- Poruka
- 378.302
Koje je najbolje meso (koji deo teleta) za ovo jelo?
Plecka, but, rebra, vrat ?
Ko nema sač kako da napraviti ovo jelo ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KrmenadlaKoje je najbolje meso (koji deo teleta) za ovo jelo?
Pogledajte prilog 1019010
Daaaj bre, pisi posle radnog vremena!Može i u rerni da se peče, u onom djuveč plehu sa poklopcem.
meso ( teleće, juneće, goveđe...) pripremiti ranije. Dobro ga nasolim, špikujem slaninicom, belim lukom, štapićima šargarepe. namazati ga masnoćom (ja volim i senfom) ostaviti da odstoji u frižideru.
Pred početak pečenja, preliti pivom ili vinom, ako nemate može čašom vode
Rernu dobro zagrejati, staviti tepsiju na desetak minuta, i smanjiti temperaturu. Tako ga peći na laganoj temperatur
i meni deluje da treba ta kategorija mesa jer je krtija i masnijaPlećka i vrat
a kada se dodaje krompir i vidim na slikama i šargarepa ? pred kraj ?Može i u rerni da se peče, u onom djuveč plehu sa poklopcem.
meso ( teleće, juneće, goveđe...) pripremiti ranije. Dobro ga nasolim, špikujem slaninicom, belim lukom, štapićima šargarepe. namazati ga masnoćom (ja volim i senfom) ostaviti da odstoji u frižideru.
Rernu dobro zagrejati, staviti tepsiju na desetak minuta, i smanjiti temperaturu. Tako ga peći na laganoj temperaturi, proveravajući povremeno i prelivajući sokom iz tepsije.
Kada je meso pečeno, odvaja se od kosti, a miriše do 'neizdrža' ; ) ocediti višak masnoće, otklopiti i zapeći još malo.
a kada se dodaje krompir i vidim na slikama i šargarepa ? pred kraj ?
Opet mora slaninica.Može i u rerni da se peče, u onom djuveč plehu sa poklopcem.
Rernu dobro zagrejati, staviti tepsiju na desetak minuta, i smanjiti temperaturu. Tako ga peći na laganoj temperaturi, proveravajući povremeno i prelivajući sokom iz tepsije.
Kada je meso pečeno, odvaja se od kosti, a miriše do 'neizdrža' ; ) ocediti višak masnoće, otklopiti i zapeći još malo.
Znaš kako, Jole, kada imam lepe dimljene slaninice, svugde je seckam.Opet mora slaninica.
Svaka cast,sve odgovara i po propisu.Znaš kako, Jole, kada imam lepe dimljene slaninice, svugde je seckam.
U meso kada pravim sarmu ili punjene paprike, u bolonjeze sos, u pasuljče, meso u komadu uvek špikujem slaninicom, u pekarski krompir, ponekada rolujem suve šljive u slninicu, večeras sam punila krompir slaninicom i trapistom.
Za doručak najviše volim prženu slaninicu sa jajima, ali to najčešće spremam kada sam na posebnom režimu ishrane, za mršaljenje![]()
Све заједно иде у сач. Затвориш и заборавиш. Онда се сви укуси помешају и не знаш шта је лепше, да ли месо или поврће.a kada se dodaje krompir i vidim na slikama i šargarepa ? pred kraj ?