Zaboravljena tužba............

Da li treba tužiti Albaniju?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ako se odustalo od tužbe protiv NATO ne vidim smisao toga da sad tužimo Albaniju.

I to ti je neki argument?
Koliko znam tuzba protiv NATO-a je stavljena u fioku,i to je smesno komentarisati.

To je kao da si rekao e ako smo dozvolili da pobiju toliko i toliko srba u jasenovcu sto bi se branili ako opet naume to da urade:(:(

A NATO cemo svakako tuziti i uzeti odstetu,ako se to ne uradi srbija i ne treba da postojii,i u tom slucaju joj zelim sve najgore kao drzavi.

I to ti je neki argument?
Koliko znam tuzba protiv NATO-a je stavljena u fioku,i to je smesno komentarisati.

To je kao da si rekao e ako smo dozvolili da pobiju toliko i toliko srba u jasenovcu sto bi se branili ako opet naume to da urade:(:(

A NATO cemo svakako tuziti i uzeti odstetu,ako se to ne uradi srbija i ne treba da postojii,i u tom slucaju joj zelim sve najgore kao drzavi.
Tužiš ako imaš šanse da dobiješ, inače gubiš vreme i novac

Злочини никада не застаревају,
тако да ће Албанија кад тад морати да одговара за оно што
је учинила.

На то још треба додати и овај ЗЛОЧИН Албаније према Србији!

"Glavna tužiteljka Albanije Ina Rama odbila je zahtev Srbije da se sprovede istraga o egezekucijama otetih Srba, Roma i Albanaca na teritoriji Albanije, kao i o postojanju logora, u kojima su navodno kidnapovanim osobama s Kosova i Metohije 1999. vađeni organi za potrebe nelegalne trgovine.

.

Haha, gubis vreme i novac.

Pa koje to vreme i kakav to novac konkretno gubimo tuzeci medjunarodnim sudovima one koji su nam naneli nepravdu? Na koji to nacin treba iskoristiti vreme koje je potroseno pisuci tuzbu? Koliko cemo to morati da pljunemo za taksenu marku? Nemoj molim te.
Dobro, hteo sam na lep način da vam objasnim da ne treba da ispadamo smešni kao onda kad smo pravili onu predstavu ''Bil Klinton i ostali neka uđu u sudnicu...'''

:hahaha::hahaha::hahaha:

Ta zalaganja za novu tužbu su mi tako dražesno simpatična ...

Zasto Srbija do sada nije podnela tuzbu protiv republike Albanije za agresiju?
Da ne duzim kao sto svi znamo,za vreme bombardovanja zlocinacke NATO alijanse sa teritorije Albanije je izvrsen upad 15.000 sto placenika sto pripadnika regularnih jedinica vojske i policije Albanije.

Da ne stavljam iznova filmove,siptari su snimili svoju verziju a dokaza za agresiju ima brdo,znaci skoro pa cist slucaj.

Mislite li da Srbija treba da tuzi Albaniju za agresiju?

Pa pošto si ti Srbin od akcije ja predlažem da ti podneseš tu tužbu i žrtvuješ koji dinar za otađžbinu.:manikir:

Злочини никада не застаревају,
тако да ће Албанија кад тад морати да одговара за оно што
је учинила.

На то још треба додати и овај ЗЛОЧИН Албаније према Србији!

"Glavna tužiteljka Albanije Ina Rama odbila je zahtev Srbije da se sprovede istraga o egezekucijama otetih Srba, Roma i Albanaca na teritoriji Albanije, kao i o postojanju logora, u kojima su navodno kidnapovanim osobama s Kosova i Metohije 1999. vađeni organi za potrebe nelegalne trgovine.

.

ja bi kumo da mi to koljemo:D

Dobro, hteo sam na lep način da vam objasnim da ne treba da ispadamo smešni kao onda kad smo pravili onu predstavu ''Bil Klinton i ostali neka uđu u sudnicu...'''

:hahaha::hahaha::hahaha:

Ta zalaganja za novu tužbu su mi tako dražesno simpatična ...

Kakve ovo ima veze sa Klintonom,i naravno da smo ispali smesni zahvaljujuci mnogo boljim od tebe.........da je 1 kao ti bilo gde u vlasti raspali bi se za pola sata.......sto ti i zelis......samo sutra malo.......i kako ti da se jedan siptar zove nesha nije mi jasno,al ajd.

Sa ovim bih mogla da se slozhim da je u pitanju jedna parnica koju bi podneo jedan chovek protv svog komshije koji mu je preorao medju, ovako ova tuzhba je mnogo vishe od toga, sve i da je zalud tuzhiti s obzirom na opshtu korumpiranost i jak albanski lobi, tuzhba i dokazi za prikupljanje tuzhbe bi pokazali jednu drugu sliku svega, jednu sliku koja se godinama unazad nipodishtava i omalovazhava, sliku o stradnju Srba na svojim ognjishtima.

Da ne bi otvarali novu.............

Нови докази о нападима ОВК из Албаније

Тужилаштво за ратне злочине има нове доказе да су припадници ОВК имали базу у Албанији. Међу доказима и видео запис терористичког напада ОВК на граничаре Војске Југославије 30. септембра 1998. године, када је убијено пет, а рањена два војника.

Poslednja izmena:

понедељак, 09. мар 2009, 18:38 -> 19:49
Нови докази о нападима ОВК из Албаније

Тужилаштво за ратне злочине има нове доказе да су припадници ОВК имали базу у Албанији. Међу доказима и видео запис терористичког напада ОВК на граничаре Војске Југославије 30. септембра 1998. године, када је убијено пет, а рањена два војника.

Српско тужилаштво за ратне злочине поседује нове доказе о терористичким нападима ОВК на граничаре Војске Југославије 1998. године.
Део снимка достављеног Тужилаштву

Међу доказима се налази и видео запис заседе терориста, у којој је 30. септембра пре више од десет година убијено пет, а рањена су два војника Војске Југославије.

Седмочлана погранична патрола ВЈ кренула је 30. септембра 1998. године у обилазак југословенско-албанске границе на подручју Кошара.

У заседи ОВК, са још четворицом другова, убијен је војник Владимир Радојичић.

"Поштујем избор свог сина да се као војник врати на Косово, а могао је то да избегне, али само ми је стало да свима њима који су погинули обезбедим да не буду заборављени", рекла је Лозанка Радојичић, мајка убијеног војника.

Терористичка група ОВК, коју је из своје базе у Албанији предводио Агим Рамадани, прешла је у јутарњим сатима југословенску границу и поставила заседу граничарима Војске Југославије.

Напад је изведен тако да југословенски граничари нису имали шансу да се супроставе, јер се Рамаданијева група повукла преко границе у камп на северу Албаније.

И ови докази потврђују да су терористи дејствовали из Албаније, која им је давала логистичку подршку.

"Мислим да је ово више него довољно материјала да се покрене озбиљна истрага у Албанији, али и довољно убедљиво за наше колеге у Савету Европе и другим међународним институцијама", рекао је за РТС Бруно Векарић, портпарол Тужилаштва за ратне злочине.

Нови докази које је Тужилаштво добило из новинарских извора у Албанији делимично се односе на предмет трговине људским органима киднапованих Срба и осталих неалбанаца са Косова и Метохије.

Пре више од десет година, истрагу о случају Кошаре је покренуо некадашњи нишки војни суд.

link

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/Хроника/49033/Нови+докази+о+нападима+ОВК+из+Албаније

Poslednja izmena:

Back