Za sve plasljive ;)

evo ovako,priznajem da sam se jednom od jedne situacije prepala. tip koji me privlacio najvise u zivotu do sada. kad je trebalo da se msuvamo, odustala sam, prepala sam se, priznajem. ovo je skracena verzija. tip ostao totalno zbunjen, nista mu nije bilo jasno. ja nisam ni umela da objasnim niti sam probala.. posle me zvao, neki bezvezni razgovor sa moje strane, ja sva izgubljena, ocekivao je neko objasnjenje, nisam znala sta da kazem. ni sebi, a tek njemu...od tada ne zelim da bilo kakva trenutna nesigurnost ili strah ili sumnja uticu na moje odluke. NE URADITI NESTO IZ STRAHA, gore je nego uraditi pa posle se malo kajati.

Da li vam se nekad desilo da vam je tesko da pridjete nekoj osobi, kad prolazite pored nekoga da vam klecaju kolena i da ste zaboravili da hodate? Ili da vam neko prica da zivite u iluziji, vi to ne kapirate...i odjednom imate osecaj da ste pomalo rob (digne vam se zavesa), ne znate kako to da kazete drugoj osobi, i pomalo vas boli stomak od toga? Ako jeste...Onda je ovo pravi kutak za vas, welcome.... Kiss za sve :D

jeste, kad sam bio sa ksenijom na zurci:)

Zhivela sam u iluziji...svesno... ustvari,vishe je to bilo neko potajno nadanje da ce se jednog jutra sve promeniti...i kada me je ugushilo,tad se i promenilo,tj. sama sam promenila...... ne onako kako sam ja zhelela,ali ipak se promenilo....

Meni su klecala kolena jednom kad sam bila osmi razred pred dejt sa deckom u koga sam bila zaljubljena. To je bio prvi i poslednji put sto se tice hodanja. :lol:
Sto se tice iluzija, ja s tim manipulisem, znaci upravljam njima svesno. Kao igra na konopcu.

Samo jednom su ti klecala koljena? :)
Ehhh, kad se ja posvadjam sa Denijem pa ga poslije toga sretnem na ulici, gubila sam tlo pod nogama, drugarice su morale da me drze da na padnem... Lele, kako sam bila zaljubljena... U tom 7-8. razredu... :)

uvek kada sam u njegovoj blizini,
tresu mi se ruke, leptirici u stomaku
taj njegov bezobrazni pogled,
pripijanje uz mene,
majko moja, nikad mi nece biti jasno
kako uspevam da ostanem pribrana,
i nedozvolim da okolina to ne primeti
a on, on to zna........
kad smo sami situacija se naglo preokrene u moju korist,
zivim za te trenutke..

Back