Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

Ako na nekog treba da se istresem..... onda moram na sebe.
Tomaxe, konju jedan blentavi.... ups... konj je plemenita životinja.
Tomaxe, magarčino matora.... sprco si 33 godine u dupe, a još ništa nisi naučio u životu!
Ko želi tebe tako kilavog, bez novca, bez vlastitog doma, i sa sirotinjskim autom - kojem stalno nešto fali?
Imaš posao koji ti se stalno klima pod nogama, a ne nudi ništa drugo osim bedne plate, krvi i znoja.
Radiš kao marva 9, 12, 16 sati, subotom, nedeljom..... ma prso sam yebiga!

Vragolasta Amfibija:
jes bre tomakse stvarno sto to rece mozda neka i mogla da se zezne.hihihih...:o

Pa može neka i opet da se zezne, jer Calimero tvrdi da sam ja pokvarenjak i da odlično glumim!
Mislim.... ja volim da se zezam, a na osnovu čega je ona zaključila da sam ja pokvarenjak, to izgleda samo bog sveti zna???
Ja ne poznajem ni jednu forumašicu, čak i o tebi znam onoliko stvari koliko si mi dozvolila.... a tvoje poverenje ja nisam izneverio, kao ni ti moje (nadam se)....
pa ako sam bilo koga izneverio, a da se to pouzdano zna, voleo bih da mi to otvoreno i kaže....

.... a ti Calimero, ako budem imao bilo kakav dokaz da je od tebe sve ono poteklo....
lično ću te strpati u duševnu bolnicu!!
Jer kad već nisi sposobna za normalnu komunikaciju sa ljudima, onda tebi zasigurno nešto fali u toj tvojoj glavi!!

CaLiMeRo:
Pa ko je to nama izmileo ispod kamena?
Bubašvaba Tomax. :lol:
Imaš nešto da kažeš, Tomice?
Mislim, kume? :lol: :lol:
Imam nešto da ti kažem, ali na PP. ; )
A pošto si ti mene stavila na listu "idiota", onda sam i ja morao tebe da stavim na svoju listu "idiota".
I šta ćemo sad? Da te prijavim, ili da nastavim da se smejem tvojim budalaštinama?
Čudno, bundeva je stalno ponavljao "kume"??
U čemu je poenta??

Da li je Etotako bila u pravu za tebe??
Da li sam ja ispao kreten zato što joj nisam poverovao??
Sve mi se čini da jesam.

-njemu - alooo bre..kada ces vec jednom poceti da se ljubis kako treba?
i samo da znas izasla sam sinoc sa onim tipom ...i super je...ali...imas srece sto si sa mnom... iskulirala sam ga....i kada ces vec jednom da budes pravo musko...i kazes mamici gde joj je mesto????
-njegovoj mamici- kobilo matora...kada ces vec jednom da nas sjases????ako je on sin jedinac...to ne mora da znaci da trebas i njega a sada i mene konstantno da smaras i penjes nam se na lobanju!!!!
-njegovom ocu- matori smaracu...ti isto...ako si u penziji ne mora da znaci da smo i mi-marsh u p.m......i nauci se ponasanju vise....svrati do mojih malo da vidis kako roditelji mogu i te kako da -gledaju svoja posla-....
uh....dosta za danas...sada mi je malo lakse....;-)

@ Z.
krajnje je vreme da pocnes da se ponasas u skladu sa svojim godinama. da tvoji postupci imaju tezinu. da prestanes da jurcas kao neki adolescent.:evil:
za koju godinu ces imati 30 godina - eeeeeeeeeej! dokle mislis da mi lomis srce?:confused: pretpostavljam da me volish... zasto me se toliko plasis? mozda sam malecka, ali sam dobra, lepa, pametna i najvaznije MNOGO te volim!!! iskusavas moje strpljenje? kockas se sa mojim emocijama? da li cu te cekati ili cu se smoriti i pobeci glavom bez obzira? da sam tvoje godiste, verovatno bih se smorila. ovako, imam jos fore da se ludiram i ne mislim da na tebe gubim vreme. toga si svestan, jel da?
MNOGO TE VOLIM, GADE POKVARENI!!!
prestani da budes stidljiv, zatvoren, lep, dobar, pametan /za neke stvari/... da flertujes pijan sa svima :cry::cry::cry: budi MOJ. pripadaj i drugima, ali budi moj deckic.
dovodis me do ludila!!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Back