zaboravih na anketu:lol:

Ban korisnika hator ce poboljsati sa pdf

• da

glasova: 7 30,4%
  • ne

glasova: 16 69,6%

• Ukupno glasova
    23
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro, to je bilo glupo.

Nego, mislim da se previse 'cimas' oko toga sta neko misli o tebi, virtuelno ili ne, u redu je to, samo ukazuje na tvoju zelju za solidarisanjem i razumevanjem sa okolinom (: Sto potvrdjuje da si dusa ali su ti reakcije veoma sarene te ponekad neocekivane, nepotrebne ponekad..i da, jos mi je neko bio rekao da si dusa...da, znas i sama ko

da tebi neko stalno kokodace,i ti bi se cimao
ignorisem koliko mogu,ali i meni se vise napuni
a svako ko kaze da ga apsolutno boli sta drugi govore o njemu-folira se,da se ne lazemo-mali osvrt na to ipak postoji.

pa ***,svako ima neku manu,osim mene-ja ih ima 3942308295829
ali sta ces
sad,da li sam dusa ili ne,to je relativno

Na ovom forumu su svi protiv mene i zbijaju sale na svaki cos i ima zavidnih koliko oces :mrgreen: Pa brate ja jos mislim da sam zakon, sad koliko je to dobro ili ne ti proceni :mrgreen:

>> a svako ko kaze da ga apsolutno boli sta drugi govore o njemu-folira se,da se ne lazemo-mali osvrt na to ipak postoji.

S tim se slazem, samo varira sta je kome i koliko bitno

>> sad,da li sam dusa ili ne,to je relativno

Mm

Na ovom forumu su svi protiv mene i zbijaju sale na svaki cos i ima zavidnih koliko oces :mrgreen: Pa brate ja jos mislim da sam zakon, sad koliko je to dobro ili ne ti proceni :mrgreen:

>> a svako ko kaze da ga apsolutno boli sta drugi govore o njemu-folira se,da se ne lazemo-mali osvrt na to ipak postoji.

S tim se slazem, samo varira sta je kome i koliko bitno

>> sad,da li sam dusa ili ne,to je relativno

Mm

Dajem podršku Mikki...:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back