za sta sluze muskarci u kuci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaoj, Beti, ako je sve tako divno:Betty:muskarci sluze>
1. da ponesu teske stvari
2. da premeste namestaj
3. da ubiju gadnu bubu
4. da izbace osu kad udje ustan
5. da skuvaju kafu kad si umorna (najbolje ujutro, cim se probudis)
6. da se s njim kupas u mirisljavoj kupki
7. da te lepo izmasira
8. da ga vodis u shopping
9. da ga volis, volis, volis....
10. da jednog dana ne moras ti na roditeljski
Betty:i jos.
da znaju gde sta i po kojoj ceni moze da se kupi..
da znaju koliki je kurs eura u kockarnicama, kad treba da se menja, da se ima vise
da znaju gde su najbolje apoteke i koji preparat cemu sluzi, i da znaju koje tacke masirati kad ste umorni ili vas bili stomak ili glava
da se zalazu za jedenje sto vise voca i povrca
da donose dobre knjige i novine svaki dan (a knjige ne moze svaki dan, jbg)
da dobiju lepe nadimke od dragog
da budete ponosni na njih
Julian_Duranona:Nemoj sestro, tako... Postavila si vec, jednu slicnu temu, na "dom i porodica". Ruzan je to nacin, da se obracunas sa muzem! Kada vidim ova dva tvoja posta, dodje mi da ga zalim... Nemoj da se ljutis, ja to - iskreno!
mmacca:Za sta sluze muskarci u kuci ako beze od svih obaveza?
looodica:mmacca:Za sta sluze muskarci u kuci ako beze od svih obaveza?
Ne slazem se sa tobom uopshte.U ovoj zemlji gde ja zivim i gde se mnogo radi i gde si dosta pod stresovima svaki dan, veruj mi jedan drugome pomazu i mushkarchine ne begaju od obaveza.
To jedino tu u jugi mushkarci kad dodju sa posla sve cetiri u vis a zena jadna sve mora sama da radi, e shto se tice toga tu sam protiv.Nema to veze shto je on mushkarac ,isto vredi kao jedna zena.Nema mushkarac vecu vrednost od nas zena,isti smo 8)
mala natasa:looodica:mmacca:Za sta sluze muskarci u kuci ako beze od svih obaveza?
Ne slazem se sa tobom uopshte.U ovoj zemlji gde ja zivim i gde se mnogo radi i gde si dosta pod stresovima svaki dan, veruj mi jedan drugome pomazu i mushkarchine ne begaju od obaveza.
To jedino tu u jugi mushkarci kad dodju sa posla sve cetiri u vis a zena jadna sve mora sama da radi, e shto se tice toga tu sam protiv.Nema to veze shto je on mushkarac ,isto vredi kao jedna zena.Nema mushkarac vecu vrednost od nas zena,isti smo 8)
Ma looodice da ti nisi nama u Norway a? :wink:
looodica:Pa.....sad bash da si sve neznam ali meni jesi :wink:
Pink Panter:"resila sam najzad da se udam! dosadilo mi je da sama menjam sijalice i popravljam masinu za ves. Lepse je kada muz sedi pored mene, i posmatra kako to radim!!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pink Panter:"resila sam najzad da se udam! dosadilo mi je da sama menjam sijalice i popravljam masinu za ves. Lepse je kada muz sedi pored mene, i posmatra kako to radim!!!"