Za sve navijace i simpatizere FK Partizan!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DEO IZVEŠTAJA SA UTAKMICE MARIBOR-PARTIZAN SA SAJTA B92

Utakmica je počela ambicioznim pokušajaima domaćina sa loše postavljenom ekipom, ali prekinuo ih je u 30. minutu gol Zajića. To je donelo radost navijačima, koji su još jednom pokazali šta misle o upravi kluba. Oni su u teren ubacili sve što su imali od pirotehnike uz skandiranje „Plati, Zeko!“

grobari u mariboru

untitledhc8.png

big0001890980gv0.jpg

Nije bitno ,ali ja sam Zvezdaš!
Sličan meni postoji on ima nos,ima dva uveta,usta jezik,ima onu stvar između nogu,i još dve stvari takođe između nogu,i on zamisli ima crvenu krv i jauče kada mu iskopaš oko,ali on je navijač Partizana a ja sam navijač Zvezde,Red Star-a,...i ni po čemu se ne razlikujemo do osim po grbu i po tome što je mojih nekoliko pruga na dresu crvenije boje od njegovih pruga koje su crnje boje,i jedino nas oni što razlikuju boje razlikuju i niko drugi,jer smo u istinu potpuno slični....
Partizan nema ekipu da ove sezone ikako ugrozi Zvezdu,a Zvezda je kao i Partizan i svi srpski klubovi zavisnik od transvera i Zvezda je imala dobru ekipu dok nije prodala pola tima,zato ko zna šta će biti,dok i sa Partizanom je ista priča,pitam ja sada vas Partizanovce kako da zajedno stanemo na
put ovim lopovskim radnjama po klubovima u Srbiji,i kako da se spreči ovoliki pomor talenata po Ruskim i Turskim i ko zna čijim niže-razrednim klubovima.....

13.09.2006. 16:07
IN MEMORIAM

U francuskom gradu Nantu danas je preminuo, nekada, jedan od najboljih i najomiljenijih igrača Partizana, Zoran – Čava Dimitrijević (1962-2006.)

Naš Čava je rodjen 28.8.1962. na Bulbulderu i već 1975. dolazi u Partizan gde je ostao sledećih 11 godina, prošavši sve selekcije, od petlića kod čika Conje, do prvog tima za koji je debitovao 26.9.1981. protiv Veleža u Beogradu.

Igrač kova Čave Dimitrijevića radja se jednom u 50 leta i za njega je važilo pravilo da može ako treba i da »pojede loptu«, a njegova vedra bulburderska priroda, proizvela ga je u najomiljenig fudbalera tih godina.

Bio je ljubimac, navijača, saigrača, ljudi iz kluba, novinara, čak i protivničkih igrača - jednom rečju svih koji su imali bilo kakve dodirne tačke sa fudbalom. Čiste duše, kakvim ga je Bog dao, osvajao je sve sa kojima je bio u kontaktu. Prešavši 1986. godine u zagrebački Dinamo, naprečac je osvojio i »purgerska srca«, postavši za vrlo kratko vreme ljubimac svih zagrepčana.

Mi, koji smo imali čast da budemo prijatelji sa Čavom, sa neizmernom tugom u srcu opraštamo se od još jedne beogradske i partizanove fudbalske legende, koja je oplemenila svoj i naš život najlepšim što se može dati fudbalu – ljubavlju prema fudbalu i klubu, kao i svojom širokom i dobrom dušom.

Iza sebe je ostavio sina Miloša koji je prvotimac francuskog Nanta i mnogi kažu da podseća na oca. Samo podseća, jer Čava je bio jedan i neponovljiv.

Hvala ti za sva zadovoljsta koja si nesebično pružao sebi i svima nama, a i za fudbalsko majstorstvo u kome smo imali privilegiju da uživamo.

Počivaj u miru i neka te čuvaju andjeli!

Vreme i mesto sahrane biće naknadno objavljeni.

INTERNETOM PROTIV UPRAVE!
"Grobari" na stranici internet enciklopedije www.wikipedia.com posvećenoj Partizanu ishakerisali uvredljive parole protiv čelnika kluba

"Grobari": Nismo organizovano izveli ovu akciju, ali je pozdravljamo, jer je potpuno u duhu naše borbe protiv Uprave

Navijači Partizana preneli su rat protiv klupske Uprave na - internet! Nepoznate osobe, za koje se pretpostavlja da su pripadnici "Grobara", upali su na sajt najveće internet enciklopedije "Vikipedije" (www.wikipedia.org) i na stranici koja pripada Partizanu ispisali uvredljive poruke protiv čelnika kluba.
Osim toga, oni su po "svom nahođenju" prepravili podatke o crno-belima, pa tako na mestima gde se pominju direktor Nenad Bjeković i generalni sekretar Žarko Zečević stoji da su "oni lopovi". Parole su ispisane na srpskoj verziji i urađene su tako da ispada da su sastavni deo teksta. "Hakeri sa juga" su u delu u kojem su izneti podaci o Partizanovom stadionu velikim slovima ispisali parolu protiv generalnog sekretara Zečevića ("Zeka lopov, uprava napolje"), a u nastavku su u kontekstu teksta umetnute rečenice "Direktor kluba je Nenad Bjeković, a generalni sekretar Žarko Zečević, koji su lopovi. Partizan ima najjače navijače na svetu, Grobare".
"Grobari" tvrde da ova akcija nije organizovana iz jezgra grupe, već je to verovatno neko od članova ovog navijačkog pokreta uradio u sopstvenoj režiji. Međutim, oni tvrde da podržavaju ovu ideju, jer je u skladu sa njihovim imidžom, idejama i načinom borbe.
- Pozdravljamo ovaj potez jer je potpuno u skladu sa našom borbom protiv Uprave kluba. Naše akcije nisu "centralizovane", već je poenta da svako doprinese na svoj način koliko i kako može i da na svoj način izrazi svoj protest. Nama je samo važno da je to učinjeno u skladu sa duhom idejama i imidžom "Grobara", a ova akcija je upravo takva. Poenta je u tome da mi nastavljamo borbu protiv ljudi koji su upropastili klub, a veoma je dobro što se naš glas čuo i na toliko posećenoj internet prezentaciji. To dokazuje koliko je naš pokret jak - rekao je jedan od vođa "Grobara".
(S. R.)

south:
INTERNETOM PROTIV UPRAVE!
"Grobari" na stranici internet enciklopedije www.wikipedia.com posvećenoj Partizanu ishakerisali uvredljive parole protiv čelnika kluba
E jeste smesni vi grobari.
ISHAKERISALI
lllooooooollllllcuina na kvadrat.

Za neupucene.
wikipedia nema sta da se hakuje.
Korisnici sami mogu da azuriraju njen sadrzaj.
Znaci mozes i ti da se tamo registrujes i napises sta god pozelis.

tab503:
E jeste smesni vi grobari.
ISHAKERISALI
lllooooooollllllcuina na kvadrat.

Za neupucene.
wikipedia nema sta da se hakuje.
Korisnici sami mogu da azuriraju njen sadrzaj.
Znaci mozes i ti da se tamo registrujes i napises sta god pozelis.

tako je,
medjutim zeka se u zadnje vreme veoma angazuje oko interneta i ima svoje skoro na svakom forumu,
veoma interesantno
...pa kad je vec tu,cisto da se ne zanese

v.v.ilic:
Dajte neku bližu adresu. Na ovoj opštoj nisam mogao ništa da nadjem. Tražio sam "Partizan" ali tamo nisam ništa našao što ste vi napisali.

pravo da ti kazem nisam ni otvarao,
verovatno su pokvarili i vratili na staro :evil:
to je bilo pre par dana
zapalo mi je za oko,zato sto su ovi iz uprave pre jedno mesec dana poveli kampanju za ''pravilno'' predstavljanje fk partizan po internetu i forumima???
pa ih izgleda do sad jos nisu naucili da koriste internet :D

south:
u strahu su velike oci,
pa ovako ne obezbedjuju engleze :shock:
2 kordona na tribinama,
2 na stazi,
a jos par stotina spremno,ispred stadiona :shock:

dscf1555ou1mj7.jpg
Ako, neka ih košta kad već ništa drugo ne rade. Delije su u Libercu imali jako policijsko obezbedjenje ali izvan stadiona. Na stadionu su bili samo redari. Naši pokazuju silu. "Mi smo najjači". "Nas je to Sloba naučio". Ne čuvaju oni narod već se tog naroda boje. Znaju šta rade pa im treba zaštita.:evil:

v.v.ilic:
Ako, neka ih košta kad već ništa drugo ne rade. Delije su u Libercu imali jako policijsko obezbedjenje ali izvan stadiona. Na stadionu su bili samo redari. Naši pokazuju silu. "Mi smo najjači". "Nas je to Sloba naučio". Ne čuvaju oni narod već se tog naroda boje. Znaju šta rade pa im treba zaštita.:evil:

tacno tako,
ja mislim da svako ovako obezbedjenja kosta od 5-10.000eura,
jer, jedno je policijska procena i to podrazumeva 50-70 ljudi,
a drugo je ovo izivljavanje koje kosta.. ?
a znas i sam kako prolaze ovakvi lideri koji se boje svog naroda(u ovom slucaju svojih navijaca)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back