~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
opa! :eek: kod mene u komshiluk... ne brini, pazicu ja na njega da ne napravi neko sranye! (:
Набациваћемо му само најбоље женске да не навуче неку болештину :)
Pitanje za Vladu:
da li je moguće da se makar jednom yebeno desi da se slučajno sretnu dva studenta ETF-a a da tom prilikom ne pričaju o fuxu? :roll:
Da li se tim ljudima u životu dešava još nešto osim studiranja?
Не.
evo ja cu da ti kazem: NE!!!

Vi ste ubedljivo najgora sorta medj studentima, odma iza vas su ekonomisti! Sve bih vas preko labrnje gvozdenim lancem! :evil:
Брате ако ћемо поштено, много је лакше променити тему међу етф-овцима него начин размишљања и комуникације код ФПН-оваца... искључујући тебе ја само бзвз искуства имам са ФПН-овцима...

Pa motivi su, jer zelim. :mrgreen: Svidja mi se, previshe mi je obichna ovako. Necu da dajem puno para, pitala sam jednog druga koji se bash bavi time, i rekao mi je da su najbolje felne 100e komad, a to je meni mnogoooo. Necu ja nikakvo ludilo, hocu da lepo izgledaju. Jer moraju i gume onda da se menjaju? :confused:

Набациваћемо му само најбоље женске да не навуче неку болештину :)

Не.

Брате ако ћемо поштено, много је лакше променити тему међу етф-овцима него начин размишљања и комуникације код ФПН-оваца... искључујући тебе ја само бзвз искуства имам са ФПН-овцима...

Ne brini nandzarasta, bice u dobrim rukama! Imam bar dobrih komada za naseg vojnika... :D

Ja ti nisam kompetentan za razgovor o FPN-ovcAma. Ni moja iskustva nisu najsvetlija, ali to su druge sfere.

Pa motivi su, jer zelim. :mrgreen: Svidja mi se, previshe mi je obichna ovako. Necu da dajem puno para, pitala sam jednog druga koji se bash bavi time, i rekao mi je da su najbolje felne 100e komad, a to je meni mnogoooo. Necu ja nikakvo ludilo, hocu da lepo izgledaju. Jer moraju i gume onda da se menjaju? :confused:

Menjas felne ili ratkapne?
A sta mislis na one felne koje se vrte dok auto stoji.

Pitanje za Vladu:
da li je moguće da se makar jednom yebeno desi da se slučajno sretnu dva studenta ETF-a a da tom prilikom ne pričaju o fuxu? :roll:
Da li se tim ljudima u životu dešava još nešto osim studiranja?

Pa o cemu bi ti da pricas sa kolegom o kome nista ne znas?

Пази... то је једна релативно једноставна прича, али ако бих је писао овде вероватно бих сморио чак и себе :mrgreen: него ти мене кад будеш позвала за ту кафу (коју и даље чекам :D ) ја ти све за 10мин потанко и лепо објасним. Сада могу да ти кажем да је то 100еур рецимо неки просек за неке половњаче... ако хоћеш нове требаће ти мало више од 100еур по комаду ;) А гуме постоји варијанта да их мењаш (ружније изгледа) и да их мењаш (лепше изгледа). Детаљи на кафи :P
O koleginicama, o kojima se jos manje zna :lol:
Грешиш... о колегиницама се не прича јер се о њима све зна :D
Odem u Studentsku službu, ono njih 50 samo o fuxu priča.
Idem hodnikom, ono opet svi samo o fuxu pričaju.

Pričaću sa kolegom o lepom vremenu ako treba..... :roll:
Истина је... шта да ти кажем... једино где сам видео гомилу ЕТФ-оваца, а да не причају о факсу (бар не константно) је 33-ојка тј соба студентских организација ;)

Сада могу да ти кажем да је то 100еур рецимо неки просек за неке половњаче... а
...I to za sva 4 komada.
Ali izbegavam da delim savete za felne, to je stvar ukusa i ono što se meni dopada ne mora da znači da se i drugima dopada.
Nego ti Vlado lepo nju za ruku pa je vodi u prodavnicu felni nek izabere. :D Ima ih po gradu koliko hoćeš...

...I to za sva 4 komada.
Ali izbegavam da delim savete za felne, to je stvar ukusa i ono što se meni dopada ne mora da znači da se i drugima dopada.
Nego ti Vlado lepo nju za ruku pa je vodi u prodavnicu felni nek izabere. :D Ima ih po gradu koliko hoćeš...

Ма ја сам њен ауто-дизајнер... показао сам се са налепницом, сада ћу са фелнама само да она мене позове на кафу и завршићемо све и за много мање паре :D

Menjas felne ili ratkapne?
A sta mislis na one felne koje se vrte dok auto stoji.
Ma felne... A te shto se vrte, mogu da zamislim samo koliko koshtaju!!
Пази... то је једна релативно једноставна прича, али ако бих је писао овде вероватно бих сморио чак и себе :mrgreen: него ти мене кад будеш позвала за ту кафу (коју и даље чекам :D ) ја ти све за 10мин потанко и лепо објасним. Сада могу да ти кажем да је то 100еур рецимо неки просек за неке половњаче... ако хоћеш нове требаће ти мало више од 100еур по комаду ;) А гуме постоји варијанта да их мењаш (ружније изгледа) и да их мењаш (лепше изгледа). Детаљи на кафи :P
Objasnio mi je drug sve vec. :P Rekao je da ce da me vodi... :mrgreen:
100e sve chetiri il po komadu? Ovaj drug mi reche da su najbolje 100e komad, a da ima i polovih ali kvalitetnih, i manje kvalitetne...

@Stefan K.
Pa ja nisam ni pitala za nechije mishljenje, nego samo kako se krecu cene i jel moraju da se menjaju gume. :P Ne bih ih stavljala sigurno ako gume moraju da se menjaju, nemam toliko para...

Objasnio mi je drug sve vec. :P Rekao je da ce da me vodi... :mrgreen:
100e sve chetiri il po komadu? Ovaj drug mi reche da su najbolje 100e komad, a da ima i polovih ali kvalitetnih, i manje kvalitetne...
Ја сам гледао за свој ауто (ради се о истој или веома сличној класи тј димензији као за твој) и коштале су богами свака преко 100еур по комаду и то у набавној цени (пошто тетак држи нове фелне па ми се не уграђује). Додуше, све су фулл марке типа Oxigin, RC, OZ, Borbet итд, а рецимо један лик ми је нудио феноменалне половњаче за 120еур све четири (скинуте са неког слупаног аута у иностзранству па су зато повољне), али нису одговарале мом ауту :( Веома је релативно то све и не треба хрлити ка првој понуди већ малко разгледати и фемкати се :D

А на пиће можеш да ме позовеш без обзира на то јел' купујеш фелне или не :P

Da se razumemo - imaš ti i one od po 500 evra po komadu, ali se trenutno na domaćem tržištu polovnih felni najviše traže one (većinom skinute sa zabodenih stranaca) čije se cene kreću 100-200 evra za sve četiri. To za aluminijumske, magnezijumske niko ni ne traži jer su skuplje i mekše i od alu, a i ove alu skrkaš dvaput ako ne znaš da se penješ na ivičnjake.
Najbolje bi bilo da kupiš neke sa dimenzijama koje su iste kao i tvoje čelične fabričke. Ako glumiš ludilo pa stavljaš neke dosta šire, veće i sa izbačenijim/ubačenijim okvirom (ET u minusu ili plusu) , sigurno ćeš imati promenu voznih karakteristika, trošiće ti više pola litre - litru benzina itd...

Najbolje bi bilo da kupiš neke sa dimenzijama koje su iste kao i tvoje čelične fabričke. Ako glumiš ludilo pa stavljaš neke dosta šire, veće i sa izbačenijim/ubačenijim okvirom (ET u minusu ili plusu) , sigurno ćeš imati promenu voznih karakteristika, trošiće ti više pola litre - litru benzina itd...
To sam i mislila. Necu da se mnogo smaram s tim, znachi neshto jednostavno ali upechatljivo. I mislila sam neke slichne mojima, ne bih menjala shirinu il shta god.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back