Zaboravljena tužba............

Da li treba tužiti Albaniju?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Inače, živi bili pa videli. Međunarodni sud koji će proceniti da li je nezavisno Kosovo po međunarodnom pravu izvodljivo bez saglasnosti Srbije, će doneti odluku da Kosovo može a i ne može biti nezavisno. Isto kao i slučaj Srebrenice. Niste krivi ali ste krivi.

Pogledaj sramnu presudu Haradinaju, sve će ti se samo kasti :rtfm:.
Kako Albanci to rade:

1. Ucenjuju svedoke
2. Podmićuju sudije
3. Kriju dokaze

Srbi naivno gledaju u svaki sud kao tele u mrtvu kravu, nadajući se da će presuda biti pravedna, a ono prc npr. Haradinaj oslobođen.

Nema veze haradinaj sa ovom tuzbom,aman covece nemoj brkati pojmove.

Poslednja izmena:
Nema veze haradinaj sa ovom tuzbom,aman covece nemoj brkati pojmove.

Kako si jadan, oni koji su Haradinaju sredili nevinost srediće i Albaniji.
Isti su svi oni. Albanska vojna služba bezbednosti je davala Haradinaju i Tačiju instrukcije šta da rade. Albanija je obučavala i naoružavala OVK, davala im je logističku podršku - to je fakat
Svi su bili povezani i svi rade jedan za drugog, ali živ bio pa video. Dobićemo sud protiv Hrvata a pućićemo od Albanaca.

Kako si jadan, oni koji su Haradinaju sredili nevinost srediće i Albaniji.
Isti su svi oni. Albanska vojna služba bezbednosti je davala Haradinaju i Tačiju instrukcije šta da rade. Albanija je obučavala i naoružavala OVK, davala im je logističku podršku - to je fakat
Svi su bili povezani i svi rade jedan za drugog, ali živ bio pa video. Dobićemo sud protiv Hrvata a pućićemo od Albanaca.

:hahaha:

Sto li sam ja jadan da mi je znati........ne naravno da nece,posto je slucaj sa Analbananijom mnogo cistiji i ima obilje dokaza,a analbananija nema nista,samo moze da sedne i da place.
Kakva albanska vojna sluzba bezbednosti?kakav cirkus,kakav ringishpil kakvi bakraci :hahaha:

Poslednja izmena:
To možda vi znate ;)!

Meni se čini da ćete ponjeti gaće na štapu, pa bolje da odma krenete s Albanskom tužbom, jer poslije neće biti para za takav luksuz. :ok:

Meni se cini da su vasi zlocini vise puta dokazani i osudjeni od strane svih antifasistickih zemalja i da cete moliti da vam damo te gace sa stapa jer ce pasti na pamet i muslimanima da vas tuze,pa necete imati cime da sakrijete doope u gomili k...... koji ce se oko tog doopeta vrteti.

Inače, živi bili pa videli. Međunarodni sud koji će proceniti da li je nezavisno Kosovo po međunarodnom pravu izvodljivo bez saglasnosti Srbije, će doneti odluku da Kosovo može a i ne može biti nezavisno. Isto kao i slučaj Srebrenice. Niste krivi ali ste krivi.

Uh, daj bože....

Dali li primecujes da tromblon cas persira srbima,cas je srbin :mrgreen:

Zasto Srbija do sada nije podnela tuzbu protiv republike Albanije za agresiju?
Da ne duzim kao sto svi znamo,za vreme bombardovanja zlocinacke NATO alijanse sa teritorije Albanije je izvrsen upad 15.000 sto placenika sto pripadnika regularnih jedinica vojske i policije Albanije.

Da ne stavljam iznova filmove,siptari su snimili svoju verziju a dokaza za agresiju ima brdo,znaci skoro pa cist slucaj.

Mislite li da Srbija treba da tuzi Albaniju za agresiju?
Ako se odustalo od tužbe protiv NATO ne vidim smisao toga da sad tužimo Albaniju.

Каква тужба, какви бакрачи, где ви живите... Сила закон не моли. Када будемо имали силу на нашој страни тада ћемо моћи да паламудимо о праву и правди.

Back