Zaboravlja se afera o lazima Aleksandra Vucica

Za one, koji zive van Bgd, i ne znaju, Aca lazov je zaista nadimak koji se upotrebljava u gradu, a Aca *******i mu je nadimak iz srednje skole.
Ne mislim da vredjam, jer verovatno svi imamo neke nadimke iz skole, ali, cisto radi pravilne informacije, i ovaj post.
Ako moderatori misle da time drasticno vredjam lik i delo mladjanog Ace pic..., izvijavam se, i molim da se post obrise.

Da, to mu je i drugi nadimak.
Ali ne treba se ismevati njegovim (mora se priznati devojackim ustima), jer je to fizicki nedostatak. A covek nije kriv za nedostatak sa kojim se rodi, mnogo je bitnije to sto je on lagao na predsednickim izborima da ce se povuci iz politike.

Rekao, pa posle porekao. Dakle lazov.
To je cinjenica. Ako neko laze, on je lazov. To se ne moze osporiti.

A da ga zovu "Aca lazov" zovu ga...

st.maurice:
Aca Lazov stvarno ima taj nadimak ;)

A i stvarno je lazov (dokazani)... 8)

Ne znam kakve ko nadimke ima u gradu, ja sam ovde cisto politicki napravio uporedjenje u cilju nepropagiranja ni jedne politicke opcije, vec bas zbog ravnoteze i podsecanje na jos necija obecanja. Drugo je sto rukovodioci foruma bi voleli da zamre kriticka rec, na ovom forumu. Konkretno, slobodom govora i jedne i druge strane, dolazi do zdrave i plodonosne diskusije, ma kako i koliko te strane bile suprotstavljene (zadebljani deo je nadovezano na eremitin post).

Ako je potrebno vec dve godine da se otkrije odakle je Neda Arneric glasala..., onda verujem da je to mnogo veci kriminal od onoga sto je pocinio Legija. Njemu su pre presudili.

Kazanova:
Ne znam kakve ko nadimke ima u gradu, ja sam ovde cisto politicki napravio uporedjenje u cilju nepropagiranja ni jedne politicke opcije, vec bas zbog ravnoteze i podsecanje na jos necija obecanja. Drugo je sto rukovodioci foruma bi voleli da zamre kriticka rec, na ovom forumu. Konkretno, slobodom govora i jedne i druge strane, dolazi do zdrave i plodonosne diskusije, ma kako i koliko te strane bile suprotstavljene (zadebljani deo je nadovezano na eremitin post).

Ako je potrebno vec dve godine da se otkrije odakle je Neda Arneric glasala..., onda verujem da je to mnogo veci kriminal od onoga sto je pocinio Legija. Njemu su pre presudili.

Сећам се ја како је господин Нарцис Борис Тадић - вечито загледан у огледалце,огледалце ЈАВНО ОБЕЋАО У СВОЈОЈ КАМПАЊИ КАКО ЋЕ
ОДМАХ ДА ОТВОРИ 500 000 НОВИХ РАДНИХ МЕСТА ЧИМ ДОЂЕ НА ВЛАСТ ... :lol: :lol: :lol:, е сада да ли Бокица заслужује да се назове
Борис ЛАЖОВ, е то не знам...

Тако да можемо закључити ДА ЈЕ ПОВОДОМ ЛАГАЊА: МРТВА ТРКА, тј. не зна се ко више лаже... зато ова тема нема смисла...

Jedna ispravka Eremito. Boris Tadic je obecao ZATVARANJE jos 500 000 radnih mesta a ne kako si ti naveo. Bila je galama u sobi pa stoga znam da nisi lepo cuo.

Major Tom@

Sada se malo napni i shvati poentu sta sam hteo reci. Nece ti propasti sive celije zbog toga.

Mala pomoc: kada se o necemu mnogo istrazuje, kao na primer o Dzeku Trboseku, Velikim pljackama banaka, seijskim ubistvima... to je veliki kriminal. Nema se dovoljno cinjenica...

Da li je glasano iz Bodruma ili Podruma... koliko je to veliki kriminal, kada je potrebno dve godine istrage?

Kazanova:
Jedna ispravka Eremito. Boris Tadic je obecao ZATVARANJE jos 500 000 radnih mesta a ne kako si ti naveo. Bila je galama u sobi pa stoga znam da nisi lepo cuo.

Да, да, да... била је галама од дувања, мислим активисти су колективно дували балоне - спремали се за пролеће... :confused:

Major_TOM:
Evo, napinjem se........ :oops: :oops: :oops:

Ali, tvoje nebuloze, tesko da mogu da se shvate...nego....ima li neko papira??? :oops:

Stvarno, trebao si prvo obrisati nos. :)

Da ti kazem poslednji put, najkonkretnije, jer vidim da nisi shvatio: Istrazivanje o Dzeku trboseku traje vec vise od jednog veka, postoje filmovi o velikim pljackama banaka... hteo sam reci: istraga o aferi Bodrum traje vec dve godine! Hoce li i ona da se uvrsti u nerazresene slucajeve (podsecam, jedan poslanik vuce sa sobom nekoliko hiljade glasova, onih koji su glasali za njega da bi bio poslanik, te s toga ovde se radi o kradji glasova, indirektnoj. Nemoj me sada zamarati da nije bilo direktnog glasanja za poslanika, jer to vodi u decju igru recima).

serb_pagan:
pa u vreme vlasti radikala i socijalista je bilo sto afera bodrum...studio b je nebrojeno puta snimao skupstinu koja nije imala kvoruma,pa je donosila zakone...samo sto je to tad bila sitnica,na koju niko nije ni obracao paznju...

bravo majstore. To i ja hocu da kazem. Mogu ti reci da si ovim komentarom dokazao da si trezveniji od drugih.

Samo da ti napomenem i dodam. Kada je sve to bilo tako, to je dovodilo narod da tu i takvu vlast odbace, tj kako se politicki kaze: da ih kazni na izborima.

Ja svojim komentarim hocu mnogima da predocim da je i danas situacija ista, jednom recju: narode to je vlast, gledajte sta rade!

Ovde nije bitna stranacka pripadnost, jer ova prepucavanja po forumu se zovu strancarenje, politikanstvo i to ne vodi nicemu. U stvari, svaka vlast to najvise voli, da narod tako gleda na vlast. Cinjenica je da mnogi ne shvataju politiku i naivno veruju (obicno i uvek su to oni koji podrzavaju vlast).

Dakle, da zakljucim: neko naziva nekoga lazovom napada jednu politicku opciju, takvom se treba predociti da opcija koju brani je ista takva lazljiva i maze narodu oci. Da stvari u skupstini nece ponavljati kao prethodna vlast, kradje glasova u skupstini se nece ponavljati (jer skupstina je najvise zakonodavno telo)... kad ono.

st.maurice:
Aleksandar Vucic je obecao da ce se povuci iz politike ako na predsednickim izborima ne pobedi Tomislav Nikolic (po zanimanju grobar).

Tomislav Nikolic koliko znamo, nije pobedio na izborima, a Vucic se nije povukao iz politike.
Iz toga sledi da je Aleksandar Vucic lazov. Odatale mu i nadimak "Aca lazov".
ups, nije rekao....Pogreshno preneli izdajnichki, prozapadni mediji :D

Aleksandra Vucica bi trebalo tuziti za sve lazi koje je izneo o drugim licnostima ,ponasa se kao sudija ,sinoc je bezobrazno svasta rekao Sutanovcu ...

Ali ,ali ... gos. Vucic ima debele veze i vezice po Beogradu u SUP-u ,gde njegovi radikalni pijuncici rade uvek na tome da nekog oklevetaju sa nekim laznim dokumentom,a njega da sacuvaju od posledica .Mnogi su se uverili u to i vise se ne trude da idu na sud nego jednostavno ga pustaju da njegovi silikoni prde dok se svi nepogusimo od smrada.

Setite se jadnog advokata kog su Shekijeve gorile prebile ,on je dobio slucaj na sudu i nikom nista (ustvari njemu svasta)
Takvu diktaturu i bezobrazluk mozemo opet da ocekujemo ako se desnicarska struja u dss-u ipak odluci da napravi neki kompromis sa radikalima .

Diplodox:
e baš ste našli šta ćete da lajete o vučiću. čudna mi čuda, ionako ništa pametnije ne možete da izmislite. on u upitniku ubi šuleta, pa vi sad gledajte kakva je to razlika. možda je ružan al nije gnjida kao ovi vaši smradovi.

Ubi on Shutanovca sa svojom drskoscu, lazima i bezobrazlukom.

Velika je razlika izmedju kulturnog coveka i bivseg huligana sa stadiona ...

Back