Za slobodnu Republiku Srpsku

• Začetnik teme Začetnik teme aimo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
giovaniI:
dodik evo vec treci mandat dokazuje da mu je fotelja najmilija.
pogledaj moje neke ranije postove na ovome forumu,prije izbor u RS oktobra 2006,jasno sam i tada rekao da on zloupotrebljava ideju referenduma na najgori moguci nacin-predizbornom retorikom,i da nakon izbora niti 1 nece spomenuti tu opciju.
tako je i bilo.

Lupaš mnogo. Mora da si propali SDS-ovac... Hm, jedino je on nešto i radio u ybnom Tamnom Vilajetu...

jomini:
A RS je pod nekakvom okupacijom?
Imamo par forumaša ovde koji su odande, da ih pitamo šta im ometa normalan život više nego nama recimo?
Kolega, nisam citao sve napisane postove, ali moram da ti odgovorim samo na par stvari...

Najjednostavniji odgovor mozes da dobijes ako si u prilici da pogledas bilo koje informativne emisije iz BiH, iskljucujuci medije iz RS-a--

Dakle, BHT1, FTV, Hyat... etc. i dobices odgovor na pitanje koje si postavio..

Pozdrav..

GZ:
Kolega, nisam citao sve napisane postove, ali moram da ti odgovorim samo na par stvari...

Najjednostavniji odgovor mozes da dobijes ako si u prilici da pogledas bilo koje informativne emisije iz BiH, iskljucujuci medije iz RS-a--

Dakle, BHT1, FTV, Hyat... etc. i dobices odgovor na pitanje koje si postavio..

Pozdrav..

...emisiju 60 minuta ponedeljkom u 20 sati i bice mu sve jasno...FTV...

bogibatina:
...prakticno, sve odluke o privatizaciji velikih preduzeca cekaju saglasnost saveta ministara jer muslimanski ministri nece da daju saglasnost, dalje, uprava za indirektno oporezivanje je zakinula rs za oko 35 mil. eu, a za racun federacije i tako joj daje vestacko disanje jer bi finansijski propala...ne zelimo da ih izdrzavamo , jer imamo i svojih problema...zasto ja kao poreski obveznik moram svojim novcem da placam birokratsko bure bez dna u federaciji...politicka sranja da ne spominjem...
Pa takav seks nam ovde priređuju i naši političari. Zar je bitno ko te krade i lupa po ušima? Bolje ćemo se osećati ako to radi ''naše gore list''?

svetolik trpkovic:
Ne znam prosle nedelje sam bio na manjoj Bosanskoj turneji u Sokolcu,Vlasenici ,Sarajevu i na Palama i koliko sam video iz prica obicnih ljudi njima nije toliko stalo do tih plemenskih prica koje im prodaju Dodik,Silajdzic,Suljo Tihic ,SDS i HDZ i slicni politicari koji svoju vlastitu nesposobnost i kriminal i lopovluk maskiraju tim glupostima o ukidanju RS , o referendumu za otcepljenne ,o prijajanju delova Bosne Srbiji ili Hrvatskoj.
.

Onda neka belosvetske barabe umesto UZALUDNOG truda održanja Virtuelne BiH svoju energiju i sredstva troše na borbu protiv toga kriminala i lopovluka, ako im je toliko stalo do blagostanja naroda!!
Ma hebe se njima za narod!?:)

Lacibg:
Шта теби није јасно у ономе што сам написао, или, да ли ти разликујеш ситуацију пре потписивања дејтонског споразума и после ?

Да ти мало појасним : Тек после тог споразума Федерација БиХ је призната као међународни чиниоц. Тј. овај потписани дејтонски споразум је био услов да то тога дође. Од тог момента СРЈ а сад Србија немају никакве ингеренције над једном сувереном земљом. Сад, јесте питање, колико је суверена и да ли је ту посао завршен. Па пошто је то федерација - удржење три ентитета - постоји могућност да се она прекине. Јер, као федерација је добровољно удруживање - које је заправо наметнуто - образлажући то једино могућим због територијалне, економске целовитости. А циљ је био да се Срби не досете и припоје тадашњој СРЈ.

И шта је теби превртљиво у мом посту, једноставно објашњавам шта може а шта не.
Ако имаш замерке, објасни то са више од две реченице и једном архи-паролом.

Pisao sam: Prevrtljivost međunarodnjaka, a ne tvoja!

Hvala za info o datumu i uslovima priznanja BiH:
Znači još jedna VELEIZDAJA SMrada!
Osim toga, mislim da predsednik NIJE imao prava odlučiti/podpisati akt o odvajanju dela svoje države:
NJEGOV POTPIS JE NELEGITIMAN I NEVAŽEĆI!

bogibatina:
...
...zasto ja kao poreski obveznik moram svojim novcem da placam birokratsko bure bez dna u federaciji...politicka sranja da ne spominjem...

I penzije, tj. beneficije onim balijama koje su klale Srbe i sada žive k'o bubreg u loju, umesto da trunu po zatvorima!?:)

-----------------------------------------------
Za Kralja i Otadžbinu!

Back