za udate/ozenjene ili one koji imaju 'ozbiljnu' vezu!!!!

...2 пута ми се десило да сам преварио девојку (различиту)....и увек сам се осећао грозно после тога. Уместо да лепо ћутим као сав нормалан свет, ужасно ме оптерећује све....кад-тад истртљам све.

...и некако увек пукнем после две год. Суздржавам се, ћутим, бежим (једном буквално из кола), али не вреди...јбно сам проклето полигаман...тј воља ми није довољно јака...

...и увек то буде скок са коња на магарца...тј тај секс, ма како добра риба била, никако не може да накнади оно што је ОНА била...интелектуално, физички и духовно...
...***...као дете које зграби бомбону када му кажу да може да бира бомбону сад или кесицу бомбона за 1h.

...не вреди...једино да се угојим једно 50 кг, па да се смирим...

Ovaj..te price da ga volis a balavis za dugima pricaj nekim povrsnim neiskusnim klincima..ti to ne zelis zato sto si chkapi koja nema herca i odgovara joj mirna luka..e onda vidis kako je burno more ponekad do yaya i kako dize adrenalin pa bi da probas..a tvoj jednostavno ne dize sidro..i da ne budes istog trenutka sa novom osobom isto ti se vata..balavices na druge dok te neki namazan ne savata i shutne..ovo potpisujem kad god oces:ok:

u potpunosti se slazem sa georgejune!!!
Trenutno sam u ozbiljnoj vezi 2 god!
pre njega sam imala decka sa kojim sa bila 6god i desavalo mi se isto sto se tebi sada desava! mislila sam da ga volim,a lagala sam ga ko blesava,flertovala sa dosta dosta njih,izlazila sa jos vise njih ikad malo zastanes i razmislis :"Pa cekaj cemu sve to???"
Ostavila ga,izludela se jos godinu-2...i onda kao malo odraste shvatis sta hoces i smiris se!
Zato i kazem da sam sada u dvogodisnjoj vezi u kojoj sam presrecna (dda kucnem u drvo)
ne bih ga slagala ili precutala nesto od njega pa da je zivot u pitanju!
on je moj najbolji prijatelj,podrska,neko bez koga stvarno ne bih mogla da zivim!!

Zato dobro razmisli sta radis,jer veza u kojoj postoje lazi i skrivanja,nije zdrava veza!!!

good luck!!

kako izvodite da se ne zaljubiti u nekog drugog dok imate Vaseg zivotnog partnera? malo malo pa se u nekoga zaljubim, naravno ne tako da bih sa njim bila ne znam koliko i kako ,jednostavno odlepim za njim tako da stalno mislim na njega a to ne zelim! i padam u razna iskusenja sa njim a tek to sto ne zelim! imam momka i jako ga volim, ali nisam ni slepa a ni blesava da ne vidim druge... tako da eto ako ko zna sta je to, da li je to normalno ili makar kako da ne upadam u iskusenja da bih se sa drugim poljubila ili... to.. :eek:

molim vas bez glupostio tipa: samo napred, varaj ga i ostalo, verovatno niko od vas (normalnih) ne bi zeleo da njegovoj/njenom devojci/momku neko nesto slicno kaze... :roll:

Ne znam sta bi ti rekao,ide nekako ovako,svidja mi se moja djevojka,zaljubljen sam u nju,ali ima jedna druga koja me nenormalno privlaci samo bi se kresao s njom,ali iskreno,a pored te ima jos jedna,tako mekana socna,cvrsta e smlatio bi je :) Ali opet mislim kako to nije u redu prema osobi koju iskreno volim, u iskusenju sam svaki dan jer s te dvije idem na fax dok s druge strane je tu osoba koju mnogo volim i ne zelim povrijediti,tako da ne znam sta bi ti rekao ima dobrih cica ali isto tako treba stisnuti i zube kad se vec odlucis a pogotovu zaljubis. Sto kazu stari ljudi :"Ebo si jeza u ledja!".
Ili kako kaze moj cimer :"Sve to treba SKARINDZAT!" ;)
TOliko od mene :)

]u potpunosti se slazem sa georgejune!!![/B]
Trenutno sam u ozbiljnoj vezi 2 god!
pre njega sam imala decka sa kojim sa bila 6god i desavalo mi se isto sto se tebi sada desava! mislila sam da ga volim,a lagala sam ga ko blesava,flertovala sa dosta dosta njih,izlazila sa jos vise njih ikad malo zastanes i razmislis :"Pa cekaj cemu sve to???"
Ostavila ga,izludela se jos godinu-2...i onda kao malo odraste shvatis sta hoces i smiris se!
Zato i kazem da sam sada u dvogodisnjoj vezi u kojoj sam presrecna (dda kucnem u drvo)
ne bih ga slagala ili precutala nesto od njega pa da je zivot u pitanju!
on je moj najbolji prijatelj,podrska,neko bez koga stvarno ne bih mogla da zivim!!

Zato dobro razmisli sta radis,jer veza u kojoj postoje lazi i skrivanja,nije zdrava veza!!!

good luck!!

i ja ga skroz kapiram, mislim ono, kul je decko!!!

Back