drbob
Iskusan
- Poruka
- 6.294
Mora UEFA da nam uzme bar pola od onoga što će da nam da za plasman.Napred Partizan.Napred naši. :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lexs:Sad ce biti fazon kad izucemo Dinamo a ono zbog baklji pred praznim stadionom.
FLUID:. To je donelo radost navijačima, koji su još jednom pokazali šta misle o upravi kluba. Oni su u teren ubacili sve što su imali od pirotehnike uz skandiranje „Plati, Zeko!“ [/I]
Ma ljudi pogledajte malo bolje.south:u strahu su velike oci,
pa ovako ne obezbedjuju engleze :shock:
2 kordona na tribinama,
2 na stazi,
a jos par stotina spremno,ispred stadiona :shock:
![]()
E jeste smesni vi grobari.south:INTERNETOM PROTIV UPRAVE!
"Grobari" na stranici internet enciklopedije www.wikipedia.com posvećenoj Partizanu ishakerisali uvredljive parole protiv čelnika kluba
tab503:E jeste smesni vi grobari.
ISHAKERISALI
lllooooooollllllcuina na kvadrat.
Za neupucene.
wikipedia nema sta da se hakuje.
Korisnici sami mogu da azuriraju njen sadrzaj.
Znaci mozes i ti da se tamo registrujes i napises sta god pozelis.
v.v.ilic:Dajte neku bližu adresu. Na ovoj opštoj nisam mogao ništa da nadjem. Tražio sam "Partizan" ali tamo nisam ništa našao što ste vi napisali.
Ako, neka ih košta kad već ništa drugo ne rade. Delije su u Libercu imali jako policijsko obezbedjenje ali izvan stadiona. Na stadionu su bili samo redari. Naši pokazuju silu. "Mi smo najjači". "Nas je to Sloba naučio". Ne čuvaju oni narod već se tog naroda boje. Znaju šta rade pa im treba zaštita.south:u strahu su velike oci,
pa ovako ne obezbedjuju engleze :shock:
2 kordona na tribinama,
2 na stazi,
a jos par stotina spremno,ispred stadiona :shock:
![]()
v.v.ilic:Ako, neka ih košta kad već ništa drugo ne rade. Delije su u Libercu imali jako policijsko obezbedjenje ali izvan stadiona. Na stadionu su bili samo redari. Naši pokazuju silu. "Mi smo najjači". "Nas je to Sloba naučio". Ne čuvaju oni narod već se tog naroda boje. Znaju šta rade pa im treba zaštita.![]()