Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

kakav smo narod takva i drzava ,
prosvetari ,milicija,zdravstvo i uopste svi koji dobijaju plate od drzave ...njima malo i ucenjuju druge ljude djubrad najvecha tipa: lepo i polako na finjaka a onda skart,ne isplati se praviti decu i ziveti u ovoj zemlji.
Normalan chovek mora dobro da razmisli i kakvu zenu hocje i kakav brak cje biti sa tom istom zenom,jer djavo nikad nije bio jachi na Zemlji.

Ha ha ha, sta si pomislio, stvorila se moja bliznakinja? Ha ha ha ha ha ha ha ha, da ti se ne svidjam mozda? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Necemo se sad ponovo isponovke gledati. Priznaj da si hteo danas da me startujes. Ako nije bilo "Pozn'o bih te medj' hiljadu zena". Kad se danas nisam prekinula od smeha nikad necu. Steta sto nismo bili na istoj strani ulice. Ne bi me valjda pustio da prodjem? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Steta sto nije bilo paparaca, mislim, steta po paparace. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.

Ne znam da li vama treba ovakva tema, ali meni je neophodna... Sve ono sto niste rekli, priznali nekoj osobi..Sto niste uspjeli da joj kazete, a kasnije niste imali priliku...Izvinjenje, molba, priznanje...Vjerujem i da je mnogo onih koji ne mogu da kazu nesto direktno, lakse je ovako...Voljela bih da se ova tema ne unisti neumjesnim upadima onih koji nemaju druga posla nego da ismijavaju tudje emocije.
Dakle, svako ko ima nesto da kaze nekome, a ne moze, iz razlicitih razloga, neka napise ovdje.
Mozda taj neko nikad nece procitati. Mozda i hoce(ja jos vjerujem u cuda :wink: ). A mozda ce se neko pronaci u njoj pa cete i pomoci nekome da se osjeca bolje.

ja bi svome sinu rekla svasta ali uvredit ce se snaha

da budem supermen

super_man.gif

p.s. jacques ne zamjeri ali mnogo mi se svidjaju smajliji

Ja moram owo da poswetim jednom Aci : E moj Aco!
Ti si jedan dwosmisleni kre_ten!
Prwo me lozis,iako idemo zajedno u razred, onda se na wrhuncu mojih nadanja smuwas sa mojom drugaricom,koja doduse nije nista kriwa jer nije znala sta ja osecam prema tebi!
Jos si morao da ispadnes takwa mazga,jer MENI pewas pesme o ljubawi umesto twojoj dragoj...

Ali uprkos swemu ja tebe wolim...
P.S. Bila sam budala sto te nisam smuwala za Dan Zaljubljenih!

P.P.S Sad mi je mnoooooooooogo lakse!!! :D

deko,zelim da ti kazem....izwini zato shto sam u nekim trenutcima twog ziwota bila bezobrazna prema tebi...znam sad je kasno da ti to kazem,jer ti ne mozesh da me chjesh,ali to je ono shto zelim da znash...zelim da znash da te wolim mnogo,mnogo,najwishe na swetu...kako bih htela da se wratish...izwini,ako sam te powredjiwala..wolim te..i nedostajesh mi..zelela bih da si tu..kraj mene...

Back