Za poneti...

gost 287528

Elita
Poruka
20.347
Tema nije coffe to go, a nije ni pizza cut.
Šta nosite u torbici?
Kada napišem ,,torbica" podrazumeva se Sport Bili torba, u koju stane pola kuće :lol:
Ili ste trezvene , praktične cice, koje u džep stave ključeve i papirne maramice (jer ne šminkate se, a i T zona vam se ne sija, ne zapisujete,pa ne treba notes, mobilni nosite u ruci i sve beleške idu u fon, parfemi vam ne trebaju-uvek imate miomiris na đurđevaka...)
Ustvari, neke će reći da nose i mini bojler, a one će biti iskrenije od onih koje kažu da su toliko samosvesne da im ne treba ništa.
Kakve ste vi?

Cigarete, upaljac, licna karta, bus slus, kljucevi, zvake, telefon, slatke parice razbacane po torbi, novcanik, nekada maramice

- - - - - - - - - -

Ti je standardna postavka..i slusalice, a nekada i neke nozice, peroreze:lol:

У џепићу ташне картице и документа.

У самој ташни - новчаник, цигаре, упаљач, хемијска оловка, папирнате марамице, неутрални кармин, најмања Нивеа, мобилни, кључеви.

И смотан платнени цегер, да не заборавим.

Poslednja izmena od moderatora:
Tema nije coffe to go, a nije ni pizza cut.
Šta nosite u torbici?
Kada napišem ,,torbica" podrazumeva se Sport Bili torba, u koju stane pola kuće :lol:
Ili ste trezvene , praktične cice, koje u džep stave ključeve i papirne maramice (jer ne šminkate se, a i T zona vam se ne sija, ne zapisujete,pa ne treba notes, mobilni nosite u ruci i sve beleške idu u fon, parfemi vam ne trebaju-uvek imate miomiris na đurđevaka...)
Ustvari, neke će reći da nose i mini bojler, a one će biti iskrenije od onih koje kažu da su toliko samosvesne da im ne treba ništa.
Kakve ste vi?

lepe smo :flert:

nosim svasta, samo cekam da nadjem i nekog mrtvog misa u torbi...obavezne stvari su novcanik, labelo, kljucevi, telefon, cigarete, upaljac i kafetin...a sta sve ima u ostalih par kilograma to ni madjionicar ne bi znao :lol:

I inace meni sve moze zimi u dzepove jakne da stane. Kad idem po kraju idem bez torbe.

- - - - - - - - - -

Nekada nosom prazni torbu, ostalo je po dzepovima.

- - - - - - - - - -

I temi se u samoj postabci provlaci d se podrazumeva da zene nose sve i svasta. Hm

- - - - - - - - - -

I da nosim fon u ruci:mrgreen:

I inace meni sve moze zimi u dzepove jakne da stane. Kad idem po kraju idem bez torbe.

- - - - - - - - - -

Nekada nosom prazni torbu, ostalo je po dzepovima.

- - - - - - - - - -

I temi se u samoj postabci provlaci d se podrazumeva da zene nose sve i svasta. Hm

- - - - - - - - - -

I da nosim fon u ruci:mrgreen:

:lol: šta ćeš, subjektivna sam...
Nosim svašta, npr, otkud znam hoću li biti negde taoc, pa nije lepo da nemam sprej za samoodbranu i vlažne maramice :lol:

- - - - - - - - - -

:roll: Ova tema je bila vec 1000x :roll: :rotf:

Zašto ti nisi na mitingu u Ns? Nego, špijuniraš ovde, m :lol:?

vidim da je za žene, al pošto i muški nose torbice zadnjih godina eto mogu valjda i muški :lol:
jedno vreme sam nosio pederušu, znaš ono bez čega danas ni jednog muškarca u gradu ne možeš da vidiš...one crne...ja naravno iam kinesku nit je nike nit je adidas, korisna stvar nema šta...misim ne vidim što bi platio duplo više za neku markiranu kad je rajfešlus rajfešlus, a kroj je kroj...šiveno je sve to i računam da ne može tu neke nauke da bude...unutra bi stavljo lična dokumenta, cigare, mobilni, ključeve, nešto toalet papira onako pogužvano da manje zauzme mesta za nedaj bože, ključeve...i to je to...
međutim s obzirom da ne volim da me išta stišće oko vrata, a i nekako mi neam pojma...iritantno da budem ko svi, ja sam se vratio tradicionalnoj vrsti transportovanja potrepština...najlon kesa...pa sad...ili je to lili ona malecka, il isto tako neka mala poput nje...i super

- - - - - - - - - -

i to je recimo kad idem na poso, a za ovako kraće relacije džepovi završavaju poso...ključevi, mobilni i cigare, drugo neam šta

Ključeve, torbicu sa rumenilom i karminom, maramice, labelo, novčanik, neki bombon i žvake i to je to uglavnom, ne volim ogromne torbe ne volim preteške, ovo je taman koliko mi je neophodno.

У џепићу ташне картице и документа.

У самој ташни - новчаник, цигаре, упаљач, хемијска оловка, папирнате марамице, неутрални кармин, најмања Нивеа, мобилни, кључеви.

И смотан платнени цегер, да не заборавим.
Kod mene lično si dobila poen zbog hemijske olovke, mada i tebe i mene boli doope što je to meni simpa.
:super:

Najveći problem mi je što svaki čas menjam torbu, shodno obući, često i nekoliko puta na dan pa me smara to prebacivanje :roll:
Obavezni su ključevi (a na njima privesci sa mini šrafcigerima, 3, manji, veći i krstasti i jedan četvrtast privezak iz kog se izvlači metar :lol:) , telefoni, novčanik (u njemu su i dokumenta a to nije pametno), obične i vlažne maramice, kutijica sa rezervnim uloškom, naočare za sunce, labelo, koji flaster, krema za ruke, blokčić i hemijska, flašica sa vodom,... i suzavac.
Ako imam najlonke onda ponesem rezervne i tako... Zavisi gde idem i šta radim. Ono gore je uvek.

lepe smo :flert:

nosim svasta, samo cekam da nadjem i nekog mrtvog misa u torbi...obavezne stvari su novcanik, labelo, kljucevi, telefon, cigarete, upaljac i kafetin...a sta sve ima u ostalih par kilograma to ni madjionicar ne bi znao :lol:
Zanima me onih ostalih par kg..? :lol:

- - - - - - - - - -

Nijedna ne nosi kondome, a onda ce biti jao majko.

Mašinko, šta ti nosiš u torbici?

vidim da je za žene, al pošto i muški nose torbice zadnjih godina eto mogu valjda i muški :lol:
jedno vreme sam nosio pederušu, znaš ono bez čega danas ni jednog muškarca u gradu ne možeš da vidiš...one crne...ja naravno iam kinesku nit je nike nit je adidas, korisna stvar nema šta...misim ne vidim što bi platio duplo više za neku markiranu kad je rajfešlus rajfešlus, a kroj je kroj...šiveno je sve to i računam da ne može tu neke nauke da bude...unutra bi stavljo lična dokumenta, cigare, mobilni, ključeve, nešto toalet papira onako pogužvano da manje zauzme mesta za nedaj bože, ključeve...i to je to...
međutim s obzirom da ne volim da me išta stišće oko vrata, a i nekako mi neam pojma...iritantno da budem ko svi, ja sam se vratio tradicionalnoj vrsti transportovanja potrepština...najlon kesa...pa sad...ili je to lili ona malecka, il isto tako neka mala poput nje...i super

- - - - - - - - - -

i to je recimo kad idem na poso, a za ovako kraće relacije džepovi završavaju poso...ključevi, mobilni i cigare, drugo neam šta
Sve ok, ali...kesa???

ne nosim tašnu uopšte, sve što nosim sa sobom stane u džepove pantalona ili jakne,
ne podnosim kad tašna krene po busu da se upliće sa tuđim torbekanjama i nerviraju
me žene kad krenu da me gurkaju sa svojim tašnama okačenim o rame, pa spusti je i
drži je u ruci aman, a i klinci sa rancima na leđima, nit ga zaobići nit ga preskočiti,
volim da su mi ruke slobodne

Back