...za samo jedno veče...

vi svi ovde mislite na sex, vidim ja, čim pominjete sram i intrige...;) Šalim se, nije sex za jedno veče u pitanju (naravno, može i sex), može da bude i samo razgovor, bilo šta što je ta osoba učinila da vam se ureže u sećanje...

..daaaa...a šta ako je to osoba koju bi mogla da voliš, ali znaš da bi to zbog nekog razloga bilo suludo jer je nemoguće da budete zajedno....kada možeš da uzmeš samo taj tren ili ništa...[/QUOTE]

Zivot i jeste tren..taj tren treba zivjeti...

Zeljko Samardzic - Grlica

Šta si to u meni našla moja tužna grlice,
što su drumovi za mene, za tebe su ulice,
tebi treba neko snažan, neko jak i siguran,
a ne čovek kao ja, od života umoran.

Nije tebi noćas mesto u mom praznom hodniku,
da bi došla do mog srca, ne znaš tajnu lozinku,
Tebi treba neko snažan, neko jak i siguran, a ne čovek kao ja. . .

Za jednu noć kraj mene, ti bi dala ceo svet,
a ja sve, sve što imam za tvojih dvadeset i pet,
za jednu noć kraj mene ti bi srušila svoj let,
a ja ni onda ne bih imao tvojih dvadeset i pet.

Šta si to u meni našla moja tužna grlice,
što su drumovi za mene, za tebe su ulice,
tebi treba neko snažan, neko jak i siguran,
a ne čovek kao ja, a ne čovek kao ja. . . .

Za jednu noć kraj mene, ti bi dala ceo svet,
a ja sve, sve što imam za tvojih dvadeset i pet,
za jednu noć kraj mene ti bi srušila svoj let,
a ja ni onda ne bih imao tvojih dvadeset i pet...

hi-3.gif

Mozda ima onih koji to nisu doziveli kazem mozda ,al na njihovu zalost.Zazalimo i mi ponekad kad se setimo tih dragih trenutaka jer je kratko trajalo, ali ostanu lepe uspomene koje nam u trenucima samoce zagreju grudi,barem meni.i da nije bilo lepo ne bismo zeleli da traje duze , ostaje nam lepa uspomena na lepo provedeno veche i dotichnu osobu.

vi svi ovde mislite na sex, vidim ja, čim pominjete sram i intrige...;) Šalim se, nije sex za jedno veče u pitanju (naravno, može i sex), može da bude i samo razgovor, bilo šta što je ta osoba učinila da vam se ureže u sećanje...

..daaaa...a šta ako je to osoba koju bi mogla da voliš, ali znaš da bi to zbog nekog razloga bilo suludo jer je nemoguće da budete zajedno....kada možeš da uzmeš samo taj tren ili ništa...[/QUOTE]

Zivot i jeste tren..taj tren treba zivjeti...

Prepustiti se i izgubiti u pogledu oka...
Iscekivajuci...lagano dodir...ispreplitane prste...
Prepustiti se zagrljaju,cvrstom a opet tako neznom...
Prepustiti se trenutku koji ce uzdrmati moje srce,poljupcu koji ce me naterati da mi klecaju kolena i pokrenuti leptirice u stomaku...
Osetiti kako krv tece venama zudeci za jos poljubaca, koja bude iskru strasti,vec zaboravljenu...

To je nesto posebno...

...e ne mislim na sex na jedno veče...
..mislim na veze, nazovite ih kao hoćete, poznanstva, romantične susrete, slučajne ili namerne, emocionalnu bliskost, koju ste osetili samo jedno veče, ili, ajd' može i nekoliko dana, a znali ste od početka da zbog nekih razloga tu osobu možda nikada više nećete videti...možda zato što je daleko, možda čak i u drugoj državi, možda zbog nekog drugog razloga... ali u tom nekom predivnom trenutku bio vam je dovoljan samo taj tren, od koga ćete kasnije imati samo sećanje...
E to sećanje, da li je to za vas bolna tema, nešto kao propuštena prilika ili momenat koji evocira lepe uspomene..?

...da...verovatno...ne smem ni da pomislim- sigurno...Ako bude sigurno tako, onda je za razumeti otkud sad ova iznenadna bol...predosecaj losega.
Nestao si iz ugla mojih usana...tako sam iznenada ruzna i stara, sva naborana i setna...
Znas li ti uopste koliko sam ranjiva?
Znas li koliko sam, teseci tebe, skupljala zadnje rasute, istrosene atome snage, da za tebe budem jaka?
...a slaba sam i ranjiva...
I uprkos svemu- stojim tu pred tobom, s druge strane nestvarnog sveta, ogoljenih emocija i otvorenog srca...samo me vera jos uvek nije napustila...sve ostalo je opsena, moja licna ljustura...da, cujes li, moja ljustura! Za spoljni svet tesko uocljiva, ali postoji... Imam je...taj uzas u koji se skriju strahovi svakog coveka, pa u njoj rastu i hrane se nasim secanjima i zeljama...
Moja je ljustura veca od mene same...toliko velika da se davim u vrtlogu njene trule unutrasnjosti, svesna svega, a nemocna da bilo sta promenim...jer, moja ljubav moze pobediti sve...osim tvojih strahova.
Zato uzimam ono sto mozes da mi pruzis...tvoje strahove, tvoju paznju i tvoju misao da od nas nece biti nista...i zivim, grejuci svoje srce na ognjistu spoznaje da smo sami napravili kraj i pre pocetka...
...a u grudima mi buktinja nade da gresim, po prvi put prokleto dobro gresim, i da je voljenje tebe tek pocetak svega!

Tek sam sad vidjela ovu temu...
M,da...

Isqsila sam to.Ne znam da li da kazem 'nazalost' ili 'srecjom'. Bila sam posebno vezana za tu osobu i svaka sekunda provedena sa njom bila je savrshena. Ta glupa daljina je ono shto je prepreka.
Nauchila sam da zivim bez te osobe,ali mi nedostaje.

Ja u dalekoj zemlji,veliki grad,vino,vatomet,on me drzi za ruku dok ja vristim u lunaparku na nekoj spravi.. ..Piano bar na vrhu hotela odakle se vidi ceo grad. Pijem prvi koktel u zivotu (imam 17god) i zaboravljam na prisutne rodjake(njegove prijatelje),vidim i cujem samo njega. On mi peva i ja se osecam kao princeza, svet se vrti oko mene... Moji rodjaci polaze kuci, a on me poziva u Discoteku. Odbijam,bezim, bojim se da ce nesto narusiti taj savrseni trenutak srece. On je stariji,ja se uskoro vracam u Srbiju,svesna sam da je to nemoguca misija. Nikada ga vise nisam videla,ali i posle mnogo godina secanje na to vece navlaci osmeh na moje lice i osecaj savrsenog zadovoljstva u moje bice. Nema tuge,samo neka slatka seta...

Back