Za Pocetnike

Pozdrav svima,nov sam na forumu.Dugo sam se mucio sa tanjirom i konacno napravio DIGI TV i sve radi savrseno,ubacio sam u subotu rucno nove kljuceve i sve je ok.Danas sam trazio kanale na Searchi na Siriusu mi je nasao Hustler TV,medjutim on ne radi,ocigledno da trebam da ukucma kljuceve neke druge sad.Da li mi neko moze pomoci tako sto cemi reci koji kljucevi mi trebaju da bih mogao da gledam Hustler TV?Pozdrav i hvala svima!

Cjao drugari, imam humax-ov riciver humax IR-Plus
Kod:
http://www.humaxdigital.com/global/products/product_stb_satellite_irplus.asp

zanima me da li njega mogu da povezem na rachunar i da ubacim kljucheve za gledanje trenutno nepristupachnih kanala?

u ovoj oblasti sam pochetnik pa ako moze neko detaljnije uputstvo, bio bih veoma zahvalan...
hvala unapred

Poslednja izmena od moderatora:
cao. imam opticum 4050c imao sam ubaceni software, stavljao kljuceve i sve je radio al sam slucajno izbrisao digi tv key 00, sad imam samo key 01. i sad ne mogu da ga vratim, probao sam da ga dodam sa 2111 sifrom al nije priznao kao digi tv nego kao user defeined. probao i reset al ni to nije pomoglo. molim neko da mi pomogne hitno!!

cao. imam opticum 4050c imao sam ubaceni software, stavljao kljuceve i sve je radio al sam slucajno izbrisao digi tv key 00, sad imam samo key 01. i sad ne mogu da ga vratim, probao sam da ga dodam sa 2111 sifrom al nije priznao kao digi tv nego kao user defeined. probao i reset al ni to nije pomoglo. molim neko da mi pomogne hitno!!

kad ukucas kljuc nemoj da ides na ok vec na menu da bi potrvrdio ono sto si upisao

ne to nego izbrisao sam stavku
CAID Provider Type Key data
1801 002111 n_id 00 3E 05 F7 73 03 47 E4 34 37 F1 FB CA B3 A8 B4 61

sad nemam gde da upisem kljuc

i kad hocu da ga dodam, prepoznaje kao used defined ne kao digi tv.

nepomaze. nemogu predhodne da promenim. samo kljuc mogu, a to ne pomaze.
i kao sto sam pisao kad ga dodam onda za ime ispisuje user defined, kao da nece da prizna provider 2111. i dzabe upisujem kljuc nece da ga prihvati. ili ako mogu nekako sliku da posaljem sa kompa da pokazem sta je problem

nepomaze. nemogu predhodne da promenim. samo kljuc mogu, a to ne pomaze.
i kao sto sam pisao kad ga dodam onda za ime ispisuje user defined, kao da nece da prizna provider 2111. i dzabe upisujem kljuc nece da ga prihvati. ili ako mogu nekako sliku da posaljem sa kompa da pokazem sta je problem

Promeni iz 01 u 00 ili napravi novi za upis

mozda je ovo negde i bilo opisano ali pretragom nisam uspeo da nadjem,
ocu da signal koji ide sa antene podelim da ide na dva receivera.
imam openbox f800 i openbox 300,
obicnim spliterom ne radi, cim ukljucim jedan onaj drugi gubi signal.
sta treba da kupim da bi oba radila paralelno

pozdrav svima !!!!evo mene ja novi imam jedno par pitanja ::
jel znate sta o ovom resiversu SmartVision CDVB-5300A
product boot B39.02
sw version: 3.00-B39.02 jan...24.2005
hw version sts-MB.02A SZLO
znaci jel ima koji softer, za njega i to kaj jos treba ??
a sa ovim jel ima mozda mogucnost da se daljincem ubaci na koju foru kljuc u ress.
hvala

pozdrav svima!!!

prvo da kazem da nemam blage veze o resiverima,ali drugarica me zamolila da na ovom forumu nadjem kljuceve(kodove) za digitalni resiver "strong 6004" jer joj treba da otkljuca nesto :dontunderstand:

e sad posto sam prvo pokusavao da nadjem na forumu koristeci "pretragu" i nisam uspio....zamolio bi sve vas koji znate da mi pomognete

unaprijed hvala:worth:

pozdrav svima!!!

prvo da kazem da nemam blage veze o resiverima,ali drugarica me zamolila da na ovom forumu nadjem kljuceve(kodove) za digitalni resiver "strong 6004" jer joj treba da otkljuca nesto :dontunderstand:

e sad posto sam prvo pokusavao da nadjem na forumu koristeci "pretragu" i nisam uspio....zamolio bi sve vas koji znate da mi pomognete

unaprijed hvala:worth:

http://forum.krstarica.com/threads/167472&page=77
ovde imas sve sto ti treba u vezi kljuceva

pozdrav
posto sam pocetnik na ovom forumu zamolio bih da mi neko pomogne
u vezi ubacivanja kljuceva u resiver.
imam resiver poversky 1500e,i vidim da ima tabelu za ubacivanje kljuceva a vec imaju neki kljucevi na tabeli.pa ako bi neko mogao detaljnije da mi objasni kako ubaciti kljuceve.hvala vam unapred.

Citat:
Original postavio binis Pogledaj poruku
zdravo
svaka vam cast, odlicni ste
ja opet imam ono svoje pitanje pa bih molila da mi neko pomogne ako moze
vec sam jednom pisala da imam MORGAN¨S resiver na kojem nemam THOR pa bih nekog zamolila da mi kaze kako da ga ubacim ako je to moguce
imam dva takva resivera i dzaba mi stoje jer nemam nista na njima sto bih mogla gledati
unaprijed hvala

DanijelVR:
napisi koji je model tog resivera jer ovako nemogu da ti pomognem
i pisi u temi za pocetnike ili pak u sve i svasta

evo mene opet
morgans X35
ili ako nemozes taj imam i:
comag sl25
bitno mi je da osposobim jedan
hvala

Back