za zenski pol uglavnom

Eto, obrve su meni veoma vazne. Guste i tamne, pa onda takodje oblik cela(malo izbaceno, pa unda veliko udubljenje tamo gde pocinje nos), socna usta, zatim vazna je visina (visinski raspon koji je na ceni kod mene je 178-183cm), zatim neizostavno SIROKA RAMENA. Volim malo deblji vrat, deblje dupence, jake noge. Da se vratimo na one obrve- ispod njih crne oci i U NJIMA OSTAR OSTAR POGLED. Krupne sake; ne mnogo (ali da umereno) nabildovani bicepsi. Moze neka cool frizurica, malo razbarusenija kosa a ne neka kratka, ulepljena i dosadna. Ej, pa jel ima ikog ko odgovara ovom opisu? Da bude istovremeno muzevan i nezan...

Anja :*:
gost0707:
Anja :*:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

LEDJA!!!

I to onaj deo tik ispod vrata!!!
:wink: pa ti si rodjena za mene dusho, kako se samo slazemo. I ja volim taj deo, kad zagrlim otpozadi, a ti dignes obe ruke i zagrlis me tako a ja ti ljubim vratic :oops: :arrow: :wink:

Tisina :lol:

pa dobro sad. Richard Bah i jedno! ili Ivan Iljin i Pojuce Srce, pa da te vidim. Ucutaces stvarno. i bice tisina ali samo nasa i u njoj mir i positiv waves and than i kill bill bi zavoleo.

cLick - OR - Die:
Peta W.:
Pod uticajem nekoliko scena iz "Blade"-a,ja bih se verovatno snashla na tvom vratu... :twisted: 8)

wooow... vrat... jedna od mojih najosetljivijih erogenih zona...
skoro da dozhivim orgazam ako devojka ima talenta i fine zubice.. xexexe :twisted:
Iskushaj me.... :oops: 8) :wink:
Ajde,i vrat je OK,ali /me je uvek pre za ledja...hm...evo,da dodam i usne...i oKi i ruke...i dosta! :wink:

Back