za sta sluze muskarci u kuci?

liv:
Da bi emancipovana zena bila zadovoljna muz treba:
1.da kuva
2.da usisava
3.da prostire ves
4.da slaze sudje u masinu
5.da pere prozore i kaci zavjese
6.da ne gleda utakmice
7.da sto manje kontaktira sa mamom
8.da izlazi samo u pratnji svoje supruge
9.da razvozi djecu u vrtic/skolu
10.da zaradjuje solidno(garderoba,restorani,putovanja)
11.da obavlja popravke po kuci
12.da poznaje "vazne ljude" koji ce ih pozivati na razne VIP zabave,pozorisne,filmske premijere itd.uz preduslov da ta poznanstva stice iskljucivo u radno vrijeme da ne bi zanemarivao svoje kucne obaveze!
E,onda bi se zene lakse odlucivale da stupe u to ropstvo zvano brak a mozda i da rode vise od jednog djeteta!
Takav sam !

liv:
1.da kuva
2.da usisava
3.da prostire ves
6.da ne gleda utakmice
8.da izlazi samo u pratnji svoje supruge
9.da razvozi djecu u vrtic/skolu
12.da poznaje "vazne ljude" koji ce ih pozivati na razne VIP zabave,pozorisne,filmske premijere itd.uz preduslov da ta poznanstva stice iskljucivo u radno vrijeme da ne bi zanemarivao svoje kucne obaveze!
E,onda bi se zene lakse odlucivale da stupe u to ropstvo zvano brak a mozda i da rode vise od jednog djeteta!
Kad ovo sve procitas zvuci surovo, a kada zena sve to radi onda je normalno. :roll:

da naprave svinjac kad klopaju a posle da vas gledaju tako slatkim pogledom da im odmah oprostite sto cete se baktati sa deterdzentom sledecih pola sata

da pojedu svaki vas neuspeli /ne mislim na zagoreli - zagoreli se baca!/ kolac i da vam kaze da ste bas super kuvarica

da vas neguje kad ste bolesni

da kupuje dnevnu stampu

da opravlja sitne kvarove

da vam pusta super muziku /sta cu kad sam zaljubiska u jednog di dzeja! :oops: /

da uzima kvalitetne filmove iz video kluba i da ih vraca

da mu se ogrebete za pivo kad ne gleda

da prica pametne stvari

da ga volite i da vas voli...

Kad ovo sve procitas zvuci surovo, a kada zena sve to radi onda je normalno.
Pa naravno da nije normalno!Sve zavisi od situacije.Evo npr. moj muz je stigao sa jednog puta u nedelju u 3 ujutru a juce ujutru(ponedeljak)opet otputovao,doci ce u srijedu popodne a u petak ujutru opet ide!Da ga cekam da usisa ili da zamijeni sijalicu?Da ga napadnem sa vrata kad dodje jer je meni tesko,sama sam,podizem djecu(3),kuvam,cistim...Ili da ga mozda ostavim iako ga obozavam,iako imamo tri klinca,iako je najbolji otac na svijetu(kvantitet nije kvalitet),iako ima vrlo tezak i stresan posao u kome je barem za sada uspjesan i moze sve da nam pruzi,iako je jako romantican pa me uvijek iznenadi na razlicit nacin,iako me zove po 10 puta na dan samo da mi cuje glas,iako me cini srecnom,iako sam zadovoljna svojim zivotom i svojom porodicom,iako misli da ima najbolju zenu i djecu,iako je virtuoz u krevetu... :oops: :lol:
Bivsi muz moje sestre je sve moguce radio po kuci,cak je pravio zimnicu ali joj je jednog lijepog dana u nastupu ljubomore(hiljaditom)slomio ruku.E to je kreten! :evil: Iznervirah se,cao

Milojko Vasic:
liv:
1.da kuva
2.da usisava
3.da prostire ves
6.da ne gleda utakmice

8.da izlazi samo u pratnji svoje supruge9.da razvozi djecu u vrtic/skolu
Takav sam !

to je neki kandidat za platinastu papuču 2004. godine, a žena za naj-vešticu, indeed....a pri tom su oboje glupi, hihihihihihi.....

malecka:
da naprave svinjac kad klopaju a posle da vas gledaju tako slatkim pogledom da im odmah oprostite sto cete se baktati sa deterdzentom sledecih pola sata

da pojedu svaki vas neuspeli /ne mislim na zagoreli - zagoreli se baca!/ kolac i da vam kaze da ste bas super kuvarica

da kupuje dnevnu stampu

da vam pusta super muziku /sta cu kad sam zaljubiska u jednog di dzeja! :oops: /

da prica pametne stvari

Jao kako slatko !!!

mada, ja bih insistirao da vikendom ja kuvam! i u principu svako treba da radi ono sto mu najbolje ide.

slazem se sa vecinom stvari sa liste, ali je najbitnija ljubav... sve ostalo i nece padati kao neka obaveza ako je ljubav pokratac, kicma i malter prelepih dana i veceri... :wink:

PS: mada bih insistirao i da ponekad tokom nedelje ja nesto spremim :) :lol: :lol:

malecka:

da kupuje dnevnu stampu

da prica pametne stvari

jao,kad vidim ovo dodje mi da se odma` udam... :wink:

Tommy_V:
mada, ja bih insistirao da vikendom ja kuvam! i u principu svako treba da radi ono sto mu najbolje ide.

slazem se sa vecinom stvari sa liste, ali je najbitnija ljubav... sve ostalo i nece padati kao neka obaveza ako je ljubav pokratac, kicma i malter prelepih dana i veceri... :wink:

PS: mada bih insistirao i da ponekad tokom nedelje ja nesto spremim :) :lol: :lol:

evo, kao ovlašćeni diler muževa po volji, i povoljnih, evo u ime Tome raspisujem
TENDER za
1. suprugu.
2. nežnu ljubavnicu, lojalnu i zahvalnu
3. tu i tamo koje dete što neće psovati
Uz muža idu i nepokretnosti (neopterećene hipotekom niti založnim listom), bela tehnika, recepti njegove bake i iz muških časopisa, afrodizijaci i masaža.
Zapečaćene ponude dostaviti najkasnije do 3 dana od dana objavljivanja oglasa.

Betty:
Tommy_V:

evo, kao ovlašćeni diler muževa po volji, i povoljnih, evo u ime Tome raspisujem
TENDER za
1. suprugu.
2. nežnu ljubavnicu, lojalnu i zahvalnu
3. tu i tamo koje dete što neće psovati
Uz muža idu i nepokretnosti (neopterećene hipotekom niti založnim listom), bela tehnika, recepti njegove bake i iz muških časopisa, afrodizijaci i masaža.
Zapečaćene ponude dostaviti najkasnije do 3 dana od dana objavljivanja oglasa.

a, bre, poštovane žene, PA NISAM TRAŽILA DA SE OTKUPI TENDERSKA DOKUMENTACIJA :lol: :lol: :lol:

Back