~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PIPKO (prim prev. Praktikum Iz Poslovne prezentacije i KOmunikacije)
Inace bice price o tome kako se sto bolje prezentovati kod poslodavca.
Uvodno izlaganje cemo imati prof. Milutinovic i moje visochanstvo,
o izdavanju novog broja naseg casopisa i prodora na SCI listu.
Pored toga dolazi direktor Gartnera za Srbiju Petar Kocovic,
koji ce pricati 45 min.
Posle toga izlaganje ce imati Pedja Jovanovic, direktor NLP centra,
inace bivsi direktor prodaje neke japanske firme za centralnu Evropu.

Tako da, Vlado, vidim da se zanimas za ovakve stvari,
i da si bio na Microsoftovom predavanju,
pa i ovo bi ti mnogo znacilo.

Da, ali nije bitno ko nego kako. :cool: Moze svako i da kuva, al ko zna kako. :P Ne stvarno, 20 i neshto ljudi mi je sedelo u dnevnoj sobi celo veche, niko nishta nije sjebao, niko nishta nije prosuo, svi su imali da piju, da grickaju, muzikica je bila fina... Ma divota!!!

xaxa koji sam 'tard! :dash: :lol: koji ti djavo bi da spavas toliko?

prvo idem na pipko da napunim baterije, a posle cu da se raspishtoljim na maskembalu i da pokazem svima sta sam naucio kod pipka! :mrgreen:

xaxa :lol:
bila sam jyche na festivaly nayke tzeo dan...noge mi otpale, mrtva sam bila, pa sam se samo srychila y krevet i odvalila sam od spavanja ;p

plan ti je odlichan btw, netje ti biti ravnog na maskembaly nakon isqstva kod pipka :lol:

xaxa :lol:
bila sam jyche na festivaly nayke tzeo dan...noge mi otpale, mrtva sam bila, pa sam se samo srychila y krevet i odvalila sam od spavanja ;p

plan ti je odlichan btw, netje ti biti ravnog na maskembaly nakon isqstva kod pipka :lol:

ej kako je bilo? Ja sam hteo da idem, ali nisam mogao da se nateram nikako... ):

idi bre, ima tamo da navatam neku playboy zecicu, trbusnu plesacicu i postale pizdematerine da im pokazem sta sam naucio! Ima posle da mi salju cvece na kucnu adresu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back