ЗА ЗАТВОР И ОПОЗИВ! Вучић подржао издајнички став Костића и опет хоће поделу КиМ!

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hajde jednostavno da napišem, pošto si konfuzan: Kosovo je danas manje Srbija nego što je bilo 2012.
Zvanično je manji broj država koje su ga priznale, ali de fakto na Kosovu danas nema nijedne državne institucije Srbije, a itekako ih je bilo 2012.
ja konfuzan?
hajde jednostavno da ti napisem : 1914god je srbija bila okupirana, bez vojske, bez kralja, bez vlasti, bez sistema
trebalo je da je takvu ostavimo, jer po tvojoj logici NEMA nijedne drzavne institucije? a itekako ih je bilo 1912
KiM su jos uvek u sastavu republike srbije

Srbima na KiM je možda najteže i palo to što Srbija više nema svoju policiju dole i što je ceo sever predat pod šiptarske ingerencije.To i uvođenje prave granice,sa šiptarskim policajcima i carinicima na istoj su verovatno i najgore stavke briselskog sporazuma.Veoma teško pada Srbinu iz severne Mitrovice, kada mu dođe policajac iz južne Mitrovice,te ga tuče,maltretira i hapsi.To je pre briselskog sporazuma bilo nemoguće

ja konfuzan?
hajde jednostavno da ti napisem : 1914god je srbija bila okupirana, bez vojske, bez kralja, bez vlasti, bez sistema
trebalo je da je takvu ostavimo, jer po tvojoj logici NEMA nijedne drzavne institucije? a itekako ih je bilo 1912
KiM su jos uvek u sastavu republike srbije

Jeste, baš potpuno je ista situacija.
Logika ti nije jača strana, a stvarno nemam živaca za nedokazive ljude koji namerno menjaju priču.
Ideš na ignore.

Jeste, baš potpuno je ista situacija.
Logika ti nije jača strana, a stvarno nemam živaca za nedokazive ljude koji namerno menjaju priču.
Ideš na ignore.
proveravao sam da li sam na ignore. 1914 god je bila mnooogo gora situacija za srbe , nego ovo sadasnje vreme, pa se niko nije predao. sada kukavice pokusavaju da nas ubede da smo dosli do kraja ako ne damo kosovo? vidim da je tebi i jos nekolicini logika malo jaca strana. srecno

Back