kad pulsira mislis ?Bas to, ona stvar zaigra bas onda kad osetis taj duhovni spoj sa nekim.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad pulsira mislis ?Bas to, ona stvar zaigra bas onda kad osetis taj duhovni spoj sa nekim.
Ja ne zelim da znam ovo, bice neki tvist garant.elementi :
1. dugacak tanji pnis- izdrzljiv
2. kraci a deblji manje izdrzliv
3. obe kateogirie gore naveden su kompenzovane: ljubljenjem u toku sexa, fizickom gradjom partnera?
Ne secam se sta sam mislila pre 6 godinakad pulsira mislis ?![]()
slika?ja mislim da triba bit "lip"...
meni jedna rekla "koji lipi k.... imas..."![]()
eventualno partnerici poslije danonocnog seksa ...u prijevodu znaci da mora bit komad i cvrst komad koji dosta trajeslika?
bolje pre sexa da se napali...šta će joj posle kad si već svršio posao??eventualno partnerici poslije danonocnog seksa ...u prijevodu znaci da mora bit komad i cvrst komad koji dosta traje![]()
PotpisujemNajbolji je onaj kad zaigra ona stvar i pre seksa.
bilo je i toga ,sve je to dio predigre, a kasnije kad ima da joj zagonetan osmjeh prede licem..bolje pre sexa da se napali...šta će joj posle kad si već svršio posao??![]()
Zar to ne ne kompenzuje dovoljna kolicina alkohola, glasne muzike………Prvo mora da postoji duhovni spoj izmedju dve osobe,polni organ nije vazan.
lipo je to...ali tribas bit slobodan, imat vrimena...jbg...a iskreno budala je tko nebi..sad kad krene sezona ima da se omrsiš od strankinja..
ma biće prilike.. samo opušteno.. i tvrdo u gaćamalipo je to...ali tribas bit slobodan, imat vrimena...jbg...a iskreno budala je tko nebi..![]()
budimo realni a di je bila sta je radila ,kakav je to odmor ako nije ispunjena...sad kad krene sezona ima da se omrsiš od strankinja..
ccc.. postaješ dementna..godine jbgNe secam se sta sam mislila pre 6 godina![]()
jbeš letovanje ako nije ispunjeno svim sadržajimabudimo realni a di je bila sta je radila ,kakav je to odmor ako nije ispunjena...
normalno, triba uzivat u zivotu, one su normalne i zive zivot, tako triba..di joj je bilo dobro uvik se vrati..jbeš letovanje ako nije ispunjeno svim sadržajima
ma da..samo često se femkaju ako znaš šta to znači.. u prevodu htele bi a kao neće..normalno, triba uzivat u zivotu, one su normalne i zive zivot, tako triba..di joj je bilo dobro uvik se vrati..![]()
Trielementi :
1. dugacak tanji pnis- izdrzljiv
2. kraci a deblji manje izdrzliv
3. obe kateogirie gore naveden su kompenzovane: ljubljenjem u toku sexa, fizickom gradjom partnera?
Прагматична нема шта.Njabolji je onaj koji imas..kada nemas ne valja ni jedan..