužna odbrana" i to u trenutku kada je razjarena rulja htela da ga linčuje, u tom smislu imaš i sudsku presudu i sve je jasno.
čudan smisao za humor nije osnov da nekog nazoveš monstrumom, pogotovo što bi na svaki treći vic koji se priča mogla da se prikači ista etiketa.
Pa on je sam izgovarao najrazličitije budalaštine, vadio pištolj na studente na sred ulice i sebi stvorio takav imidž.