PecinaBabaStojanka Domaćin Poruka 4.848 23.04.2010. u 13:23 - žabac/princ - žaba/princeza #51 T-Zex: Tema je u stvari trebala da pokaze koliko ste ljubomorni na Cecu : Kliknite za proširenje... ja priznajem da jesam...glupost je blagoslov... steta sto nisam blagosloven...
T-Zex: Tema je u stvari trebala da pokaze koliko ste ljubomorni na Cecu : Kliknite za proširenje... ja priznajem da jesam...glupost je blagoslov... steta sto nisam blagosloven...
Happiness.. Veoma poznat Poruka 11.832 23.04.2010. u 13:26 - žabac/princ - žaba/princeza #52 T-Zex: jedna popodnevna tema za sečanje dugo jel vam se desilo nekad da ste kao u Cecinom spotu nekoga izvukli iz "blata" napravili od nje/ga princa/cezu a on/a vas posle ispalio/la žešče m? m? m? Kliknite za proširenje... ne, desilo mi se da sam ushla i ja u blato
T-Zex: jedna popodnevna tema za sečanje dugo jel vam se desilo nekad da ste kao u Cecinom spotu nekoga izvukli iz "blata" napravili od nje/ga princa/cezu a on/a vas posle ispalio/la žešče m? m? m? Kliknite za proširenje... ne, desilo mi se da sam ushla i ja u blato