Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 68.585
Jel zna neko recept za giros, nesto mi sumnjivo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako šta?!sta ti je sumnjivo?
Ni manje ni više nego ceo kilogram.
Nisi nam otkrio razlog tvoje sumnje.Jel zna neko recept za giros, nesto mi sumnjivo....
To ti je srpska dobitna kulinarska kombinacija, bolje od originala.Kako šta?!
Žene, Srbi, giros...
ma to je fensi izmisljotina zbog modernog drustva.Sumnjivo mi to sto postoji pileci giros, a piletina je uvek suva, bez masnoca...a u giros bi po ideji nastanka trebalo da ide masnocom bogato meso....
I kako ga spremaš? Na šta ga, da prostiš, natakneš i kako ga pečeš?imas u lidlu povremeno da kupis meso za giros...odlicno je.
uzimao sam par puta.
Pa to nije giros.pecem ga u airfryeru i ispecenog stavim u tortilju sa povrcem, sirom, pirincem i pasuljem i napravim kao burito![]()
A u čemu se razlikuje od mesa ne za giros? Začini? Ako je šnicla jedna pored druge ona zna da će biti pohovana npr, a ako je jedna na drugoj onda će biti nataknuta?rekao sam meso za giros![]()
Pravda za šniclu!I snicla osecaje ima![]()
ne moram da ga seckam i vec je polupripremljanoA u čemu se razlikuje od mesa ne za giros? Začini? Ako je šnicla jedna pored druge ona zna da će biti pohovana npr, a ako je jedna na drugoj onda će biti nataknuta?
To je giros isto kao što sam i ja Mala Sirena.ne moram da ga seckam i vec je polupripremljano![]()
To je giros isto kao što sam i ja Mala Sirena.