st.maurice
Primećen član
- Poruka
- 577
Uostalom ako neko moze da postavi temu "Ovaj je lazov", zasto neko drugi ne moze da postavi temu "Onaj je lazov"
Kakvi su bre to dvostruki standardi ???!
Kakvi su bre to dvostruki standardi ???!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
st.maurice:Aca Lazov stvarno ima taj nadimak
A i stvarno je lazov (dokazani)... 8)
Kazanova:Ne znam kakve ko nadimke ima u gradu, ja sam ovde cisto politicki napravio uporedjenje u cilju nepropagiranja ni jedne politicke opcije, vec bas zbog ravnoteze i podsecanje na jos necija obecanja. Drugo je sto rukovodioci foruma bi voleli da zamre kriticka rec, na ovom forumu. Konkretno, slobodom govora i jedne i druge strane, dolazi do zdrave i plodonosne diskusije, ma kako i koliko te strane bile suprotstavljene (zadebljani deo je nadovezano na eremitin post).
Ako je potrebno vec dve godine da se otkrije odakle je Neda Arneric glasala..., onda verujem da je to mnogo veci kriminal od onoga sto je pocinio Legija. Njemu su pre presudili.
Kazanova:Jedna ispravka Eremito. Boris Tadic je obecao ZATVARANJE jos 500 000 radnih mesta a ne kako si ti naveo. Bila je galama u sobi pa stoga znam da nisi lepo cuo.
Major_TOM:Evo, napinjem se........ops:
ops:
ops:
Ali, tvoje nebuloze, tesko da mogu da se shvate...nego....ima li neko papira???ops:
serb_pagan:pa u vreme vlasti radikala i socijalista je bilo sto afera bodrum...studio b je nebrojeno puta snimao skupstinu koja nije imala kvoruma,pa je donosila zakone...samo sto je to tad bila sitnica,na koju niko nije ni obracao paznju...
ups, nije rekao....Pogreshno preneli izdajnichki, prozapadni medijist.maurice:Aleksandar Vucic je obecao da ce se povuci iz politike ako na predsednickim izborima ne pobedi Tomislav Nikolic (po zanimanju grobar).
Tomislav Nikolic koliko znamo, nije pobedio na izborima, a Vucic se nije povukao iz politike.
Iz toga sledi da je Aleksandar Vucic lazov. Odatale mu i nadimak "Aca lazov".
Diplodox:e baš ste našli šta ćete da lajete o vučiću. čudna mi čuda, ionako ništa pametnije ne možete da izmislite. on u upitniku ubi šuleta, pa vi sad gledajte kakva je to razlika. možda je ružan al nije gnjida kao ovi vaši smradovi.
sw-darthBEN:Ubi on Shutanovca sa svojom drskoscu, lazima i bezobrazlukom.
Velika je razlika izmedju kulturnog coveka i bivseg huligana sa stadiona ...