Za poneti...

13081840_10207380239123174_1919859288_n.jpg

Tema nije coffe to go, a nije ni pizza cut.
Šta nosite u torbici?
Kada napišem ,,torbica" podrazumeva se Sport Bili torba, u koju stane pola kuće :lol:
Ili ste trezvene , praktične cice, koje u džep stave ključeve i papirne maramice (jer ne šminkate se, a i T zona vam se ne sija, ne zapisujete,pa ne treba notes, mobilni nosite u ruci i sve beleške idu u fon, parfemi vam ne trebaju-uvek imate miomiris na đurđevaka...)
Ustvari, neke će reći da nose i mini bojler, a one će biti iskrenije od onih koje kažu da su toliko samosvesne da im ne treba ništa.
Kakve ste vi?

Pare
Telefon
Kljuceve
Cigarete

ja imam neke papirčine,crteže,skice(to sam sve ja crtao,pola se ne sećam ni za šta to treba da služi),telefon(raspo se dadog i ko ga izmislio),cigare,upaljač nikad nemam,3,4x po jednu ili dve žvake(onako spolja nauljene,masne...ne znam za čega ja to uopšte i čuvam,što ne bacam to),zgužvanih para u svim džepovima(gde god se okrenem,svuda novaca imam ja to tako brečim u mašinu pa ih i operem,valjda hoću da budem mafijaš,kao perem pare),obavezno bar po par komada kojekakvih šrafova,metar,marker
nadje se tu ponekad i koji pikavac,to ako odem negde gde je zabranjeno pušenje,a ja se mislim ahaaa zabranićeš mi,samo što nisi,pa ispušim pljugu i onda da ne bih bacio dole da ne vide,ja im samo otresem žar i stavim opušak u džep pa posle bacim,al zaboravim
ma bude tu svega,i pecaroškog pribora i sendviča,trave...svega u božijoj bašti
a kada bih mogao da biram,poneo bih i mešalicu i aparat za varenje

Back